Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Sinbad - Νέα σειρά από τον Ιούλιο μέσω του Sky1


Μάθετε περισσότερα για τη σειρά παρακάτω: 


H σειρά ξεκινάει με τον Sinbad να εξορίζεται από την πατρίδα του στην Basra και να σαλπάρει στη θάλασσα με το πλοίο "The Providence" (η πρόνοια;) μετά το θάνατο του αγαπημένου του αδερφού. Τώρα ο Sinbad πρέπει να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς αναζήτηση ενός τρόπου για να απαλλαχθεί από την κατάρα που έχει εξαιτίας της γιαγιάς του και να ακολουθήσει το πεπρωμένο του.

Εντελώς τυχαία σήμερα έπεσα πάνω του! Πρόκειται για τη νέα σειρά Sinbad που κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου μέσω του σταθμού Sky1. O λόγος που το βρήκα είναι επειδή παίζει ο Naveen Andrews, γνωστός από το ρόλο του Sayid στο Lost. Εδώ θα παίξει τον εχθρό του Sinbad.

 Επίσης θα παίζουν η Orla Brady (Fringe) και ο Timothy Spall (Harry Potter), ενώ στον ρόλο του Sinbad θα δούμε τον Elliot Knight. 
Δείτε παρακάτω το trailer της νέας σειράς: 


Υ.Γ. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του καναλιού.

Υ.Γ.2. Μάλλον πρόκειται για μίνι-σειρά 12 επεισοδίων! 

12 σχόλια:

  1. Τι να πω ;;; Δεν ξερω αλλα μου θυμιζει κατι αναμεσα σε Merlyn & Prince of Persia . Πραγμα οχι και τοσο θετικο παρολο που παιζει και ο Σαγιντ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δει τίποτα από τα 2! Εγώ θα του ρίξω μια ματιά λόγω Σαΐντ... ρε γαμώτο έχω πολύ αδυναμία στους ηθοποιούς του Lost και με κάνουν ό,τι θέλουν :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια τωρα αυτο ελεγα..@person of interest μου θυμιζει εντονα το prince of persia..Παλυ τον κακο κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί που αλλού κάνει τον κακό;;; στις 10 εντολές;;; γιατί στο Lost καλός ήταν στο 90% της σειράς :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpaaaaa h seira den mou leei kai polla (kai ton sayid basika san hthtopoio pote den ton eixa kai se megalh ektimish)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για καλοκαιρινή σειρούλα μια χαρά μου φαίνεται! Εμένα μου αρέσει σαν ηθοποιός, ο ρόλος του από την άλλη δεν ήταν από τους αγαπημένους μου, αν και μας χάρισε και αυτός μερικές συγκινήσεις! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρο,ναι δν λεω για το Λοστ...για τις 10 εντολες λεω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Telika to eidate?? Kalo? Gt ki ego den trelathika me to trailer, tha to evlepa mono gia to Sayid, opote kalitera na mou peite ti gnomi sas prota :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ για τον Σαΐντ θα το έβλεπα... αλλά δεν παίζει σε όλα τα επεισόδια, σε 7 νομίζω παίζει (από τα 13) και όχι πρωταγωνιστικό ρόλο!!! ... Εγώ τον πιλότο που είδα καλός ήταν αν και δεν είμαι λάτρης του συγκεκριμένου είδους! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. a ok! Thnx! tha do ki ego ama einai piloto se kapoia fasi k 8a deiksei.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή