Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Sons of Anarchy - Season 5 teaser



Ωραίο το teaserάκι, τι να σημαίνει άραγε; μήπως στην προσπάθεια της η Jemma να σταματήσει τον Τζαξ θα του κάνει κακό; Ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν... προς το παρόν ας μάθουμε μερικές νέες προσθήκες στο cast...

Σημαντικό ρόλο στην 5η σεζόν θα παίξει ο Harold Perrineau γνωστός από τους ρόλους του στο Oz και στο Lost. Θα κάνει τον Damon Pope, έναν πρώην έμπορο ναρκωτικών που η κόρη του πέθανε από τον Tig στο τέλος της 4ης σεζόν. Επίσης έχουμε τον Jimmy Smits, που θα κάνει τον Nero έναν επικίνδυνο μέντορα του Jax. Στο πλάι του θα δούμε την Wanda De Jesus στο ρόλο της έξυπνης και σέξυ Carla. Ο Billy Brown θα εμφανιστεί ως το δεξί χέρι του Damon Pope. Τέλος, για 2 επεισόδια θα δούμε την Ashley Tisdale, που θα ενσαρκώσει την Emma Jean, μία συνοδό πολυτελείας που θα αναστατώσει το club. 


11 σχόλια:

  1. Εμένα μου φάνηκε κάπως αστείο το teaser έτσι όπως έπεσε απ΄τη γέφυρα...

    Πάντως για το ρόλο του Damon Pope ήθελα τον Delroy Lindo (The Chicago Code)... θα ήταν τέλειος για τον συγκεκριμένο ρόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολύ συμβολικό ήταν! Εμένα μου άρεσε πάντως με τη μουσικούλα θυμήθηκα SoA! 

    Δεν τον έχω δει κάπου, αλλά προτιμώ Χάρολντ, που έπαιζε και στο Lost :P (αν και δε μου πολυάρεσε, στο ΟΖ όμως ήταν πολύ καλύτερος!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς και ήταν συμβολικό! Δεν περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι παραμένει αστείο...

    Εγώ που τον είδα στο Chicago Code είμαι σίγουρος πως θα ήταν τέλειος κακός...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλούτσικο το 1ο πρόμο της σειράς! Ελπίζω το FX να μην κάνει τα "χαζά" του AMC και βγάλει όλο το promo tour της σειράς με teaserakia :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει όπως το βλέπεις κανείς :) ... εγώ τώρα το βλέπω το ΟΖ, είμαι στον 3ο κύκλο και είναι γαμάτο!!!! Πώς σου φαίνεται το Σοπράνος μέχρι τώρα;;; εγώ το έχω παρατημένο στην αρχή του 3ου, ψιλοβαριόμουνα! Και Deadwood θέλω να δω και εγώ, αλλά αφού ολοκληρώσω το οζ και το Σοπράνος (αν το τελειώσω το 2ο :P )  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Breaking Bad Greece  το trailer βγαίνει Αύγουστο, οπότε μέχρι τότε μπορεί να βγάλει κανα teaseraki... αν και πέρυσι νομίζω ένα έβγαλε μόνο! (αν θυμάμαι καλά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Και γω πιστεύω θα μου αρέσει πολύ το Oz και θέλω να το δω περισσότερο απ΄το Deadwood, αλλά λέω να δω το 2ο πρώτα επειδή έχει λιγότερα επεισόδια... Οι 2 πρώτες σεζόν του Sopranos μου άρεσαν πάρα πολύ... και η 3η ήταν πολύ καλή (έχει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς), αλλά λίγο κατώτερη... η 4η όσο έχω δει, είναι η χειρότερη (για πρώτη φορά βαρέθηκα με το Sopranos), αλλά και πάλι βλέπεται. Για τις 2 τελευταίες έχω ακούσει πως είναι από τις καλύτερες της σειράς και ανυπομονώ να ξεκινήσω την 5η...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ δε με βλέπω ποτέ να το τελειώνω :P ... και εγώ για τις 2 τελευταίες έχω διαβάσει ότι είναι οι καλύτερες, αλλά ρε γαμώτο έχω φάει μερικά σημαντικά spoiler... κωλοwikipedia!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  Εγώ πάλι εκτός απ΄το φινάλε, νομίζω πως ξέρω και για ένα θάνατο ενός χαρακτήρα (από ένα παλιό αφιέρωμα που είχα βρει για τους πιο γαμάτους τηλεοπτικούς θανάτους)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι αυτό είναι το σπόιλερ που ξέρω! Μάλιστα έχω δει και τη σκηνή στο youtube! Εκτός από αυτό ξέρω και για άλλους θανάτους από έναν στο youtube που έγραφε σε σχόλιο "RIP" για κάθε έναν που είχε πεθάνει στη σειρά (περιείχε και αυτό του αφιερώματος!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή