Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Once Upon a Time - Νέοι χαρακτήρες!


Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με τους νέους χαρακτήρες και ηθοποιούς που θα δούμε στην 2η σεζόν της παραμυθένιας σειράς, Once Upon a Time...

Καταρχάς το 1ο νέο που μάθαμε για τη νέα σεζόν που αφορά το Cast είναι ότι η Emily De Ravin, γνωστή από το ρόλο της στο Lost, ως την εγκυμονούσα Κλερ, θα έχει βασικό ρόλο στη 2η σεζόν του παραμυθιού, ως την Μπελ (γνωστή και ως πεντάμορφη!).

Στη συνέχεια μάθαμε για νέους χαρακτήρες από παραμύθια που θα εμφανιστούν στη 2η σεζόν, μεταξύ των οποίων υπήρχαν οι Ariel η μικρή γοργόνα, η Rapunzel, η Jasmine, η Aurora και η Μουλάν, όπου για τις 2 τελευταίες γνωρίζουμε και τις ηθοποιούς που θα τις υποδυθούν

Σήμερα λοιπόν, μας αποκάλυψαν και άλλους χαρακτήρες που θα δούμε στη 2η σεζόν από το παραμύθι του Αλαντίν. Αυτοί είναι ο Aladdin, ο κακός Jafar και ο Βεζίρης της Agrabah. Μάλιστα οι παραγωγοί δήλωσαν ότι για τον ρόλο του Jafar θα ήθελαν να δουν τον Naveen Andrews (τον Sayid του Lost!). Σίγουρα θα του πάει ο ρόλος του κακού, και πόσο μάλλον του κακού μάγου Jafar! Όπως έλεγα και πριν λίγο καιρό, χάθηκε ο ηθοποιός! Έγινε Lost.

TOP ΝΕΟ!!!
Και πάμε στο Top νέο της ημέρας! Οι παραγωγοί του παραμυθιού δήλωσαν ότι μιας και ακυρώθηκε το Αλκατραζ του Χόρχε Γκαρσία, θα ήθελαν να φέρουν τον παχουλό φίλο μας στη σειρά για μία guest εμφάνιση!!! Τι ρόλο άραγε να του δώσουν;;;

Εν τέλη να πούμε ότι όπως πάει η σειρά θα γίνει Lostoκρατούμενη, πράγμα πολύ θετικό! Υπόψιν έχει παίξει και ο Alan Dale (Widmor) όπως και η Κακιά Βασίλισσα που έκανε μία "άλλη" στο Lost! Ακόμα και το τέρας του Lost έχει παίξει όπως βλέπουμε στην εικόνα πάνω πάνω :P . O Carlton Cuse πρότεινε χιουμοριστικά να εμφανιστεί και ο Josh Holloway στη σειρά, αποκαλύπτοντας ότι ο Prince Charming είναι απατεώνας και ο ίδιος είναι ο αληθινός! Ύστερα ο Damon Lindelof είπε ότι θέλει να δει την Νίκι και τον Πάουλο ως τη Λαίδη και τον Αλήτη! 

 Πηγή: Tv Guide

26 σχόλια:

  1. Aντε,ωραια νεα...φετος θα εχουμε πολλους πρωταγονιστες απο το λοστ,σε διαφορες σειρες..εγω ακομα το οnce upon βεβαια δν το εχω δει...αλλα θα το δω,που θα παει...Προβλεπω να γινεται η αγαπημενη σου σειρα,αν γινει λοστοκρατουμενη :P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αμφιβάλλω, ήδη είναι η 2η σειρά που περιμένω περισσότερο να ξεκινήσει (1η είναι το Person of Interest... με τον Michael Emerson!). Όταν τελειώσεις με την άλλη υπερσειράρα να το ξεκινήσεις (εκτός και αν θες να κάνεις διάλειμμα κάποια στιγμή :P ) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω το Person ειναι το δευτερο που περιμενω περισσοτερο να ξεκινησει....Το πρωτο το φανταζεσαι?;P..το 24 δν το βλεπω με τους ρυθμους που εβλεπα το supernatural.. Δν θελω να το τελειωσω γρηγορα γτ ειναι τελειο,και θα μου λειψει...Βλεπω 2-3 την ημερα,το πολυ-πολυ να το βλεπω και το χειμωνα...οποτε ταυτοχρονα,θα βλεπω και αλλες...Θελω να δω αυτο τωρα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Greys Anatomy??? Gossip Girl??? δεν πάει κάπου το μυαλό μου :PPPP ... ναι καλύτερα να το βλέπεις σιγά σιγά να το ευχαριστηθείς!!! Και εγώ σε 5 μήνες είδα τις 7 σεζόν (βέβαια κάπου στην 4η σεζόν έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα χωρίς να βλέπω για πολύ καιρό!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχχαχαχ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????χχαχαχα οχι βεβαια....χχαχαχαχχα,το Ncis θελω  να δω...ναι γτ ειναι πολυ καλη σειρα,και αμα το βλεπω γρηγορα θα τα ξεχασω...ασε με το supernatural εχω κενα μνημης..τοσο γρηγορα που τα ειδα...ενταξει εισαι εσυ...8 δν εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι μωρέ το κατάλαβα, πλάκα έκανα, αφού είσαι πωρωμένο :P ... ναι 8 σεζόν των 24ων επεισοδίων και μία ταινία μεταξύ 6ης και 7ης σεζόν! Καλά να πάθεις με το Spn, αυτό είναι το αντίτιμο όταν λιώνεις έτσι τις σειρές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα νεα για την σειρα και αν ερθει και ο Jorge Garcia θα απογειωθει. το καστ συνεχιζει να βελτιωνεται .ειδα Prison Break (σταυρο μην πεις οτι ηταν ντροπη που δεν το ειχα δει ) και σημερα αρχισα Once Upon a Time καλο φαινεται μεχρι το 6ο επεισοδιο θα δειξει !!! ΟΛΟΙ περιμενουν Person of Interest και οταν λεμε Ολοι εννοουμε ολοι πλησιαζει και το comic con ολο και κατι θα μαθουμε για την καλυτερη σειρα της αμερικης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Χόρχε θα έρθει ως guest star βέβαια, αλλά άμα αφιερωθεί σε αυτόν το επεισόδιο μια χαρά θα είναι! Εδώ που τα λέμε και η Emily De Ravin ως guest ξεκίνησε και έγινε βασική για τη 2η σεζόν!
    Για μένα κάπου στη μέση έκανε μια μικρή κοιλίτσα το Once Upon a Time... κυρίως στα επεισόδια που ήταν χιονάτη-centric, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλή σειρά με εξαιρετικό φινάλε!!!  Όταν λες ότι είδες Prison Break εννοείς όλο;;; μέχρι το τέλος;;; πως σου φάνηκε;;; Εννοείς όλοι όσοι το βλέπουν :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exei na ginei XAMOS to Once Upon a Time panta eferne aksiologous guest...alla apo oti fenete anebazei kai allo to epipedo me ton hugo kai ton sayid!!! exei na ginei megalos PATAGOS sthn 2h season

    *poso terastio bisma exoun autoi oi Νίκι και Πάουλο ELEOS!!! katestrepsan ena epeisodio apo to lost mono kai mono gia na peksoun autoi! tha katastrepsoun twra kai ena epeisodio apo to  Once Upon a Time!!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαμός δε λες τίποτα... ο Lindelof και ο Cuse για πλάκα λένε για Σόγιερ, Νίκι και Πάουλο, θα ήταν λίγο fail να τους βλέπαμε, και ιδίως σε αυτούς τους ρόλους!!! Αν και του 1ου ένας guest ρόλος θα του ταίριαζε στη σειρά!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xaxaxaxaxa eixa riksei terastio kraksimo me to epeisodio auton twn 2 ston lost!!! perimena pws kai pws na dw nees ekselikseis kai autoi mas edixnan tous duo poio adiaforous tupous pou perasan pote apo thn seira!!!

    les sto paramithi na doume kai ton arxonta tom (mias kai exoume dei to miso cast apo to lost)? tha htan wraia idea...isws ston rolo tou kakou lukou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ναι θα του πήγαινε να κάνει τον λύκο, αλλά μιας και έχουμε λύκο θα μπορούσε να κάνει την κακιά από την μικρή γοργόνα :PPPP 

    Εγώ επειδή τις 3 πρώτες σεζόν μαζί δε με πείραξε το επεισόδιο τους, ίσα ίσα το βρήκα σαν μια ευχάριστη παρένθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βασικα ολοι το βλεπουν :ΡΡΡΡ Και ναι ειδα ολο το Prison Break μεχρι το τελος το τελευταιο επεισοδιο πολυ καλο χωρις αμφιβολια εξαιρετικες σεζον παρολα αυτα το τελος μου αφησε γλυκοπικρη γευση αν και ειχα την αισθηση οτι ετσι θα εξελισοντταν τα πραγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα μου άρεσε αρκετά το τέλος!!! Είδες και την ταινία, το Final Break;;; εξηγεί κάποια πράγματα για το φινάλε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α οχι ειδα οτι υπαρχει αλλα δεν την κατεβασα μπορει να το κανω συντομα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατέβασε την! Δείχνει κάποια γεγονότα  μεταξύ του τέλους και του flashforward στο τέλος! Είναι λίγο βαρετούλα αλλά το τέλος αξίζει!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατι θα κανουμε.λυπηθηκα για τον Μαικλ ηταν τρομερος σε ολη της σειρας διανοια με ολη την σημασια της λεξης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι καλός ήταν και εγώ λυπήθηκα αλλά ήταν αναγκαίο το κακό! Και ο Μαχόουν μου άρεσε πολύ, ενώ από ερμηνεία ξεχώριζε νομίζω ο Τ-Μπαγκ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναγκαιο κακο για ποιο λογο;;; Ναι ο Μαχοουν ηταν απο  τις καλυτερες προσθηκες στην σειρα και η ερμηνεια του Τ-Μπαγκ οσο και  του Πωλ Κελερμαν ηταν εξαιρετικες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να γίνει συγκινητικό το φινάλε :P ... o Κέλερμαν μου την έσπαγε λίγο, και η νεκρανάσταση στο τέλος μου φάνηκε άκυρη! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προβλέπω Κοκκινοσκουφίτσα στον επόμενο κύκλο!

    Ο χοντρός σίγουρα θα παίζει τον Κακό Λύκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κοκκινοσκουφίτσα έχουν κάνει! :P .... είπαμε γουρουνάκι θα κάνει! Ή την φάλαινα που έφαγε τον Πινόκιο :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν δώ Hurley (LOST) να κάνει φαλενίτσα, τότε για όλα τα EMMY είναι ο τύπος :D 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε ό,τι και να τον δεις θα είναι για όλα τα Εμμυ! Εγώ βέβαια αυτό που θέλω είναι να τον δω πρωταγωνιστή σε sitcom!!! Δεν ξέρω αν βλέπεις How I met your mother αλλά έχω δει το 6.10 που παίζει ο Χόρχε Γκαρσία και έχω λιώσει πραγματικά! Του πάει πολύ η κωμωδία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. How I Met Your Mother έχω δεί μερικά επεισόδια (Robin,Marshal,Barney όλα τα λεφτά :D!!!) και θα συμφωνήσω ότι του Garcia του πάει η κωμωδία, άλλωστε εκτός από ηθοποιός είναι και καλός κωμικός :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβώς!!! Και στο Lost πρόσφερε αστείες σκηνές σε μία κατά τ' άλλα δραματική σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή