Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Top 10 Opening Themes!!!


Είναι πολύ ωραίο οι σειρές προτού αρχίσουν να ρίχνουν τίτλους αρχής και να μπαίνεις στο κλίμα προτού δεις τις εξελίξεις του επεισοδίου. Κρίμα που δεν το έχουν όλες οι σειρές. Παρακάτω παραθέτω τα 10 αγαπημένα μου opening themes...

10. Homeland

Από τα πιο περίεργα intros σε σειρά νομίζω. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, στην αρχή δε μου άρεσε καθόλου αλλά μετά το συνήθισα Υπάρχει πολλή λεπτομέρεια στο trailer αν προσέξετε. Ωστόσο να πω την αμαρτία μου καμιά φορά το προσπερνώ.


9. Smallville
 

Δυστυχώς δε μπόρεσα να βρω τα κλιπάκια από την 1η σεζόν (ήταν αδύνατη η ενσωμάτωση) γι' αυτό έβαλα αυτό που είναι φτιαγμένο από την 5η σεζόν και μετά που άλλαξε αν θυμάμαι καλά. Για αυτή τη θέση ήμουν μεταξύ αυτού και της σειράς "Charmed" αλλά επέλεξα το Smallville μιας και το έβλεπα.


8. True Blood


Όσο δε μου αρέσει η σειρά, τόσο μου αρέσουν οι τίτλοι αρχή! Όπως και να το κάνεις έπαιξε ρόλο το opening theme στο ότι άντεξα να δω 3 σεζόν από τη σειρά (αν και η 1η μπορώ να πω ότι μου άρεσε!). 


7. Hawaii 5-0 


Από τα κλασσικά intros που ακούγονται χρόνια τώρα, από το 1968 που ήταν η original σειρά στον αέρα. Από αστυνομικές μου αρέσουν επίσης και του Blue Bloods και του NCIS.


6. Sons of Anarchy

Ωραίο τραγούδι και με τις σκηνές σε βάζει στο κλίμα της σειράς. Επιβάλλεται να το δεις πριν το επεισόδιο. Το τραγούδι είναι το This Life από τον Curtis Stigers. Στη σειρά βγήκε και μία ιρλανδική έκδοση που παιζόταν για μερικά επεισόδια της 3ης σεζόν.


5. Touch 


Πολύ όμορφο intro μπορώ να πω, μαζί με τις στατιστικές του Τζέικ στην αρχή του επεισοδίου μια χαρά ταιριάζει. Μακάρι να ήταν το ίδιο ωραία και η σειρά :) . Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη θέση ήθελα να βάλω τους τίτλους αρχής του Prison Break αλλά δεν τους έβρισκα στο youtube, ώσπου αποφάσισα να τους ανεβάσω μόνος μου όπως και έκανα αλλά το youtube το έσβησε κατευθείαν. Να ξέρετε πάντως ότι αυτή η θέση ανήκει στο Prison Break

4. Dexter


Τα πιο καθημερινά πράγματα στα παρουσιάζει με τον πιο περίεργο τρόπο, τον τρόπο του κατά συρροήν δολοφόνου. Γεμάτο υπονοούμενα που σχετίζονται με τον χαρακτήρα του Dexter και αυτό που κάνει. 


3. X-Files


Επειδή έχει απενεργοποιηθεί η ενσωμάτωση στο youtube έβαλα μόνο τη μουσική εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Intro της σειρά εδώ. Φανταστικό, από μικρός το άκουγα αν και δεν έχω δει περισσότερα από 10 επεισόδια της σειράς, θυμάμαι που το διαφήμιζαν στην τηλεόραση για ήχο κλήσης. Πάντως έχετε δεν έχετε δει X-Files αυτή τη μελωδία πρέπει να την ξέρετε! Πωρώθηκα τώρα, θα κατεβάσω τη σειρά να την αρχίσω :P 

2. Fringe


Απλά απίστευτο, δεν έχει υπάρξει φορά που να το προσπεράσω (ούτε καν να το σκεφτώ!), γεμάτο μυστήριο για το άγνωστο και αυτό που θα συναντήσεις. Απλά απίστευτο, κατά τη σύνθεση του ο Observer θα ήταν παρών! 

1. Game of Thrones


Κάθε φορά που ακούω αυτό το κομμάτι στο youtube, πιάνω τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει όταν φτάνει στο τέλος του. Υπέροχο από όλες τις απόψεις.  

Μπορεί να τα έβαλα με αυτή τη σειρά αλλά πιστεύω το καθένα έχει τη δική του μαγεία, όλα τους είναι υπέροχα (με άλλα λόγια η αρίθμηση είναι ενδεικτική!). Βέβαια βαθιά μέσα μας όλοι γνωρίζουμε ότι το καλύτερο intro που έχει ακουστεί ποτέ σε σειρά είναι αυτό με 142834 προβολές στο youtube :) . Πάντως άμα κάνω λίστα με καλύτερα soundtracks σειρών πρώτο πρώτο στη λίστα θα βρίσκεται αυτό με διαφορά από των υπόλοιπων σειρών! 

42 σχόλια:

  1. Το ξέρατε ότι την μουσική του Fringe την έχει συνθέσει o JJ μόνος του;;;; Δεν έβαλες το intro του Fear It Self;;;; είναι τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ναι;;; δεν το ξερα, εγώ για τη μουσική του Lost είχα ακούσει ότι το είχε φτιάξει ως κάτι προσωρινό αλλά έμεινε :) ... τώρα το άκουσα του Fear Itself, ωραίο είναι και δεν το ξερα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νόμιζα ότι κι εσύ το έβλεπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι εγώ, μπορεί να με μπέρδεψες με τον Lusifer που το προτείνει από όσο καιρό τον ξέρω :)  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σε μπέρδεψα απλά κάπως μου έκατσε ότι κι εσύ το έβλεπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ηθελα να δω το opening theme του Person of Interest so badly !!! Μπορει να μην εχει μουσικη αλλα μονο και μονο να ακους τον τεραστιο Michael Emerson να λεει αυτα τα απλα μαγικα λογια σε πωρωνει !!! Και στο τελος να βλεπεις το θυμα η τον θυτη του επεισοδιου ειναι γαματο (victim or perpetrator μαθαινουμε και καινουργιες λεξεις). Σοβαρα μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος γιατι απλα γουσταρω τρελα αυτην την σειρα αλλα οι τιτλοι αρχης δεν ειναι καταπληκτικοι !!! Επισης ηταν ωραια η μουσικη στους τιτλους αρχης στου Chuck !!! Απο αυτους που εχεις βαλει  προτιμω του GoT (αν και παντα τους προσπερναω) και του True Blood αν και δεν μου αρεσει η σειρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sumfonw kai epafksanw stavro me ta 2 prwta!!! kai oi 2 melodies einai magikes....egw sthn 3h thesh tha ebaza to opening tou house kai sthn 4h tou mentalist!!!

    kala gia to Fear Itself ti na pei kaneis??? einai mia katigoria apo mono tou!!! (tha to protinw gia xiliosth fora na to deite!)

    http://www.youtube.com/watch?v=2_oYZ4XMhJQ 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DrGeorge11  με μπέρδεψες τέρμα :PPPP 

    @person of interest συμφωνώ πολλοί γαμάτη οι τίτλοι αρχής του PoI αλλά ήθελα να βάλω intros με μουσική, του PoI είναι περισσότερο αφήγηση, κάτι σαν ένα γενικό "previously" (που η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει ποτέ previously στη σειρά!). Πάντως ακούμε την φωνή του Emerson που είναι γαμάτο!!! Του Chuck τους είχα βαρεθεί πολύ νωρίς και τους προσπερνούσα... μπορεί και επειδή είδα 3 σεζόν στη σειρά και βαρέθηκα! 

    Lusifer  χαχαχα, εγώ το αποφεύγω το fear itself επειδή είναι τελείως αυτοτελής ιστορίες, σαν ταινιούλες στην ουσία! Μπορεί να του ρίξω καμιά ματιά μέσα στο καλοκαίρι αν δεν βαριέμαι (εξάλλου μικρούλη είναι!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία ανάρτηση!
    Εγώ πρώτο θα έβαζα του Fringe, πραγματικά ακόμα με μαγεύει. Πιστεύω το καλύτερο ηταν αυτό στο 2036.

    Τo Game Of Thrones επίσης έχει φοβερό intro, αλλά κάποια στιγμή με κούραζε. Στα τελευταία επεισόδια την πέρναγα με λίγα λόγια.
    Επίσης του X-files είναι εκπληκτικό πραγματικά σε ανατριχιάζει. (Την άφησα την σειρά λόγω εξεταστικής, αλλά δε μου γλιτώνει).
    Του True Blood το είχα δει πριν καιρό και παρ'όλο που είναι γελοία σειρά(κατά τη γνώμη μου), έχει φοβερό Intro.
    Του Dexter δεν το βλέπω να το χω για έκπληξη τον Σεπτέμβρη που θα την δω την σειρά :D :D :D

    ***Και του Harper's Island μου άρεσε πολύ πάντως***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι δεν αντιλεγω ειναι αφηγηση αλλα γαματη !!! Ειναι τρομερη αρχη δεν  εχω  ξαναδει κατι παρομοιο σε σειρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SupernaturalGreece  ευχαριστώ Ορέστη! Του 2036 και εμένα μου άρεσε περισσότερο, αλλά αποφάσισα να βάλω το κλασσικό που το 'χω πεθυμήσει και λίγο :). 
    Του X-Files αυτό ακριβώς είναι, ανατριχίλα και μυστήριο... αφού σου λέω μου έρχεται και εμένα τώρα να αρχίσω τη σειρά! Αλλά μπορεί να μου γλιτώσει εμένα γιατί την έχω προσπαθήσει ήδη μία φορά!
    Το είχα ξεχάσει του harper's island το "one by one", ωραίο αλλά πολύ μικρούλη ήταν (όπως και η σειρά :P) 

    @person of interest συμφωνώ ότι είναι γαμάτη! Τέτοιου είδους αφήγηση νομίζω έχουν κάνει και άλλες σειρές με τη βασική θεματολογία τους... όχι όμως με ερμηνεία Michael Emerson!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12.  Michael Emerson the one and only !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είχα κάνει και γω τέτοια ανάρτηση (στην οποία έχω κάνει 2-3 updates:p) και μόνο 5 κοινά openings έχουμε! Στη λίστα σου μου έκανε εντύπωση που τα περισσότερα είναι από σειρές που προβάλλονται ακόμα... δεν σου άρεσαν και τόσο τα παλιά; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την είδα εχτές τη λίστα σου καθώς έψαχνα στο youtube για τους τίτλους του X-files, θυμόμουν ότι το είχες! Αλλά τελικά το έβαλα έτσι :). Εντάξει τα μισά ίδια τα έχουμε για μένα (για σένα το 1/4 :P), άμα φτιάξω 20άδα θα έχουμε περισσότερα κοινά!!! 
    Από παλιές δεν έχω δει και πολλές σειρές και μου ξεφεύγουν οι τίτλοι. Του Shield μου άρεσε αλλά ήταν πολύ μικρό και είπα να το αποφύγω... του Six feet Under μου την έσπαγε από ένα σημείο και μετά, των Σοπράνος το περνούσα πάντα με FastForward όσο έβλεπα, του Wire το ίδιο. Τώρα από αυτά που έχεις εσύ μου αρέσει το Chicago Code τώρα που το άκουσα, το Knight Rider (καλά από εδώ προερχόταν αυτή η μελωδία;;), του Μαγκάιβερ πολύ ωραίο και φυσικά του Carnivale και του TWILIGHT ZONE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία λίστα Σταύρε αν και διαφωνώ σε όλα :P Η δική μου λίστα (αν και οι θέσεις δεν παίζουν μεγάλο ρόλο και ίσως ξεχνάω κάποιο)

    1)The Wire
    2)Boss
    3)Luck
    4)Sons of Anarchy
    5)True Blood
    6)Dexter
    7)Walking Dead
    8)NIP/TUCK
    9)Game Of Thrones
    10)Prison Break

    BrB, Shield κτλ δεν παίρνουν τις πρώτες θέσεις γιατί θεωρώ ότι δεν έχουν intro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού έχουμε 5 σειρές ίδιες πως διαφωνείς σε όλα;;; :PPP ... και εγώ όπως είπα η θέση της καθεμίας είναι ενδεικτική! Του Boss και του Luck πρώτη φορά τα άκουσα, το 1ο δε μου άρεσε ιδιαίτερα, το 2ο καλό ήταν αν και προτιμάω τα άλλα που έβαλα (βέβαια την 1η φορά που ακούς κάτι το πιο πιθανό είναι να μη σε ενθουσιάσει!). 

    Υ.Γ. άμα είχαν intro θα έμπαιναν πρώτα, ε;;; :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και γω για τον ίδιο λόγο δεν έχω The Shield (όπως και 24, Lost και Breaking Bad - προφανώς οι πιο γαμάτες σειρές δεν έχουν ανάγκη από γαμάτα opening credits)... Sopranos έχω αρχίσει να βλέπω τον τελευταίο μήνα και μου αρέσει πολύ (και η σειρά και το opening - δεν το προσπερνάω ποτέ)! Τι κρίμα που κόπηκε το Chicago Code ρε γμτ (και ήταν πολύ πιο κοντά στο ύφος του Shawn Ryan απ'ότι θα΄ναι το Last Resort)... Αξίζει να το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. α ναι και το Nip/Tuck είχε ωραίο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "
    Και γω για τον ίδιο λόγο δεν έχω The Shield (όπως και 24, Lost και Breaking Bad - προφανώς οι πιο γαμάτες σειρές δεν έχουν ανάγκη από γαμάτα opening credits)..." Ακριβώς ! Για πες μου μια 1η γνώμη για το Sopranos γιατί θέλω να το δω και εγώ κάποια στιγμή, ο Σταύρος έχει δει μέχρι την 3η season και είχε πει πως δεν του άρεσε. Επίσης ο 
    James Gandolfini  είναι τόσο καλός όσο λένε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. stayro then exeis dei akoma x-files?ntroph ksekina tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. CineTV-world  αυτό ξαναπές το! Οι γαμάτες σειρές μπαίνουν κατευθείαν στο θέμα :D. Εγώ Sopranos έβλεπα τα Χριστούγεννα, έφτασα μέχρι το 3.03 αλλά το έχω σταματήσει προσωρινά. Όπως έχω πει και στον pani_kon που γράφει από κάτω δε μου αρέσει ιδιαίτερα, ωστόσο δεν είναι τόσο βαρετό όσο το Wire και έχει μερικές καλές στιγμές. Αλήθεια σου αρέσει εσένα;;; Εμένα άμα δε μου δίνει η σειρά ένα καλό cliffhanger ή ένα καλό story arc δε μπορώ να τη συνεχίσω... για χάρη του Τόνυ Σοπράνο έχω φτάσει μέχρι εκεί! Σικάγο κόουντ βαριέμαι να δω, procedural είναι;; ξέρεις ότι τα αυτοτελή του The Shield δε μου άρεσαν... :) 

    pani_kon   ναι είναι!!! 

    @Skyman36  άσε έχω προσπαθήσει αλλά δεν... έχω δει τη μισή 1η σεζόν αλλά μου φαινόταν πολύ παλιά σειρά για τα σημερινά δεδομένα και την παράτησα! Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως την αρχίσω πιο σοβαρά (στο μέλλον που θα έχουν παλιώσει ακόμα περισσότερο τα εφέ :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kaneis lathos stayro.100 klaseis kalytero apo to fringe einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι πολύ καλή σειρά, απλά μου φαίνεται λίγο παλιά για το 2012! Το καλοκαίρι του 2010 το ξεκίνησα για την ακρίβεια, λίγο μετά το μεγάλο φινάλε του Lost, μπορεί επειδή ήμουνα ακόμα επηρεασμένος από την Lostαρα να μην το ένιωσα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24.  kala meta thn lostara ola m fainontai xalia k emena.apla to fringe symfona me ton j.j to epmneysthke apo to x-files opos eipe-pros timh t-o j.j.ama deis to x-files tha deis tromeres omoiothtes me to fringe.gia mena prein pethaneis 3 seires prepei na deis epeigontos:lostara x-files k  to the shield

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι έχει πετάξει και κανα 2 αναφορές μέσα στο fringe! Φαίνεται ότι το X-files είναι ο προκάτοχος πολλών σειρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.youtube.com/watch?v=zE-EMinj69o

    http://www.youtube.com/watch?v=ZQ0l014EFYc

    απ τα καλύτερα πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27.  pani_kon την 1η σεζόν είδα μόνο και μου άρεσε πολύ! Ήδη μπαίνει στις 10 πιο αγαπημένες μου σειρές όλων των εποχών, απλά δεν ξέρω τη θέση ακόμα... Γενικά όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους (φυσικά ξεχωρίζει ο πρωταγωνιστής)... Είναι σαν να γύρισαν το Goodfellas σε σειρά (παίζουν αρκετοί ηθοποιοί της ταινίας στη σειρά - αν δεν την έχεις δει, την βλέπεις όπως είσαι)...

    stavrosLost όπως σου έχω ξαναπεί, απ΄το Wire έχω δει μόνο τον πιλότο και βαρέθηκα τη ζωή μου. Στο Sopranos δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή στην 1η σεζόν. Σίγουρα δεν έχει τα τρελά cliffhanger (καμία σχέση), αλλά έχει πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία (γενικά μου αρέσει πολύ ότι έχει να κάνει με μαφία)! Το Chicago Code είχε αυτοτελή επεισόδια που λίγο πολύ όλα συνδέονταν στην κεντρική ιστορία (άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο)... και μιλάμε για πολύ λίγα επεισόδια (μόλις 12 ή 13 πρέπει να είχε)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωραία! Μόλις τελειώσω με το SoA ξεκινάω Sopranos! Εδώ δεν έχω δει Godfather, Goodfellas θα έβλεπα :P (λόγω ηλικίας δεν τα έχω δει) αλλά το Goodfellas θα το έβλεπα κάποια στιγμή γιατί νομίζω θα το κάνει σειρά το AMC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29.  Α ναι, σωστά... είχε ακουστεί αυτό το ενδεχόμενο (προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο από τη στιγμή που υπάρχει το Sopranos)... Πάντως τα 2 πρώτα Godfather είναι οι 2 πιο αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών. Μιλάμε για ανεπανάληπτα έπη (ειδικά το 2ο μέρος)...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Anonymous  ωραίο είναι, από τη σειρά έχω δει μόνο το remake με τον Jim Caviezel αλλά δε μου άρεσε... του βάζω 4/10. 

    CineTV-world  δεν έχει όμως ένα βασικό story-arc που να σε κρατάει σε αγωνία... να σου πω την αλήθεια αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη σειρά είναι η οικογένεια Sopranos... τους άλλους έκανα καιρό να τους μάθω! Α μου αρέσουν και τα ραντεβού με τη Μέλφι! Όσο αφορά τη μαφία στη 2η σεζόν μου άρεσε περισσότερο, αλλά στην 3η βαριέμαι λίγο (γι' αυτό την παράτησα!). Δε μου κάνει η καρδιά να δω κομμένη σειρά... ολοκληρώνεται τουλάχιστον η ιστορία;;; 

    pani_kon ούτε εγώ έχω δει Godfellas, και Godfather μικρός... θέλω επανάληψη σίγουρα στο τελευταίο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31.  Εντάξει, είπαμε τρελή αγωνία μπορεί να μην έχει, αλλά έχουν ενδιαφέρον οι μαφιόζοι... Έχει ωραίους χαρακτήρες, ωραίους διαλόγους, ωραία σκηνοθεσία... και γενικά είναι από τις πιο κινηματογραφικές σειρές που έχω δει! Γιατί κόπηκε το Sopranos; Δεν τελείωσε κανονικά; Πάντως το φινάλε του είναι ένα απ΄τα πιο αμφιλεγόμενα στην ιστορία της τηλεόρασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για το Chicago Code έλεγα βασικά... :) ... δε μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες, και μερικούς διαλόγους τους βρίσκω πολύ βαρετούς! Αλλά σκηνοθεσία είναι πολύ καλή και έχει και λίγο πλάκα... η σκηνή στον πιλότο με το αυτοκίνητο που κυνηγούσε ο Τόνυ κάποιον θα μου μείνει αξέχαστη! Την τελευταία σκηνή την έχω δει επειδή ήμουνα περίεργος και μου φάνηκε πολύ άκυρο, αλλά πλέον που ξέρω και άλλους χαρακτήρες θα έχει άλλη βάση! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33.  Έγινε μπέρδεμα... :) Ναι, το season finale κάνει και για series finale, αλλά θα είχε ενδιαφέρον η συνέχεια...
    Και γω την έχω δει την τελευταία σκηνή των Sopranos εδώ και κάνα 2 χρόνια και δεν το μετανιώνω γιατί είμαι προετοιμασμένος... ξέρω με τι τρόπο τελειώνει και δεν θα χαλαστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νταξει το οpening της Fringαρας με πωρωνει ασχημα (γιατι αραγε?) ... Του got καλο αλλα οπως ειπε και ο Ορεστης μετα απο λιγο με κουρασε γιατι ειμαι πολυ μεγαλο... Του Dexter για καποιο λογο δεν το εχω προσπεραση ποτε ενω ειναι 6 σεζον ιδιο ... του Poi μετραει ασχημα ... Του True Blood ειναι καλο σε αντιθεση με τη σειρα που ειναι μαπα ... Εμενα μαρεσει και του TBBT ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. CineTV-world  μπορεί να του ρίξω μια ματιά μέσα στο καλοκαίρι αφού είναι και μικρούλη! Και εγώ πριν 2 χρόνια το είδα :) ... το καλοκαίρι του 2010 για την ακρίβεια, λίγο μετά από το φινάλε της Lostαρας που διάβασα μερικές συγκρίσεις! Καμία σχέση όμως! Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι! 
    Evhh  γιατί είναι γαμάτο σε πωρώνει!!! (το opening της Fringaras!). Και του TBBT πολύ καλό, το είχα ξεχάσει τελείως! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kata thn gnomh mou kai auto to mamato opening tha eprepe na mpei sthn dekada!!! 
    http://www.youtube.com/watch?v=faOjeQhwK2Q 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι πολύ καλό και ταιριάζει σε σειρά τρόμου, αλλά προτίμησα άλλα να βάλω! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. για πες ρε συ Λούσιφερ, τί παίζει με αυτή τη σειρά;; Έχει τέλειο οπενινγκ, ψήνομαι να την αρχίσω μόνο γι'αυτό!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. gia na sou dosw na katalabeis katerina einai kati san to american horror story ths epoxhs tou! einai mono 13 epeisodiakia....opote des thn asuzhthti!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ....είναι τόσο τρομακτική δηλαδή...;; Γιατί το AHS με τρομάζει πολύ και δεν μπορώ να το δω... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. oxi den einai mono toso tromaxtikh oso to AHS! einai akoma perisotero!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ωχ.... Από τη μια με ψήνει να τη δω από την άλλη φοβάμαι... Θα την αφήσω να τη δω κάποια στιγμή με παρέα... ;) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή