Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες κριτικές για το Revolution


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες κριτικές από 7 παλικάρια που είδαν την πρεμιέρα του Revolution...


Ryan: O πιλότος ήταν καλός αλλά συνηθισμένος, και κανένας από τους χαρακτήρες δεν ξεχώρισε (εκτός από αυτόν που τον υποδύεται ο Giancarlo Esposito). Ωστόσο, θα του δώσω και άλλη ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι το νέο "Terra Nova" ή "V".

Furlong: Μου άρεσε η υπόθεση... αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου να περιμένει να σκάσει μούρη κανας δεινόσαυρος να καταβροχθίσει τίποτα. Οι χαρακτήρες είναι μονοδιάστατοι. (Ναι, μοιάζει πολύ με το Terra Nova, το οποίο δεν είναι απαραίτητα καλό).

Etkin: Παρόλο που οι ερμηνείες δεν είναι άξιες για Έμμυ και είναι η πιο κραυγαλέα προσπάθεια του JJ Abrams να ξαναδημιουργήσει τη δόξα του Lost, η τραγωδία ενός κόσμου χωρίς παγωτό ήταν αρκετή ώστε να επιστήσει την προσοχή μου και να θέλω να δω το 2ο επεισόδιο. Πιθανόν θα απογοητευτώ με τον τρόπο που θα εξελιχθεί αυτή η post-apocalyptic πλοκή, αλλά η σχέση του Abrams με όλο αυτό με εξιτάρει.

Harnick: Ενδιαφέρον θέμα, αλλά ο πιλότος δεν κατάφερε να μου τραβήξει το ενδιαφέρον, παρ' όλα τα μυστήρια θέματα που έιδαμε στο τέλος του 1ου επεισοδίου.

Moaba: Θυμίζει το "The Postman", μία post-apocalyptic ταινία με τον Kevin Costner γεμάτη με αταίριαστα αστεία. Δεν είναι καλό αυτό.

Weingus: H μουσική είναι δραματική και τα τοπία πανέμορφα, αλλά το "Revolution" είναι για υπνάκο.

Prudom: O πιλότος δεν είναι τόσο συγκλονιστικός όσο ήλπιζα να είναι, αλλά έχει ένα θέμα με ίντριγκα, πανέμορφα τοπία και έναν εντυπωσιακό κακό με το πρόσωπο του Giancarlo Esposito, και έχω πίστη στον Eric Kripke που δημιούργησε το Supernatural.

Τα σχόλια δεν είναι και τόσο καλά, βέβαια πολλές σειρές δεν αρχίζουν και τόσο δυνατά και εξελίσσονται σε κάτι πολύ καλό.

Δείτε τι είπαν ακριβώς εδώ, όπως και κριτικές για άλλες σειρές του καναλιού!

24 σχόλια:

  1. "έχω πίστη στον Eric Kripke που δημιούργησε το Supernatural" ΩΧ... :p

    Πάλι θα του δώσω ευκαιρία, αλλά και χάλια να είναι δεν πρόκειται να χαλαστώ (καλύτερα κιόλας - έχω να δω και The Following, Hannibal, Vegas και Last Resort - λίγες και καλές - λιγότερες και καλύτερες:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πρέπει να ακούσω πολύ καλά σχόλια για να το αρχίσω... σοφή φράση η τελευταία "
    λίγες και καλές - λιγότερες και καλύτερες"!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Ε ναι ρε... ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί άλλοι βλέπουν 500 σειρές...!!! Ποιος ο λόγος; Τους προσφέρουν κάτι; Τις γουστάρουν όλες τόσο πολύ; Χάσιμο χρόνου το θεωρώ (δεν το κατακρίνω - απλά τη γνώμη μου λέω - εννοείται πως ο καθένας κάνει ότι γουστάρει - απλά μου φαίνεται παράξενο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ, εγώ 10 σειρές βλέπω (9 χωρίς το Τατς που δε θα το συνεχίσω) και τις θεωρώ υπεραρκετές... αλλά έχω αγωνία για κάποιες πως θα συνεχίσουν οπότε δεν τις σταματάω! 
    Σίγουρα δεν τις ευχαριστιέσαι όλες το ίδιο, οι περισσότεροι πιστεύω τις αρχίζουν για διασκέδαση... προσωπικά αντί να αρχίσω μια μέτρια-καλή σειρά προτιμώ να δω καμιά παλιά καλύτερα σε επανάληψη, από αυτές που με είχαν πωρώσει (όπως κάνω τώρα με επανάληψη το 24 :D ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  Και γω όλο το χρόνο γύρω στις 10 βλέπω κι ευτυχώς που δεν προβάλλονται όλες την ίδια περίοδο...

    (σε ποια σεζόν είσαι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  Εγώ βλέπω αρκετές...Άλλες τις θεωρώ κορυφή,άλλες κουλές αλλά περνάω την ώρα μου και άλλες τις ξεκινάω και αν δεν μου κάνουν κλικ τις σταματάω..Έχω μεγάλη λίστα πάντως.. : P
     Σχετικά με το Revolution , είχα ψηστεί και μου κακοφάνηκαν οι κριτικές αλλά όπως και να χει θα την ξεκινήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενταξει οι κριτικες ειναι λιγο απογοητευτικες !!! Αν ειναι παρομοιο με το Terra Nova............Αφου ειναι απο τον δημιουργο του Supernatural τα πιασαμε τα λεφτα μας !!! Αnyway  την πρεμιερα θα την δω μετα εχει ο θεος καθως εχω μαζεψει και πολλα για του χρονου PoI,TWD,Revenge,Last Resort,666 P.A,Vegas,Ζero Hour(midseason) παιζει να ξεχασα και καμια, ενταξει καλα ειναι βγαινει μια σεζον !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. CineTV-world  ναι πάλι καλά... και ευτυχώς που οι περισσότερες κάνουν μισή σεζόν αλλιώς δε θα προλαβαίναμε... πολλές σειρές :) Στην 4η σεζόν είμαι, άσε το βλέπω με τον πατέρα μου (1η φορά το βλέπει) και έχει πωρωθεί!!! @Fania μια χαρά είσαι! Εγώ άμα βλέπω πάρα πολλές μπερδεύομαι την ίδια χρονική περίοδο μπερδεύομαι :P Εγώ δε θα την αρχίσω, αλλά θα χαρώ να ακούσω και τη δική σου κριτική όταν τη δεις!!!

    @person of interest ξέχασες το Arrow :P (νομίζω είχες πει θα το δεις αν θυμάμαι καλά!). Το Zero Hour είναι midseason;;; δεν το ήξερα.... λογικά θα είναι και μικρή σεζόν, ελπίζω να μην έχει την κατάληξη του φετινού River και Missing που ήταν και αυτά Midseason στο Abc! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απογοητεύτηκα με τις κριτικές κρίμα. Απ'ότι φαίνεται ούτε φέτος θα έχουμε (νέα) μεγάλη σειρά. Αν και εννοείται θα δώσουμε ευκαιρία στο Revolution. Που σαι ρε Loooooooost?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10.  Μπράβο και στον πατέρα σου που είναι καλόγουστος... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως το περιμένω ότι ο μόνος γαμάτος ηθοποιός-ρόλος θα είναι ο Εsposito :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι ρε φιλε το ξεχασα θα το δω και αυτο !!! Δυστηχως τα προγραμματα που μπαινουν στην μεση της σεζον εχουν δυσκολοτερο εργο καθως το κοινο εχει ηδη αποφασισει τι θα βλεπει αν ειναι καλο θα κερδισει το  κοινο του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SupernaturalGreece  στην καρδιά μας είναι το Lost :) ... πάντως πιστεύω ότι όλο και κάτι καλό θα βγει από εκεί που δεν το περιμένουμε!!!
    CineTV-world  ναι το έχουμε στο DNA, μόνο το Lost που έχει παρατήσει στην 4η σεζόν... πρέπει να τον αναγκάσω να το δει, αλλιώς δεν του ξαναγράφω DVD :p 

    Breaking Bad Greece  δεν αμφέβαλλα! Του πάει και ο ρόλος, όχι όπως στο Once Upon a Time που είχαν τέτοιο ηθοποιό και του έδωσαν ρολάκι της πλάκας...

    foivosp κατευθείαν... 

    @person of interest κρίμα και φαίνεται πολύ καλή παραγωγή... χώρια το σενάριο που έχει ενδιαφέρον! Άμα πήγαινε 3-4 σεζόν  πιστεύω θα ήταν πολύ καλά για μια τέτοια σειρά!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω... Συγχαρητήρια και για το site, γιατί προσφέρει πολλές πληροφορίες σε όλους εμάς που μας αρέσει να κολλάμε με σίριαλ. Απο εδώ έμαθα για day break και το τελείωσα μέσα σε 4 μέρες...


    Να ρωτήσω κάτι; Το Revolution κοιτώντας IMDb δεν θα έπρεπε να έχει τελειώσει ο πρώτος κύκλος των επεισοδίων του, βάσει των ημερομηνιών που έχει; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς ήρθες Bouboyki13 και καλώς σε βρήκαμε!!! Χαίρομαι που σου αρέσει το blog!!!! 

    Το  Revolution δεν έχει αρχίσει ακόμα, αναμένετε να αρχίσει το φθινόπωρο του 2012 (δηλαδή από Σεπτέμβριο)... το imdb πετάει κάποιες βλακείες που και που! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16.  Εγώ θα του το συγχωρούσα λόγω 24άρας (αρκεί να μην την παρατήσει κι αυτή)... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι αλλά εσύ είσαι εσύ και εγώ είμαι εγώ :) ... με τέτοια πώρωση δε νομίζω να την παρατήσει, ειδικά μετά αφού του έχω πει για κάθε χαρακτήρα "Ωραίος
    αυτός ο χαρακτήρας ... κρίμα γι' αυτό που παθαίνει στη συνέχεια" :D ... τον κρατάω σε αγωνία!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πω μεγαλη μαπα προβλεπεται η σειρα... αμα ο πιλοτος ειναι μετριος και βαρετος ποιος ο λογος καποιος να συνεχισει μια σειρα? αντε να δουμε τι θα δουμε λοιπον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανένας λόγος :) ... όπου βλέπεις να γίνεται πολύς ντόρος πριν καν την προβολή του, να φοβάσαι!!! 
    Σκέφτηκαν, ας βάλουμε έναν JJ Abrams και έναν Kripke να δουλέψουνε μαζί και βλέπουμε μετά για το σενάριο.... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγγνώμη που σας πρήζω, αλλά εσείς που και πως το είδατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν το έχουμε δει εμείς... αν αναφέρεσαι στην ανάρτηση, αυτοί είναι κριτικοί από το site που παραπέμπω στο τέλος! Αυτοί το έχουν δει, όχι εμείς, εμείς αναμένουμε :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22.  Ναι αλλά έτσι είναι προϊδεασμένος πως θα συμβεί κάτι κακό και δεν θα του είναι τόσο μεγάλη έκπληξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δε με παίρνει και πολύ στα σοβαρά :P ... αλλά δραματική σειρά είναι, είναι αναμενόμενο να συμβεί κάτι κακό στους περισσότερους!!! Συγκεκριμένα είναι δραματική σειρά που τολμάει να δείξει σοβαρές εξελίξεις όπως λέγαμε και τις προάλλες!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή