Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σειρά βασισμένη στον κόσμο των Avengers...


Πριν λίγες μέρες βγήκε στη δημοσιότητα ότι το ABC ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μία σειρά που λαμβάνει χώρα στον κόσμο των Avengers.

Τα σημερινά νέα είναι ότι ο Joss Whedon, σεναριογράφος/σκηνοθέτης των Avengers θα συμμετάσχει στο project που ετοιμάζει το ABC. Ακόμα είναι άγνωστο με ποιον ή ποιους χαρακτήρες θα ασχοληθεί η σειρά, μπορεί και όχι πολύ γνωστούς!

Άλλη μία σειρά που ετοιμάζει το ABC είναι ο HULK, η οποία δεν συσχετίζεται με την παραπάνω που αναφέραμε!

11 σχόλια:

  1. Καλα ενταξει σαν ταινια και με τετοιο καστ ηταν αναμενομενο οτι θα εκανε θραυση αλλα σαν σειρα πως θα συνεχισουν την πλοκη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H σειρά δε θα είναι συνέχεια, απλά θα βρίσκεται στον κινηματογραφικό κόσμο που δημιούργησε η ταινία. Λογικά θα ασχολείται με άλλους χαρακτήρες! Πάντως για συνέχεια θα βγει το Avengers 2! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Ναι ρε το καταλαβα απλα λεω πως θα απει η πλοκη ενταξει στην ταινια εχεις ενα θεμα οκ καλα και στην σειρα θα εχεις απλα δεν θα ειναι κουραστικο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει όλες οι σειρές πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα συναντούν και το αντιμετωπίζουν κάπως... ας πούμε μπορεί να έχει αυτοτελή επεισόδια και σιγά σιγά να δίνει στοιχεία για μια μεγαλύτερη υπόθεση! Θα δείξει βέβαια, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμα για να κρίνουμε!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω μου φαινεται δυσκολο να βγει αλλα αν ειναι καλο μακαρι !!! Τα αυτοτελη επεισοδια θα ηταν μια λυση ισως η μονη για να βγει η σειρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε SuperHeroes σειρές πιστεύω τα αυτοτελή επεισόδια είναι η μόνη λύση!!! Μακάρι να βγει σειρά Μπάτμαν κάποια στιγμή με αυτοτελή επεισόδια να την χαρούμε (σε κάθε επεισόδιο και ένας διαφορετικός εχθρός!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι το PoΙ τι ειναι;;; ηρωες ειναι ο Φιντς και ο Ρις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι σωστά, εννοούσα ήρωες από κομικς! Αν και κάτι μου λέει ότι μετά το τέλος της σειράς θα ξεκινήσει ολόκληρο franchise με PoI, και οι ιστορίες μοιάζουν λίγο με περιπέτειες κόμικς! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  Person of Interest Cleveland οπως ειχαν πει και στο comic con !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ χάρηκα όταν έμαθε ότι θα βγει και σειρά (ότι θα βγει και 2ο Avengers με τον Whedon ήταν πιο σίγουρο από τον θάνατο και από τους φόρους :PP) Πιστεύω και εγώ ότι θα έχει αυτοτελή αλλά ότι θα είναι γαμάτο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαρτάται με ποιον χαρακτήρα θα ασχοληθούν! Έχω ακούσει και την εκδοχή ότι θα κάνουν κάτι αστυνομικό στον κόσμο των Avengers! Θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή