Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες κριτικές για το "The Following"


Αντίθετα με το Revolution πριν λίγες μέρες, οι πρώτες κριτικές που εισέπραξε το "The Following" ήταν στο σύνολο πολύ καλές, διαβάστε παρακάτω...

Ryan: Αυτό το ανατριχιαστικό δράμα είναι πιθανόν πολύ σκοτεινό για μένα ώστε να το συνεχίσω. Δεν είμαι φαν των Sirial Killer (σε ταινίες/σειρές) αλλά οι ερμηνείες των Kevin Bacon και James Purefoy είναι δυνατές, έτσι θα προσπαθήσω να ξεπεράσω την "αναγούλα" μου για μερικά επεισόδια ακόμα.

Furlong: Η καλύτερη νέα σειρά της σεζόν. Για την ακρίβεια είναι ένας από τους πιο αγωνιώδης, με περισσότερη δράση πιλότους που έχω δει.

Etkin: Δείτε το, αλλά μόνο με τα φώτα ανοιχτά. Το "Τhe Following" θα σε κάνει να τρέμεις και μου θυμίζει κάτι από τις καλύτερες δουλειές του Kevin Williamson, από το Scream 1, μέχρι το επεισόδιο "lady killer" στο Dawson's Creek , μόνο που τώρα έχει μεγαλώσει!!! Μάλλον το 2013 δε θα μπορώ να κοιμηθώ Δευτέρες βράδυ.

Harnick:  To FBI στο "The Following" δεν ξέρει τι του γίνεται, πάλι καλά που έχουν τον Kevin Bacon! Παρόλα αυτά οι ανατροπές, μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και περιμένω το επόμενο επεισόδιο.

Moaba: Καθώς βλέπετε το "The Following" θα μπορέσετε να παρατηρήσετε πολλές ομοιότητες ανάμεσα στον Kevin Bacon και τον Kiefer Sutherland του "24". Μπορεί να είναι λόγω του γραμμωμένου σαγονιού ή του κοντού μαλλιού, αλλά και πάλι αυτό μπορεί να είναι το επόμενο hit του Fox.

Weingus: Είναι ένα δράμα με sirial killers και παίζει ο Κevin Bacon. Ποιος ο λόγος να μην το αγαπήσεις;

Prudom: Τέλος! Ο πιο πιασάρικος, τρομακτικός πιλότος της σεζόν. Κάποια κομμάτια τα έβλεπα φοβισμένα αλλά λόγω του τέλειου καστ και της κινηματογραφικής παραγωγής καθιστούν την σειρά ως μία must watch. Είμαι λυπημένος μόνο που πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2013 (midseason) για να το δούμε.

Διαβάστε ακριβώς τι είπαν οι κριτικοί εδώ.

Νομίζω τα λένε ωραία οι τύποι και με έκαναν να θέλω να το δω και εγώ! Όπως έχω ξαναπει ελπίζω μόνο να μην αναλωθεί σε 100% αυτοτελή επεισόδια χωρίς ουσία και το βαρεθούμε γρήγορα!

9 σχόλια:

  1. Λατρεύω Kevin Bacon. Και όπως είπε κάποιος κριτικός, έχει serial killers και Kevin Bacon ... είναι δυνατόν να μην το λατρέψεις ???? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον όχι :) ... και όπως είπε και ένας άλλος κριτικός το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένουμε για Midseason!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, αλλά όπως είπε κι ένας άλλος "θα μπορέσετε να παρατηρήσετε πολλές
    ομοιότητες ανάμεσα στον Kevin Bacon και τον Kiefer Sutherland του "24"." ΣΤΑΝΤΑΡ... :/ Πιστεύω πως θα είναι απ΄τις καλύτερες νέες σειρές της επόμενης σεζόν (ίσως και η καλύτερη), αλλά 24άρα και Jack Bauer δεν ξαναβγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ στο τελευταίο! Όσο αφορά το The Following, εχτές διάβασα ότι θα έχει αυτοτελή επεισόδια με κεντρική πλοκή... μου ξίνισε λίγο αλλά ήταν αναμενόμενο πιστεύω (αυτό και μόνο είναι λόγος να μην φτάσει την 24άρα ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ είχα διαβάσει πως δεν θα διστάζουν να σκοτώνουν βασικούς χαρακτήρες (ομοιότητα με την 24άρα) και πως ξέρουν πως θα εξελιχθεί η σειρά αν πάρει πράσινο φως και για 2η σεζόν (προσωπικά πιστεύω πως θα γίνει επιτυχία και θα έχει και 2η - εδώ θα έχει το Touch - λόγω του Sutherland βέβαια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ και στο 1ο :) ... στο 2ο δεν συμφώνησα ότι ίσως είναι η καλύτερη νέα σειρά, αλλά τώρα που μου λες ότι δε θα κολλάει αναθεωρώ ... ίσως και να είναι!!! (αν και εγώ ποντάρω στο Vegas!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Και γω ανάμεσα σ'αυτά τα 2 είμαι για το ποια θα είναι η καλύτερη νέα σειρά, αλλά το ένστικτό μου, μου λέει να ακολουθήσω το Following... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα, follow the following δηλαδή, σωστός! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη πατάτα....! Εντελώς χάσιμο χρόνου.....Υπερβολικό έως εξωπραγματικό σενάριο....Πολύ κρίμα για τον Kebin Bacon.... Δεν λέω έχουμε δεί υπερβολές αλλά εδώ μιλάμε για μυθοπλασία και απίστευτα κακό σενάριο....Αστυνομία, CIA, FBI, NSA σε ολόκληρη Αμερική δεν μπορούν να συλλάβουν με τις φαντασιώσεις του σεναρίου έναν απλό άνθρωπό....Απο τις χειρότερες αμερικανιές που έχω παρακολουθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή