Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

To Person of Interest επιστρέφει στις 27 Σεπτεμβρίου


Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου από το CBS. Πάμε Reese και Finch να σκίσουμε και φέτος!!! Έχουμε 2,5 μήνες ακόμα μέχρι την πρεμιέρα της 2ης σεζόν και μέχρι τότε θα κάνουμε κανα 2 επαναληπτικά θεματάκια για να είμαστε έτοιμoι για τη 2η σεζόν. To Tv-Island θα ασχοληθεί εκτενώς με αυτή τη σειρά κατά τη διάρκεια της σεζόν!!!

39 σχόλια:

  1. Αντε επιτελους να αρχισει αυτη η τελεια σειρα..μου λειψανε αυτα τα 2 τα παλικαρια:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ηδη το εχω σχολιασει καθως δεν περασα απο την αρχικη σελιδα αλλα πηγα κατευθειαν στη σελιδα της σειρας εχω δυο παρατηρησεις πρωτον ρε σταυρο μην λες 2.5 μηνες ακουγεται πολυ καντο μερες ειναι καλυτερα για ολους και δευτερον  αυτο ελειπε να μην ασχοληθουμε με την καλυτερη σειρα που παιζεται τωρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα να δεις... το έχω αρχίσει επανάληψη, το πάω πολύ χαλαρά βέβαια... είμαι στο αγαπημένο σου επεισόδιο, το 1.07 με την φράση "veni, vidi, vici" :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 78 μέρες μου ακούγεται περισσότερο από το 2,5 μήνες :P ... με το που βγαίνει νέο για το Person of Interest συνδέεσαι αυτόματα εσύ στον υπολογιστή, ένστικτο :PPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  Δεν ξερω μου ηρθε να μπω στο tv line στο οποιο ειχα να πατησω καιρο και ειδα οτι ανακοινωθηκαν οι ημερομηνιες για τις πρεμιερες τι να πεις;;; it's Destiny.Πιστεψε με ειναι καλυτερο και βαλε μια αντιστροφη μετρηση εως την πρεμιερα ωραιο θα ειναι να ειμαστε παντα ενημερωμενοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έμα είδες που στο λέω... destiny σωστά το είπες!!! Επειδή είναι για πολλές σειρές το blog λέω να μην βάλω αντίστροφη, μην μπερδευτεί κανείς! Μόνο στην περίπτωση που επιστρέψει η Νο.1 σειρά θα μπει αντίστροφη (και 15 επετειακά θέματα :P) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρο ,σε βλεπω αν ξαναρχισει το λοστ,να βαλεις αντιστορφη μετρηση,οχι μονο στο μπλογκ,αλλα και στο κινητο,στο πσ γενικα,στο δωματιο σου(θα παρεις ηλεκτρ,ρολοι και θα του βαλεις αντιστροφη μετρηση)παντου..και θα κλειδωθεις και στο σπιτι μια βδομαδα πριν για να προετοιμαστεις ψυχολογικα:P....δν το εχω ξαναρχισει το Person ακομα(βλεπω τα αλλα)αλλα σιγουρα πριν αρχισει θα πεσει επαναληψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα πως με ξέρεις... αλλά άμα κλειδωθώ στο σπίτι δε θα περνάει με τίποτα η ώρα, θα είναι βασανιστικό!!! Με το Recap που θα κάνω στο Person (τέλη Αυγούστου περίπου!) θα τα θυμηθείς όλα, ούτε επανάληψη θα χρειάζεσαι :P ... αλλά να κάνεις για προσωπική ευχαρίστηση! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα κανεις recap για ολες τις σειρες?ναι ετσι και και αλλιως δν το εχω ξεχασει,απλα οπως λες και εσυ για προσωπικη ευχαριστηση...σιγουρα θα ειναι βασανικστικο..τρεμω την στιγμη που θα ανακοινωσουν οτι το λοστ θα ξαναβγει(και οταν το ανακοινωσουν να ειναι Ιουνιος και να ξαναρχισει τον Ιανουαριο!!!)ασε βασανιστηρια...χαχαχ παντως μπορεις να βαλεις ενα προγραμμα στο κομπιουτερ που οτι γραφεις στο λεω φωνιτικα..και θα το ρυθμισεις ωστε να σου μετραει τις μερες...θα σου λεει με προφορα"Stavros,se 200 meres axizei to lost mhn to ksexaseis":P:P:P θα εχεις μια creepy φωνουλα να στο θυμιζει:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχαχα, επιλογή φωνής δεν υπάρχει;;; να βάλω τον Έμερσον να το λέει :P ... όχι με την καμία δεν κάνω recap για όλες τις σειρές, μόνο για την 1η σεζόν του person of Interest θα κάνω, θέλει πολύ χρόνο για όλες τις σειρές και δεν προλαβαίνω (εντάξει βαριέμαι και λίγο!). Πάντως για το Lost ας το ανακοινώσουν πρώτα και ας μας πουν ότι θα προβληθεί μετά από 2 χρόνια :P... τουλάχιστον να το ξέρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. me exete balei se megalo pirasmo gia na dw thn seira!!! eseis kai autos o hthopoios pou legete michael emerson...alla skeutome apo thn allh oti exoun bgei 22 epeisodia kai alla tosa tha doume sthn 2h season opote ta 45 epeisodia me kanoun distaktiko sto na ksekinisw thn seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δες δες δε θα χάσεις!!! Θα δεις ότι θα θέλεις και πολλά περισσότερα στο τέλος!!! Είναι φοβερή σειρά, με φανταστικές ερμηνείες απ' όλους, και ειδικά από τον.... μάντεψε.... Michael Emerson :D 
    Αυτή την φορά βέβαια κάνει τον καλό αλλά έχει την ίδια εξυπνάδα με τον Benjamin!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυριο ειναι στο comic con το Person of Interest !!! Δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση οτι ξεκιναει η καινουργια χρονια ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΩΡΩΤΙΚΟ ωστε να το αναλυσουμε γιατι εχω παθει  στερηση!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ασχετο.σταυρο την σειρα alia την εχειs δει?παιζει ο θεος ο lοcκ του lost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. asxeto.stayro thn seira ALIAS thn exeis dei??paizei k o theos o lock tou lost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω βλεπω τωρα αυτη την σειρα και ειναι απιστευτη στην προτεινω ανεπιφυλακτα !!! Οσο για τον Δασκαλο Terry O'Quinn ειναι γκεστ βασικα αλλα εχει μεγαλη συμμετοχη ιδιαιτερα στην δευτερη σεζον και ειναι οπως παντα μοναδικος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ναι στο 2ο κυkλο παιζει σε ολα τ επεισοδια.φοβερη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @skyman36:disqus  έχω δει λίγα επεισόδια από την 1η σεζόν αλλά δε μου έκανε αίσθηση! Μου την έσπαγε λίγο και η πρωταγωνίστρια, αλλά τώρα που μου λέτε για Λοκ με ψήνετε να το αρχίσω!!!

    @cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus , άσε φίλε έλειπα δεν έχω δει ούτε βιντεάκια από κόμικ κον ούτε τίποτα! Μόνο το PoI έκανα επανάληψη αυτές τις μέρες!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν πειραζει ρε φιλε ενταξει το comic con του PoI δεν ηταν οπως ηταν την πρωτη σεζον!!! Ομως βγηκαν καποιες ειδησεις !!! Κατι μου λεει οτι εχεις ηδη αρχιζει να κατεβαζεις Alias χαχαχα !! Ενταξει καλη σειρα ο Δασκαλος και παλι εξαιρετικος ειναι αρχηγος ο ατιμος οπως και να το δεις δεν μπορει να παιξει εναν ρολο που να μην εχει κατι το ιδιαιτερο εδω υποδυεται τον υποδιευθυντη του FBI τρομερος οπως παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι αλλά είναι ωραίο να τους βλέπεις!!! Όχι δεν το έχω βάλει να κατεβαίνει, έχω άλλες σειρές στο πρόγραμμα τώρα και αρχίζει η εξεταστική οπότε σιγά σιγά!!! Αυτό έλειπε για τον δάσκαλο να πάρει ρολάκι της πλάκας...άντε να δούμε κανα reunion με Emerson στο PoI ρε γαμώτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην λες εξεταστικη!!!! Απαγορευμενη λεξη !!! κατσε ρε Σεπτεμβρη ξεκιναει ετσι δεν ειναι;;;  Ονειρο ζωης το γκεστ του Δασκαλου στο PoI να τους δω μαζι και σε αυτην την υπερσειρα θα ηταν το κατι αλλο και δεν θα τον ηθελα ως θυμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχαχα ναι! Εγώ 30 Αυγούστου ξεκινάω!!! 
    Δεν του πάει το θύμα! Ή θύτης να είναι ή κάποιος γνωστός του από τα παλιά, ένας ισχυρός άνθρωπος (π.χ. αδερφός του :P) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιγα μην ειναι θυμα σιγουρα θυτης η καποιος ισχυρος στην κυβερνηση κ.λ.π!!! Η δικια μου εξεταστικη ξεκιναει 28 αλλα εγω ξεκιναω αργοτερα πως τα πηγες στην εξεταστικη που περασε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ούτε θύτη τον θέλω, εκτός και αν είναι ο νέος αρχηγός της μαφίας. Άσε όχι πολύ καλά, έχω περάσει 2 από τα 6 αλλά περιμένω 2 μαθήματα ακόμα να βγουν! Εσύ πως τα πήγες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εκανα το 6-1 και τρελαθηκα!!!!  Αρχηγος της Μαφιας;;; Δεν νομιζω μπορει να ειναι ενας απο τους λιγους που εχουν προσβαση στην Μηχανη του παει ο ρολος ως συνεργατης της κυβερνησης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο ρε και εις ανώτερα!!! Δεν τον θέλω κυβερνητικό, ή μαφία ή συνεργό του Φιντς!!! Εντωμεταξύ μου ήρθε ιδέα στο ξεκάρφωτο, λες η Ρουτ να έχει κάποια συγγένεια με τον Φιντς! Γιατί στο castin news παίζει μια μεγάλη γυναίκα, παίζει να είναι μάνα του (μπορεί χωρίς να το ξέρει!). Η Ρουτ η αδερφούλα του :) ... αν και μου θυμίζει περισσότερο Catwoman!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27.  Ενταξει ευχαριστω επισης αλλα να πουμε την αληθεια ημουν κ$λ$φαρδος περασα καποια χωρις καν να το περιμενω !!! Του παει ο ρολος του κυβερνητικου παντως !!! Μαφια η συνεργος του Φιντς ;;;  Τον προτιμω συνεργο του Φιντς !!! Οχι ρε αδερφη του Φιντς αυτη η τρελη φαινεται ;;;τα εχει παιξει η γυναικα (ηταν και στην τελευταια σεζον του Alias παλι στο ρολο της κακιας !!! Σε οτι αφορα την μανα του οπως αναφερεις την ηθοποιο δεν θελω να γινει αυτο που εχω δει να γινεται σε πολλες σειρες να ειναι δηλαδη και η μανα του κατασκοπος η να συνεργαζεται με την κυβερνηση και να την θεωρει νεκρη εχει καταντησει βαρετο!!! Αλλωστε μην ξεχναμε δυο φρασεις κλειδια you are being watched & i know because i built it . Ο Φιντς ξερει τα παντα δεν μπορει να του εχει ξεφυγει κατι τετοιο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ναι σωστά, εκτός και αν μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, δεν ξέρουμε τίποτα για την παιδική του ηλικία!! Γνωρίζουμε ότι από φοιτητής είχε ψεύτικο όνομα και πάντα κρυβότανε, λογικά θα ασχοληθούν στη συνέχεια με το παρελθόν του! Δε μπορεί φυσιολογικός άνθρωπος να κρύβεται... και δε μου φαίνεται καθόλου παρανοϊκός! 

    Όντως και στο Τσακ είδαμε κάτι παρόμοιο μη δούμε και εδώ τέτοιο! Προτιμώ οι γονείς του να ήταν serial killers!  Στο τέλος θα μας πουν ότι ο Reese και ο Finch είναι αδέρφια :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν σε κυνηγουν γινεσαι παρανοικος !!! Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε πως ηταν οι σχεσεις με τους γονεις του αν ζουσαν μηπως αυτος οπως και ο Τζακ ειχε father issues ;;;; Ο πατερας του θα ηταν διανοια !!!!  Ακριβως τον Τσακ ειχα στο μυαλο μου αλλα και το Alias !!! Παρανοικος ;;;; Only the paranoid survive !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακριβώς! Ή το άλλο "το ότι είσαι παρανοϊκός δε σημαίνει ότι δεν κινδυνεύεις". Αυτός όχι απλά father, family issues θα είχε!!! Και για τον Καβίζελ θα ήταν ωραίο να τον δούμε σε παιδική ηλικία, όπως είδαμε και τον Ελάιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να πω την αληθεια την απαντηση σου σημερα την ειδα ουπς !!! Μαλλον επειδη τοτε γραφαμε σε τρια διαφορετικα Post !!! Παντως νομιζω οτι υπερβαλεις family issues seriously ;;; Γιατι το λες ;;; Αν βλεπαμε τον Καβιζελ σε παιδικη ηλικια .....Ολο και καποιον θα ειχε καθαρισει οταν ηταν μικρος το εχει στο αιμα του "I don't particularly like  killing people but i am very good at it " !!! Βασικα εγω μπηκα σε αυτο το post να γραψω για τον τιτλο του 5ου επεισοδιου ο οποιος θα ειναι "Bury the Lede" και καποια στοιχεια It will feature 2 new and possibly recurring roles of Andrew (Campaign Manager) and Maxine (Investigative Journalist) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά δεν πειράζει, λογικό να χάνεσαι καμιά φορά! 
    Δεν το λέω για συγκεκριμένο λόγο, υπόθεση κάνω, αφού ξέρουμε ότι από μικρός κρύβεται... κανείς δεν ξέρει το πραγματικό του όνομα!!! Δε νομίζω να σκότωσε ο Ριζ κανέναν πριν μπει στρατό, από εκεί πήρε το στραβό δρόμο αλλά να που χρησίμευσε! Και πλέον δε σκοτώνει αν δεν χρειαστεί! 
    Τα είχα διαβάσει το πρωί αυτά, θα δούμε, δε με ενθουσιάζουν σαν recurring αλλά χωρίς να τους δούμε δε μπορούμε και να ξέρουμε... ούτε η Ζώη θα μου άρεσε με μια πρώτη ματιά, αλλά τελικά ταίριαξε στη σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.spoilertv.com/2012/08/person-of-interest-episode-201.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "The Machine never sleeps" λέμε!!!! Το διάβασα εχτές το βράδυ... μάλλον θα αργήσουμε να δούμε Reunion με Finch! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ξερω αλλα οπως διαβασα θα εχει ενδιαφερον η συνεργασια του Ρις με την Μηχανη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σίγουρα! Πιστεύω στο 2ο επεισόδιο (το πολύ 3ο) θα τους δούμε μαζί πάλι! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. If ѕοme onе ωants exρert view on
    the tοpic of blogging аnd ѕitе-building
    aftеrwаrԁ i advіѕe
    him/hег to pаy a quіck νisit this blog, Κеep uρ the nice ωork.


    Alѕo visіt my blog post; Archer Season 4 Episode 9 The Honeymooners

    ΑπάντησηΔιαγραφή