Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Game of Thrones (2011-present)


Κατάσταση: Η σειρά έχει ολοκληρώσει τη 2η σεζόν της και έχει ανανεωθεί για 3η. Μέχρι στιγμής οι 2 πρώτες σεζόν καλύπτουν τα γεγονότα των 2 πρώτων βιβλίων. Το 3ο και τα επόμενα βιβλία έχουν 2 τόμους οπότε με πρόχειρους υπολογισμούς προβλέπεται ότι θα τελειώσει στην 12η σεζόν.

Περίληψη: Η σειρά λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου οι χειμώνες κρατούν για δεκαετίες ολόκληρες όπου βασιλείς και ευγενείς μάχονται όλοι για την κατάκτηση του Στέμματος.

Σχόλια: Αναμφισβήτητα μιλάμε για μία πολύ καλή σειρά με το μεγαλύτερο fanbase αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Πολλά πρόσωπα, πολλά ανοιχτά μέτωπα, φανταστικά τοπία, συνωμοσίες, δολοπλοκίες και μυστήριο είναι τα κύρια συστατικά του Game of Thrones.

Να αναφέρουμε ότι η σειρά είναι φαντασίας με το υπερφυσικό στοιχείο να παίζει ρόλο σε βασικές εξελίξεις αλλά παρ'όλα αυτά να μην είναι το επίκεντρο της σειράς. 

Οι ερμηνείες στη σειρά είναι εξαιρετικές, ακόμα και τα παιδιά παίζουν φανταστικά το ρόλο τους. Βέβαια αυτός που ξεχωρίζει από την 1η στιγμή είναι ο Sean Bean ο οποίος είναι απίστευτος ηθοποιός!Γενικά πάντως το casting πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά, δεν έχω δει ηθοποιό μέχρι στιγμής που να μην του ταιριάζει ο ρόλος του.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς...



Υ.Γ.  Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το ελληνικό blog: Game of Thrones Gr Fans

96 σχόλια:

  1. Γαματη, τελεια, πορωτικη, απεριγραπτη, φανταστικη, θεικη, σουπερουαου.

    Προτιμω Βοργιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα, εγώ θα έμενα στο "πολύ καλή" με εξαιρετικές ερμηνείες!!! 

    Όταν δω Βοργίες του χρόνου το καλοκαίρι (μάλλον) θα σου πω αν τους προτιμώ και εγώ! (πολιτικό παιχνίδι είπαμε και εκεί, έτσι;;;) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιγοτερη δραση, περισσοτερη ιντριγκα. Αλλα πολυ πιο γρηγορη εξελιξη. Και φυσικα καθολου υπερφυσικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο λιγότερη δράση πια;;; :P , αφού έχει πιο γρήγορη εξέλιξη πάλι καλά!!! (και το υπερφυσικό καλό είναι που λείπει σε τέτοια σειρά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαθος εκφραση: εννοουσα οτι η δραση ειναι λιγοτερης εντασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε εντάξει δεν πειράζει, όπως είπα και πριν θα κρατήσω το "πιο γρήγορη εξέλιξη" , μπορεί και να μην χρειάζεται περισσότερη δράση από αυτήν που έχει! Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα που την βλέπεις! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Δεν βασιζεται στη δραση, αλλα στην ιντριγκα. Και αρα στο καστ και τις ερμηνειες. Εκει που χρειαζεται ομως εχει και τη δραση και δενει πολυ ωραια. Βεβαια επειδη μιλαμε για σειρα εποχης μπορει και να μη σου φανει καθολου ετσι. Παιζει μεγαλυτερο ρολο το γουστο, απ' οτι σε αλλες σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στις ιστορικές σειρές ούτε στις εποχής... αλλά θα της δώσω μια ευκαιρία! Μπορεί να μην είδα την κατάλληλη μέχρι τώρα! Πάντως από τα στοιχεία που δίνεις ωραία μου ακούγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  Nαι ουτε εγω ειχα μεχρι πριν απο αυτη. Και να φανταστεις οτι στην αρχη την ξεκινησα αγγαρεια...αλλα μετα κολλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχα κατάλαβα και εγώ το Ντέξτερ κάπως έτσι :) ... πάντως η 1η σεζόν ακούω δεν ήταν και τόσο καλή όσο η 2η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι η 2η εκανε μεγαλο μπαμ...και ελπιζω ετσι οπως θα τελειωσει θα κανει και την τριτη γαματη.
    Η πρωτη ειναι λιγο σαν την εισαγωγη στο "σωσε" που γινεται μετα...Μεχρι τη μεση της θα σου ρθει πολλες φορες να την παρατησεις αλλα αν επιμεινεις και φτασεις ως το τελος θα δεις οτι αλλαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α δεν έχει τελειώσει ακόμα;; 
    Εντάξει αφού ξέρω εγγυημένα ότι γίνεται κάτι καλό θα την συνεχίσω μέχρι εκεί τουλάχιστον... δεν είναι και πολλά επεισόδια εξάλλου! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  Oχι ,νταξει καμια 10ρια ειναι. Τη Δευτερα φιναλε 2ης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην αναρτηση για τον GoT μιλατε για Borgias γαματοι... Αμα ηταν πιο γρηγορο μπορει να εβλεπα και 3η σεζον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  Αι δες κανα Χαουζ ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αι ρε εσυ... Επισης θα εβλεπα πιο ευχαριστα το GoT αμα δεν "σκοτωναν" τον Sean Bean..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύη όταν λες "άμα ήταν πιο γρήγορο μπορεί να έβλεπα και 3η σεζόν" εννοείς το Game of Thrones, ε;;; να το διευκρινίζουμε καλού κακού να μη νομίζει κανείς ότι μιλάμε για Βοργίες :P

    ThodwrisShady  πρόσεχε να μην ξεφεύγεις, εδώ μιλάμε για Βοργίες όχι για Χάουζ.... εεε εννοώ Game of Thrones :PPPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διευκρινιση......... "Αμα το Game of Thrones ηταν πιο γρηγορα μπορει να εβλεπα και 3η σεζον" 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για οτι θελουμε μιλαμε.
    Τι θα το κανουμε εδω μεσα...σοβιετ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ε όχι και σοβιέτ, έχουμε την ελευθερία του νησιού εδώ :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αχ Τεο, Τεο παλι αρχισες τα δικα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακόμη και για πάντα εδώ!!! Όσο είμαι The Man in Charge μην αγχώνεστε (εκτός και γίνετε καπνοί :PPPPP) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23.  Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ τα μάλα! Θα σας βγάλω ασπροπρόσωπους!!!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πω ρε Σταυρο τι ανεβασες!!!!  Απο τις καλες σειρες που υπαρχουν στην ρηλεοραση αυτη την στιγμη!!! Εξαιρετικες ερμηνειες σχεδον απο ολους αλλα ιδιαιτερα απο τον Τυριον Λαννιστερ (ο ρολος που παιζει και η ερμηνεια του ειναι απιστευτες) και φετος απο τον Θιον Γκρειτζοι που λατρεψαμε να τον μισουμε (ξεχωριζουν οι ατακες we do not sow ,what is dead may never die).Ακομα ο teen wolf Robb Stark και η Dainerys Targaryen (mother of dragons) που απ'οτι φαινεται τα επομενα χρονια θα προελαυνουν προς το Kings Landing!!!!!!!!! Αυτη η σειρα φαινεται οτι θα μας κρατησει συντροφια για πολλα χρονια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για 10 χρόνια ακόμα αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, εκτός και αν αλλάξει πορεία από τα βιβλία!!! Εμένα από ερμηνείες από αυτούς που παίζουν ακόμα ξεχωρίζω τους: Καλίσι, Τζόφρυ (πολύ καλός ηθοποιός το κωλόπαιδο), Σέρσει, Τάιγουιν, Τύριον (ειδικά φέτος!), αλλά και οι υπόλοιποι είναι εξαιρετικοί!!!! 
    Πολύ ωραίες οι ατάκες, εμένα μου αρέσει και το "I will take what is mine. With Fire and Blood" ... αλλά με τον τρόπο που το λέει η Καλίσι, με στόμφο :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι ατακες σε αυτη την σειρα ειναι ολα τα λεφτα !!!! Εγω επειδη ειμαι με τους Σταρκ ενα πραγμα θα πω The Winter Is Coming !!!!!!!!!!! Ωραια φραση αυτη που ειπες εχω την αναλογη φωτογραφια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ooo ναι, μ' αρέσει :) ... και εγώ φαν των Σταρκ, νομίζω σου έχω ξαναπεί το τέλος που θέλω να δω: Καλίσι στον Iron Throne, και Stark King in the North!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ετσι πρεπει να γινει it's Destiny!!!!!!! Τωρα ξανακανω μια επαναληψη τις δυο σεζον και εχω μια ερωτηση ο Κλεγκειν η αλλιως σκυλος αγαπαει κατα καποιον τροπο την Σανσα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις στην ανάρτηση, αλλά για μένα - όπως ήδη γνωρίζεις - είναι η πιο υπερτιμημένη σειρά αυτή τη στιγμή. Σίγουρα έχει κάποιες καλές στιγμές (έως πολύ καλές), αλλά στα περισσότερα επεισόδια κοιτούσα την ώρα... Όπως έγραψα για το φινάλε της 2ης σεζόν:

    "Ολοκληρώθηκε και η 2η σεζόν του Game of Thrones και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα... Σαν σύνολο ήταν χειρότερη από
    την 1η (με την οποία πάλι δεν είχα ξετρελαθεί, αλλά σε γενικές γραμμές
    ήταν ανώτερη και σίγουρα τα 2 τελευταία της επεισόδια ήταν καλύτερα από
    τα αντίστοιχα της 2ης). Η μισή σεζόν ήταν μετριότατη, βαρετή και σχεδόν
    ανούσια. Στα πρώτα επεισόδια δεν είχε καμία ουσιαστική εξέλιξη. Απλά
    βλέπαμε τους 500 χαρακτήρες-πιόνια της σειράς να πηγαίνουν απ΄το ένα
    μέρος στο άλλο, να συζητάνε και να καταστρώνουν στρατηγικές... Κατά τη
    γνώμη μου, τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν ήταν το 6ο (ίσως το καλύτερο), το 7ο και το 10 (και το 9ο καλό ήταν, αλλά έχουμε δει πολύ πιο επικές μάχες στον κινηματογράφο και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα με σφαγές)."

    Από τις σειρές που παίζονται ακόμα, το Breaking Bad είναι με διαφορά η καλύτερη και δεν υπάρχει κανένα GoT μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ πάντως αν και βαριέμαι τα επεισόδια μεγαλύτερα των 50 λεπτών στις σειρές, στο game of thrones μπορώ να πω ότι τα ευχαριστιέμαι (όπως και στον Ντέξτερ από την 4η σεζόν και μετά!). 

    Ούτε εγώ ξετρελάθηκα με καμία σεζόν από τις 2 σεζόν, αν και μου άρεσαν πολύ... αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη σειρά... με τίποτα! Και ναι δε συγκρίνεται με Breaking Bad... όταν φτάσει 4η σεζόν βλέπουμε πάντως, αλλά τώρα με την καμία... 

    Υ.Γ. τόσο βαρετή η 1η;;; θα προσπαθήσω να το εκλάβω ως τη γνήσια αρνητική κριτική σου στις "κουλτουριάρικες" σειρές, για να μην είμαι αρνητικά προκατειλημμένος του χρόνου που θα την αρχίσω! :PPPP

    @person of interest  πρέπει να τις έχει αδυναμία, αλλά δε νομίζω να κάνουν love story... παραπάει νομίζω! Αλλά game of thrones είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις, περιλαμβάνει ανωμαλία (παιδεραστία) οπότε μπορεί να το δούμε και αυτό! Όλες τις ανωμαλίες θα δούμε σε αυτή τη σειρά (αιμομιξία, παιδεραστία, και ό,τι άλλο έχουμε δει που δεν τα αναφέρω μη μας πουν και ρατσιστές!)  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπορει να εχεις δικιο αλλα μπορει και να τρεχει κατι αλλο, εγω τον συμπαθησα οταν αρχισε τα fuck the king !!! Παντως το οτι του εκαψε το προσωπο ο αδερφος του του αφησε ενα θεματακι παγωνει μπροστα στην θεα της φωτιας !!!!!!!! Και μιας που ειπα φωτια ανεβαζω αυτη την φωτογραφια γιατι εχω μια συμπαθεια στην Καλισι η οποια θα παρει το Iron Throne with Fire and Blood!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι και εμένα μου άρεσε που είπε "Fuck the King", αλλά πλέον που έφυγε μόνος του χωρίς την Σάνσα λες να τον ξαναδούμε;;; Το λέω γιατί από μόνος του δεν είναι και τόσο σημαντικός για το game of thrones... 
    Χαχαχα μεγάλη αδυναμία η Καλίσι! Σε 10 χρόνια πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε πόσο δίκιο είχαμε που λέγαμε ότι η Καλίσι θα καθίσει στον Iron Throne :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σε δεκα χρονια ;;; Ακουγεται πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα παιζει να εχω παρει και πτυχιο δεν λεω να εχω βρει δουλεια για να μην ειμαστε υπερβολικοι !!! Θα γυρισει καποια στιγμη για την Σανσα ειμαι σιγουρος οτι θα την σωσει απο τον Mad King 2 Joffrey  γιατι θεωρω οτι πραγματι εινα παρανοικος οπως ο original Mad King Aerys Targeryen φωναζε Burned them all αυτος εχει την συνηθεια να φωναζει Killed them all που θα παει θα βρεθει ενας Kingslayer και για αυτον .Λες να ειναι ο Κλεγκειν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχω φάει ένα σπόιλερ από τα βιβλία πάνω σε αυτό το θέμα οπότε δεν απαντάω! Πάντως ναι είναι Mad King ο τύπος... τρελός τελείως!!! Και δουλειά θα έχεις βρει μην ανησυχείς!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με βαζεις στον πειρασμο να σε ρωτησω !!! Το ξερεις ετσι;;; Επειδη ειναι απο το βιβλιο παιζει να μην το ακολουθησουν οποτε αν θες πες το να μην με φαει η περιεργεια να σου πω τι πιστευω !!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε 'συ εισαι σίγουρος ότι θες να στο πω;;; Είναι μεγάλο σπόιλερ... η σειρά μέχρι τώρα φαίνεται να ακολουθεί πιστά το βιβλίο (λεπτομέρειες αλλάζει!). Για να σου φύγει λίγο η περιέργεια θα σου πω αυτό μόνο: δεν είναι ο Κλεγκειν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οκ καλο ειναι και αυτο !!! Χθες το βραδυ επεσα πανω σε ενα σποιλερ απο το βιβλιο και με στεναχωρησε !!! Ελπιζω αυτο να μην γινει στην σειρα!!! ΑΝ γινει χανουμε το ονειρο μας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39.  Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει το Breaking Bad (βέβαια είναι και τελείως διαφορετικές σειρές)...

    Υ.Γ. τόσο βαρετή μπορεί να μην ήταν, απλά δεν κατάφερε να με κρατήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @person of interest  αφού λες να χάσουμε το όνειρο μας κατάλαβα ποιο σπόιλερ λες... και αυτό το ξέρω, μου το είπε ένας φίλος μου στο ξεκάρφωτο εκεί που καθόμασταν!!!! Ντροπή!!! Ωστόσο μην απελπίζεσαι, θα έχουμε Καλίσι στον Θρόνο και Σταρκ King in The North (αυτό ακόμα μπορεί να γίνει... χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω από σπόιλερ!)

    CineTV-world  σίγουρα είναι διαφορετικές, αλλά όταν λέμε καλύτερη σειρά, μεταξύ μας νομίζω εννοούμε "πιο πωρωτική" ... το breaking bad νικάει μέχρι τώρα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41.  Και θα συνεχίσει να νικάει μέχρι τέλους. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. όπως όλα δείχνουν ναι :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πες τα bauer (part 1) για το Breaking Bad!!! Tι να πεις το GoT μπροστά του !!! 1329146812691689432948792595692 έτη φωτός καλύτερο το Breaking Bad !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βλασφημία Σταύρο να συγκρίνεις το GOT ME BREAKING BAD!!! (πλάκα κάνω) Ούτε στην 4η ούτε στην 12η season του το GOT πρόκειται να γίνει καλύτερο από την σειραααααααααααραααααααα !!! :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έλα υπέρ σου είναι η σύγκριση εκτός και αν εννοείς βλασφημία που υποστηρίζουμε το Breaking Bad υπέρ του Game of Thrones :PPPPPP ... πέρα από την πλάκα θέλω να ελπίζω ότι πάντα θα βγαίνουν καλύτερες σειρές (ακόμα και από την ανυπέρβλητη Lostara) αν και δύσκολο πολύ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Treason !!!! Ποτε δεν χωνεψα αυτο τον αρχοντα τροπο του λεγειν καθως εδινε ορκους αβερτα και δεν τους τηρουσε !!! Επειδη κατι εχω διαβασει παντα θα υπαρχει καποιος Σταρκ που θα διεκδικει τον τιτλο του King in the North νομιμος η μη διαδοχος !!! Τhe Winter Is Coming !!! Το ονειρο μας νομιζω απο οτι  ξερω θα αργησει να πραγματοποιηθει κριμα !!! Long Live The King In The North !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. και μόνο η σκέψη για σύγκριση του GOT με το BrB είναι βλασφημία :PPPP  Mπα δύσκολo το βλέπω :P δεν βγαίνουν κάθε χρόνο Shield Breaking Bad 24 και Lost 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @person of interest  ερώτηση: οι μπάσταρδοι έχουν δικαίωμα για θρόνο;;; δηλαδή ο Jon Snow θα έχει δικαίωμα;;; ο φίλος της Άρια θα έχει δικαίωμα ως γνήσιως μπάσταρδος του Robert;; Ποιον άρχοντα λες ότι δεν χωνεύεις;; δεν κατάλαβα! 

    Breaking Bad Greece  breaking bad κάθε χρόνο βγαίνει εδώ και 4 χρόνια και θα εξακολουθεί να βγαίνει μέχρι και του χρόνου :PPPP ... πλάκα κάνω, κατάλαβα πως το 'πες και συμφωνώ!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον προδοτη αρχοντα Φρει!!! Δεν εχουν αλλα μπορει καποιος να τους το δωσει !!! Κοιτα αυτο 

    http://store.hbo.com/game-of-thrones-ice-sword-t-shirt/detail.php?p=298527&v=hbo_shows_game-of-thrones_house-stark&pagemax=all
    απιστευτο δεν υπαρχει !!! Μην ξεχνας τον Μπραν και τα ονειρα του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. A δεν τον θυμόμουν τον γκούγκλαρα! Ναι, αλλιώς γιατί να βάλει η Σέρσει να σφάξουν όλα τα μπάσταρδα του Ρόμπερτ; 

    Ναι στο τέλος αυτός θα γίνει King in the North, προετοιμάζεται από τώρα... σε 10 χρονάκια που θα τελειώσει η σειρά θα έχει μεγαλώσει και ο ηθοποιός οπότε θα ταιριάζει! Λες να δούμε και κανα εξκάλιμπερ :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πως σου φανηκε η μπλουζα ;;;;; Τα σπαει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εντάξει ωραία ήταν... άμα ήταν Lost θα μου άρεσε περισσότερο :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ειναι γαματες εχει ωραιο συνθημα ο καθες οικος winter is coming , hear me roar , ours is the fury , fire and blood , we do not sow καθενα απο αυτα ειναι σε καθε t-shirt με το αναλογο οικοσημο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σε ολη την διαρκεια του GoT ο Hodor μονο μια λεξη εχει πει και αυτη ειναι Hodor!!! Μαλλον εχει τους δικους του φαν !!! Γιατι τους χαρακτηριζεις αλητες ;;;χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ναι μωρέ πλάκα έχει, συμπαθητικούλης είναι... :) 
    Έτσι για πλάκα τους λέω, τρόπος του λέγειν :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ok ok πρεμιερα για την δευτερη σεζον του Falling Skies αλλα με δυο μαθηματα σε δυο μερες ποτε να προλαβω να την δω;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το βραδάκι πριν πας για ύπνο :) ... εγώ το βραδάκι θέλω να βλέπω κάτι, τώρα κάνω επανάληψη τον Dexter σιγά σιγά! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πως προλαβαινεις μεσα στην εξεταστικη ;;;; Θα μαρτυρησουμε σημερα και
    αυριο αλλα απο μεθαυριο χαλαρα ενα μαθημα θα εχει μεινει ειναι ωρα για
    καμια σειρα οτι διαβασα διαβασα τελειωσε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εντάξει το βράδυ δεν διαβάζω... ό,τι διαβάσω μέσα στη μέρα, μετά τις 9 τα κλείνω τα βιβλία οριστικά (εκτός και αν γράφω την επόμενη μέρα που μπορεί να καθίσω και λίγο πιο αργά!). Άσε πολύ δύσκολα μαθήματα, το κεφάλι μου πόνεσε σήμερα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Join the club !!! Και εγω σημερα δεν την παλευω αλλο ασε που εχω και ολη την μερα αυριο γιατι γραφω στις 6 το απογευμα και την επομενη μερα γραφω αλλο μαθημα !!! Απιστευτο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και εγώ την Πέμπτη δίνω 2 μαθήματα (αλλά το ένα είναι περσινό)... άσε δε ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω! Εντάξει έχεις και αύριο ξύπνα χαλαρά και ξεκίνα διάβασμα! Βλακεία πάντως να είναι στριμωγμένα τα μαθήματα, υποχρεωτικά πρέπει να θυσιάσεις κάποιο... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62.  Πανω κατω εχω το ιδιο προβλημα!!! Γραφω αυριο 6-9 και μεθαυριο 12-3 το ενα ειναι πολυ δυσκολο και αρκετοι το αφηνουν και διαβαζουν το αλλο που ειναι λιγο πιο ευκολο σε σχεση με το πρωτο !!! Πολυ φοβαμαι οτι ετσι οπως τα εχω κανει θα κοπω και στα δυο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και εγώ τον ίδιο ακριβώς φόβο έχω για τα μαθήματα της Πέμπτης, διαβάζω λίγο και από τα 2... το ιδανικότερο είναι να συγκεντρώνεσαι σε ένα όπως και να 'χει, αλλά τι να κάνεις με τα κ*λοπρογράμματα γαμώ! Άσε τα πήρα τώρα :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64.  Calm down angry boy :PPPP !!!! Εγω εχω διαβασει μονο το ενα,απο αυριο και το αλλο ασε με εχουν φαει τα λατινικα και δεν εχω διαβασει λογοτεχνια στο τελος δεν θα περασω κανενα απο τα δυο και εκει θα ειναι το καλυτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ωχ ωχ ωχ, τι μου λες τώρα για λατινικά και λογοτεχνίες και με πιάνει το κεφάλι μου και μόνο στην σκέψη :) ... εγώ δίνω Λογιστική που έχει πονέσει το κεφάλι μου με όλες τις λεπτομέρειες και τους υπολογισμούς και τα τσεκαρίσματα και έχω χάσει και λίγο τον μπούσουλα... και 2ο μάθημα Αγγλικά με ένα κείμενο γεμάτο οικονομικούς όρους που θα πρέπει να μεταφράσω... άσε πονοκέφαλος και αυτό!!! Τελικά τα μαθήματα των πανελληνίων ήταν γαμάτα!!!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναδωσω πανελληνιες !!! Δεν το αντεχα !!! Το
    ιδιο αισθανομαι και εγω με την Λογιστικη !!! Ασε και εγω εχω μεταφρασεις
    τους ρητορικους λογους του Κικερωνα δεν παλευεται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Και εγώ το ίδιο με σένα αισθάνομαι για τη Λογιστική :PPP. Ούτε εγώ θα ξανάδινα πανελλήνιες, ψυχοφθόρο τελείως! Μία φορά φτάνει! Ε τον Κικέρων τον Ρήτορα, πρώτη φορά τον ακούω :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πω ρε παει το ενα κοπηκαμε!!!Σταυρο ασε και τα δυο και διαβασε το ενα μονο μην παθεις τα ιδια!!! Με εφαγε ο Κικερωνας !!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χαχα, άμα πάει μόνο το ένα μια χαρά είσαι! Εγώ φοβάμαι ότι θα κοπώ και στα 2, τώρα αύριο θα διαβάσω μόνο ένα και το άλλο θα το διαβάσω λίγο στο κενό που έχω από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 την Πέμπτη (!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυριο παιρνει σειρα και το δευτερο !!! Ασε το ενα και επικεντρωσου στο αλλο !!! Μια χαρα ηταν ο Κικερων απλα ειχε πει πολλα για αυτον τον εξωρισαν στο τελος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. gia mena h 2h kaliterh seira gia fetos, eginan pragmata kai thaumata, kai sthn 3h season perimenw akoma perisotera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @person of interest α ναι ξεχάστηκα νόμιζα μαζί τα έδινες! Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, δεν του το 'πανε;;; :PPP 

    Lusifer το μόνο κακό με την 3η είναι ότι θα έχουμε μόνο το 1ο μέρος του 3ου βιβλίου, οπότε μπορεί να μην δούμε δυνατό φινάλε... βέβαια να μας κάλυπταν και τους 2 τόμους του 3ου βιβλίου σε μια σεζόν θα ήταν λιγάκι δύσκολο οπότε το αποδεχόμαστε! Η 1η σειρά ποια ήταν;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ενταξει προσκυναω τι ειπες τωρα ξερεις ποσο καιρο ειχα να ακουσω αυτη την φραση !!! Πληροφοριακα σημερα εδωσα το δευτερο και κατα πασα πιθανοτητα το περασα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Από το γυμνάσιο φαντάζομαι :) ... άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μπα μαλλον στην δευτερα λυκειου !!! Επισης καλο πτυχιο τωρα πια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ευχαριστώ... εγώ στο Λύκειο που ήμουνα τεχνολογική κατεύθυνση δεν το άκουσα :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Απίστευτη σειρά με εξαιρετική δομή και σύνθεση χαρακτήρων. Ελάχιστοι είναι απόλυτα κακοί οι καλοί, γεγονός που με ενθουσιάζει γιατί κάνει το περιβάλλον ποιο ρεαλιστικό. Έχει επίσης υπέροχες ερμηνείες αλλά αυτό που μου αρέσει είναι οτι μένουν κατά 90% πιστοί στα βιβλία. Η πλοκή προχωράει όσο γρήγορα πρέπει και λοσο γρήγορα θα προχωρούσε στην πραγματικότητα. Απο την 3η season και μετά θα υπάρχουν ακόμα ποιο πολλές εκπλήξεις και θανάτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θα υπάρχουν πολλοί θανάτοι;;; ήδη ξέρω για έναν οπότε αναμένω και τους υπόλοιπους... Στα υπόλοιπα συμφωνώ λίγο πολύ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ε ναι o Martin δεν φοβάται να σκοτώσει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ούτε ο Dexter... άσε δεν έχουν ψυχή τέτοιοι άνθρωποι! Πλάκα κάνω, καλό αυτό να μην κολλάνε οι συγγραφείς, για τον Μάρτιν δεν αμφισβητώ αφού σκότωσε τον πρωταγωνιστή στο 1ο του βιβλίο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Εγώ θυμάμαι που έβριζα την Rowling που ειχε σκοτώσει τόσους στον Harry Potter αλλά ο Martin έχει κάνει τον φόνο επάγγελμα. Βέβαια o Eddard έπρεπε να πεθάνει για να προχωρήσει η πλοκή. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το πως ο θάνατος του ξεκίνησε πόλεμο και μπορεί χαλαρά να παραλληριστεί με την "αρπαγή" της αδερφής του η οποία ήταν η αιτία για τον πόλεμο που έφερε στον θρόνο τον Robert. Εν ολίγης ποτέ μην πειράξεις Stark γιατί πάντα γινεται χαμός μετά χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Χαχαχα ακριβώς έτσι είναι, ποτέ δεν τα βάζεις με τους λύκους (ακόμα και αν είσαι λιοντάρι!). Δεν τα πάω καλά με την ιστορία του Game of Thrones αλλά τώρα που το λες μια χαρά μοιάζουν τα γεγονότα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ooops νομίζω φαίνεται πόσο πωρωμένη είμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μου έχουν πετάξει και εμένα spoiler σχετικά με Joffrey,Rob,Tyrion και Catlyn ;_;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εγώ για Κάτλυν δεν ξέρω τίποτα αλλά ξέρω για Τύριον, Ρομπ, Τζόφρυ, Σκύλο, Σανσα, Τζον Σνόου, Άρρυα (κάτι μικρό) και Καλίσι. α και για τον μπαρμπαλάνιστερ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Α καλά!  Εσένα μόνο ποιος θα γίνει βασιλιάς του Iron Throne δεν σου 'χουν πεί!!!!  Για όλους ξέρεις όμως :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ναι ρε γαμώτο... τα κωλοβιβλία φταίνε που εξαιτίας τους διαρρέει η υπόθεση :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μπα δεν φταίνε τα βιβλία, παρά μερικοί μ@λάκες που φτύνουν spoiler από δώ και από κεί στο Internet :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. καλά ναι υπάρχουν και αυτοί, αλλά όσο υπάρχει ένα ποσοστό που γνωρίζει την εξέλιξη είναι δύσκολο να το αποφύγεις! Να σου πω την αλήθεια δεν έχω φάει κανένα σπόιλερ από το ιντερνετ, προσέχω! Από γνωστούς τα έχω φάει όλα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Sean Bean Forever!!!!!!!!!!!! Simply The Best Of The Best: http://youtu.be/KjbHfb9NWkE Bravo Stavro gia to Arthro. H seira ayti aksizei polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ευχαριστώ, άριστος ηθοποιός, αλλά η σειρά μου φαίνεται χάνει λίγο χωρίς αυτόν... αλλά ίσως ήταν και το σημείο που την ανέβασε ταυτόχρονα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. symfwnw. Tin anevase arketa , alla einai kai apo moni tis kalogyrismeni kai prosegmeni seira. Ean den itan kali den tha dexotan na paiksei katholou ekei. ;) Einai genika idiotropos stis epiloges tou apo oti katalava. Ean den einai kalo to ergo kai ean o xaraktriras tou den pethainei sto telos, spania dexetai xexe. Ax vre Sean giati thes na se skotwnoun paidi mou?? ;) 22 fores milame. Pagkosmio Rekor exei kanei! Psakse tin nea tou seira ''accused'' einai ntymenos gynaika ekei, tha exei plaka! Kai pali einai katigoroumenos gia kati apo oti eida sto trailer opote kata 99% kati den tha paei kala kai tha ton xasoume pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. χαχαχα ναι όντως όλο πεθαίνει, αυτός έχει περάσει και την Αννα Λουσία από το Lost!!! :P ... του αρέσει να έχει ένα τέλος ο χαρακτήρας του απ' ότι φαίνεται :) ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή