Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γενικές εντυπώσεις από τους πιλότους του CW


Έφτασαν και οι κριτικές για τους πιλότους του CW, μόνο του CBS μένουν τώρα...
Θα αναφέρω λίγα λογάκια σχετικά με τα συμπεράσματα των κριτικών, μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ τι έχουν να πουν. 

Απ' ότι είδα η μόνη σειρά που ενθουσίασε κάπως ήταν το Arrow, που απ' ότι λένε είχε δράση και μυστήριο για τη συνέχεια. Άρεσε ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι θαυμαστές του Green Arrow από τα comics. Αμέσως μετά το Arrow αυτό που τράβηξε τους κριτικούς ήταν το prequel του "Sex and the City", ονομαζόμενο "The Carrie Diaries" (όπως λέμε the vampire diaries!). Πολλοί λένε ότι μπορεί να σταθεί και σαν νέα teen σειρά που διαδραματίζεται την δεκαετία του '80, δεν χρειάζεται να το βλέπετε σαν prequel του SatC. Όπως και να 'ναι ας το δουν οι φαν του είδους! Μεγάλη απογοήτευση το Cult με τον Robert Knepper που κάποιοι το αποκαλούν ως τη χειρότερη νέα σειρά!!! Τέλος, τo Beauty and the Beast και το Emily Owens, MD δεν ενθουσίασαν καθόλου, λέγοντας ότι το πρώτο είναι πολύ αδύναμο στο procedural κομμάτι (και είναι procedural σειρά!) ενώ η 2η σειρά φάνηκε πολύ αδιάφορη και βαρετή! 

13 σχόλια:

  1. Ενταξει το περιμενα μονο Arrow θα δω απο το CW!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το CW και ήδη μπορούμε να κάνουμε και προβλέψεις για το ποιες σειρές θα ζήσουν. Καλύτερα μπορώ να πω για να πάμε και σε 9η στο SPN :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @person of interest  και εγώ μόνο για το Arrow ενδιαφέρομαι, οπότε χαίρομαι που αυτό το αποδέχτηκαν οι "σκληροί" κριτικοί!  
    SupernaturalGreece  σίγουρα θα υπάρχει 9η αλλά και 10η σεζόν για το Supernatural, ειδικά με αυτά τα σκατά που βγάζουν! Το πολύ πολύ να ανανεωθούν 3 σειρές από αυτές... αλλά δε νομίζω να ξεπερνάει καμιά τους τα νούμερα (ή καλύτερα να πω τα έσοδα) του Supernatural!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι το Carrie Diaries θα είναι το νέο Gossip Girl για τους fans του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απ' ότι φαίνεται κάτι τέτοιο προσπαθούν και απλά θέλουν να βασιστούν σε ένα ήδη φτιαγμένο fanbase (του Sex and the City)... η δεκαετία του '80 δε νομίζω να παίξει ρόλο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νταξει ας πω και εγω τα ιδια ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ CW...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα ρε Εύη!!! 

    @Skyman36 o Dexter παίζεται από το Showtime (καλωδιακό!)... σιγά μην περιμέναμε από το CW να δείξει Dex!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα παιζοταν ο Ντεξτερ απο το CW θα εκλεγα... Παντως συγκριτικα προτιμω CW (ειναι μικρο καναλι τι να κανουμε) Απο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΟ ABC το χειροτερο μεγαλο καναλι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ σαν χειρότερο μεγάλο κανάλι βάζω το NBC, καθόλου σεβασμός στους τηλεθεατές, δεν κόβεις σειρά που βρίσκεται στην 4η σεζόν χωρίς καμία προειδοποίηση... και συν της άλλης δεν τους άφησε να φτιάξουν τηλεταινία να κλείσουν την ιστορία... μιλάω για το Heroes, δεν ήμουνα τρελός φαν αλλά ένα τέλος το ήθελα! 
    Εγώ το ABC το εκτιμάω επειδή φέρθηκε πολύ ωραία στο Lost που το ανανέωσε για 3 σεζόν (!) να ολοκληρώσει την ιστορία του!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νταξει ρε φιλε το Λοστ δεν το ανανεωσαν για την ψυχη της μανας τους ομως , εκανε καλα νουμερα... και στην τελικη και πιο καναλι δεν εχει κοψει ετσι σειρες... Το Fox π.χ φετος εδωσε ρεσιταλ μλκιας εκαψε 2 σειρες για πλακα , το fringe στο τσακ ηταν, με το House παιχτηκαν μλκιες ... To ΑΒC φετος εκοψε 7 + 1 που την πηρε αλλο καναλι +1 που ειχε season finale...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι αλλά ρίσκαραν πολλά με 3 σεζόν ανανέωσης (!). Είχε τόσες σειρές φέτος το ABC;;; εντάξει άμα κόβουν και καμιά μαλακιούλα δεν πειράζει, τις καλές να αφήνουν μόνο (και συγκεκριμένα αυτές που αρέσουν σε μένα :PPP). To Fox τουλάχιστον έκοψε σειρές που βρίσκονταν στην 1η σεζόν και δεν είχαμε αφιερώσει χρόνια παρακολουθώντας τες... άμα έκοβε το fringe έτσι θα έτρωγε μπάφλα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή