Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι Νέες Δραματικές Σειρές για την σεζόν 2012-2013


Δείτε παρακάτω τις 22 νέες δραματικές σειρές που θα αρχίσουν από την νέα σεζόν, μαζί με τις περιλήψεις, τα trailer και μερικά προσωπικά σχόλια για κάθε σειρά:

666 Park Aveneu

Περίληψη: Η σειρά επικεντρώνετε σε ένα νεαρό ζευγάρι που δέχεται μια προσφορά να διαχειρίζεται ένα από τα πιο ιστορικά κτήρια της Νέας Υόρκης. Σύντομα θα αρχίσουν να συμβαίνουν κάποια υπερφυσικά φαινόμενα που θα απειλούν τις ζωές των ενοίκων.

Σχόλια: Το 1ο πράγμα που με τράβηξε στη σειρά ήταν ο Terry O' Quinn. Απίστευτος ηθοποιός και σίγουρα του πάει ο χαρακτήρας του διαβολικού-μυστηριώδη κακού. Όσο αφορά την υπόθεση δε με τράβηξε ιδιαίτερα αλλά είναι νωρίς να κρίνουμε. Αυτό όμως που με ξενέρωσε περισσότερο είναι το "From the producers of Gossip Girl and Pretty Little Liars".

Trailer: εδώ

Arrow

Περίληψη: Μετά από ένα ναυάγιο, ο δισεκατομμυριούχος playboy, Oliver Queen αγνοούνταν και θεωρείτο νεκρός για 5 χρόνια, ώσπου βρέθηκε σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού. Όταν γυρίζει σπίτι, η αφοσιωμένη του Μητέρα, η πολυαγαπημένη του αδερφή και ο κολλητός του φίλος τον καλωσορίζουν, αλλά έχουν την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω του. Ενώ ο Όλιβερ κρύβει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά έχει γίνει, θέλει να επανορθώσει για τις πράξεις που έκανε ως παιδί και πίσω από τη στολή του "Arrow" προσπαθεί να φέρει την τάξη στην πόλη.

Σχόλια: Είναι μία από τις σειρές που περιμένω περισσότερο. Σίγουρα χρειαζόταν ένας ήρωας από κόμικς στην τηλεόραση (έχουμε αυτούς αλλά δεν είναι από κόμικς). Επίσης ο Green Arrow σαν ήρωας είναι ό,τι πιο κοντινό του Μπάτμαν, οπότε αναμένουμε.

Trailer: εδώ

Beauty and the Beast

Περίληψη: H Kathrine Chandler είναι μία έξυπνη Ντετέκτιβ. Μερικά χρόνια πριν η Κάθριν ήταν μάρτυρας στο θάνατο της μητέρας της από 2 ανθρώπους με όπλα. Θα μπορούσε να είχε πεθάνει και η ίδια αλλά κάποιος ή κάτι την έσωσε. Δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό ώσπου πλέον που δουλεύει στην αστυνομία, μία υπόθεση θα την φέρει κοντά σε αυτό το πρόσωπο που την έσωσε.

Σχόλια: Αστυνομικό-ερωτικό-CW, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω! Τη συμπαθώ την Kristin Kreuk που έπαιζε στο Smallville αλλά δε θα άρχιζα και ολόκληρη σειρά γι' αυτήν! Προφανώς άμα ακούσω πολύ καλά σχόλια θα ρίξω μια ματιά.

Trailer: εδώ

Chicago Fire

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στην πυροσβεστική στο Σικάγο και στα μέλη της.

Σχόλια: Δεν τρελαίνομαι με το θέμα και δεν έχω όρεξη για αυτοτελή επεισόδια. Θα μπορούσε βέβαια να αποδειχθεί μια πολύ καλή δραματική σειρά, οπότε θα περιμένω σχόλια.

Trailer: εδώ

Cult

Περίληψη: Ο Jeff Sefton συνήθιζε να γελάει με τις εμμονές του αδερφού του, Νate, ειδικά με το ότι μία τηλεοπτική σειρά πρόκειται να τον βλάψει. Ωστόσο όταν ο Nate εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Jeff πρέπει να πάρει την παράνοια του αδερφού του στα σοβαρά, και στη συνέχεια ανακαλύπτει τον σκοτεινό υπόκοσμο της σειράς "Cult" με τους φανατικούς οπαδούς της. Το μόνο άτομο που φαίνεται πρόθυμο να βοηθήσει τον Τζεφ στην έρευνα του είναι η Skye. Όσο θα μπαίνουν πιο πολύ στο νόημα του "Cult" θα διαπιστώσουν ότι κάποιες ανατριχιαστικές ανατροπές στη σειρά είναι κάτι παραπάνω από απλά φαντασία για κάποιους άτυχους ανθρώπους.

Σχόλια: Αρκετά ενδιαφέρον η περίληψη αν και το trailer δε μας έδειξε αρκετά. Θα ρίξω μια ματιά στη σειρά, παίζει και ο T-Bag σε ρόλο δολοφόνου, οπότε σίγουρα παίρνει points γι' αυτό!!! Επίσης το CW είπε ότι θα έχει 13 επεισόδια η 1η σεζόν για να μην τραβήξει πολύ (και κάθε νέα σεζόν μάλλον τόσα θα έχει).

Trailer: εδώ

Do No Harm

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στον Dr. Jason Cole, έναν επιτυχημένο νευροχειρούργο που έχει ένα σκοτεινό μυστικό. Πολλές φορές ξυπνάει μέσα του ένας άλλος εαυτός που απειλεί να του καταστρέψει τη ζωή σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Σχόλια: Δε μου άρεσε το τρέιλερ και δεν ξέρω πως μπορεί να τραβήξει μια τέτοια ιστορία χωρίς να χάσει το ενδιαφέρον της. 

Trailer: εδώ

Elementary

Περίληψη: Μία μοντέρνα εκδοχή του Sherlock Holmes, που θα λύνει υποθέσεις με το δικό του μοναδικό τρόπο στη Νέα Υόρκη μαζί με τον την Dr. Watson.

Σχόλια: Όποιος είναι φαν του Σέρλοκ Χολμς πιστεύω αξίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σειρά.

Trailer: εδώ

Emily Owens, MD

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στην Έμιλυ που έχει τελειώσει την ιατρική σχολή και πλέον βρίσκεται στον 1ο χρόνο ως εκπαιδευόμενη γιατρός.

Σχόλια: Emily Owens MD, όπως λέμε House MD; Δε νομίζω... σπαστική πρωταγωνίστρια και το σενάριο φαίνεται χάλια. 

Trailer: εδώ


Golden Boy
(δεν υπάρχει ακόμα εικόνα)

Περίληψη: H σειρά εστιάζει σε έναν φιλόδοξο αστυνομικό που γίνεται ο νεότερος αρχηγός στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης που υπήρξε ποτέ και στο πως κατάφερε να το επιτύχει. 

Σχόλια: Δεν υπάρχει ακόμα trailer οπότε δε μπορούμε να πούμε πολλά.

Trailer: όχι ακόμα


Hannibal
(δεν υπάρχει ακόμα εικόνα)

Περίληψη: Ο Hannibal από τα βιβλία, μετά από την μεγάλη οθόνη περνάει στην μικρή. Θα δούμε την ιστορία του sirial killer από την αρχή όπως και του Will που τον καταδιώκει.

Σχόλια: Χωρίς τρέιλερ, λέω ότι μία τέτοια σειρά σε κανάλι σαν το NBC δε νομίζω να έχει τα αποτελέσματα που περιμένουν οι φανς. Άμα ήταν σε καλωδιακό θα ήταν καλύτερα, με μία τέτοια θεματολογία!

Trailer: όχι ακόμα



Infamous

Περίληψη: Μία Ντετέκτιβ επιστρέφει στο σπίτι μια πλούσιας οικογένειας που μεγάλωσε μικρή ως μυστική για να λύσει μια υπόθεση που σχετίζεται με τη δολοφονία της παιδικής της φίλης. 

Σχόλια: Δεν με τραβάει κάτι στο σενάριο και το τρέιλερ δεν είναι πλήρες. 

Trailer: εδώ

Last Resort

Περίληψη: Όταν η ομάδα στο υποβρύχιο παίρνει εντολές να εκτοξεύσει πυρηνικά εναντίον του Πακιστάν αποφασίζουν να μην υπακούσουν. Έτσι γίνονται στόχος της ίδιας τους της χώρας και δέχονται πυρά με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το υποβρύχιο και να χαρακτηριστεί το πλήρωμα ως εχθρός του έθνους. Έτσι μην μπορώντας να γυρίσουν πίσω, βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εξωτικό νησί. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα ζωή.

Σχόλια: Με μια πρώτη ματιά δε με ενθουσίασε, αλλά ξαναβλέποντας το τρέιλερ πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει από τις καλύτερες σειρές. Θυμίζει λίγο Lost και το λέω με την καλή έννοια, χωρίς να προσπαθεί να το αντιγράψει. Λογικά δεν υπάρχει ίχνος επιστημονικής και μη φαντασίας οπότε αναφέρομαι μονάχα στο θέμα της επιβίωσης σε ένα τροπικό νησί. Σίγουρα θα δω κάποια επεισόδια και θα αποφασίσω αν θα το συνεχίσω.

Trailer: εδώ

Made in Jersey

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει σε μία νεαρή κοπέλα την Martina Garretti, μία νέα παθιασμένη δικηγόρο. 

Σχόλια: Δε με ενθουσίασε το trailer, ούτε και το θέμα της σειράς.

Trailer: εδώ


Mistresses

Περίληψη:  Βλέπουμε τις ζωές 4ων γυναικών.

Σχόλια: Δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τρέιλερ.

Trailer: εδώ

Nashville

Περίληψη: Η Rayna James είναι μία τραγουδίστρια θρύλος που θα την ζήλευε κάθε άλλη μολονότι η δημοτικότητα της έχει πέσει τελευταία. Κάπως έτσι θα μπει στο χώρο της μουσικής και μία νέα τραγουδίστρια και θα  προσπαθήσει να χτίσει καριέρα σαν την Rayna.

Σχόλια: Δεν είναι του στυλ μου, ούτε το τρέιλερ δεν κατάφερα να δω. 

Trailer: εδώ

Red Widow

Περίληψη: Όταν δολοφονείται ο εγκληματίας άντρας της, η Marta Walraven θα πρέπει να προστατεύσει τα 3 παιδιά της με κάθε κόστος. Έτσι θα ακολουθήσει τα χνάρια του άντρα της και της οικογένειας της και θα μπει για τα καλά στον υπόκοσμο.

Σχόλια: Δε με ενθουσιάζει σαν θέμα, δε θα του δώσω ευκαιρία. 

Trailer: εδώ

Revolution 

Περίληψη: Ολόκληρη η ζωή μας βασίζεται στον ηλεκτρισμό. Τι θα γινόταν άμα έπαυε να υπάρχει; Η σειρά λαμβάνει χώρα 15 χρόνια μετά από ένα τέτοιο γεγονός! Η ζωή πλέον είναι όπως ήταν πριν πολλά χρόνια, οι οικογένειες ζουν στην ύπαιθρο και όταν πέφτει ο ήλιος ανάβουν τους φανούς και τα κεριά. Η σειρά επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα που η ζωή της αλλάζει όταν έρχεται η τοπική "αστυνομία" και σκοτώνει τον πατέρα της για έναν λόγο που είχε να κάνει με το blackout που έγινε πριν 15 χρόνια. Έτσι με τη βοήθεια 2 ατόμων ξεκινάνε το ταξίδι με σκοπό την εύρεση απαντήσεων για το παρελθόν.

Σχόλια: Μου θυμίζει κάτι από Terra Nova, κάτι από The Event και λίγο από Walking Dead. Σαν ιδέα μου φαίνεται καλή και ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να τραβήξει και πόσο θα επιτρέψει το κανάλι την συνέχεια του. Δημιουργός της σειράς είναι ο Eric Kripke (δημιουργός του Supernatural) και στην παραγωγή έχουμε τον JJ Abrams.

Trailer: εδώ

The Carrie Diaries

Περίληψη: Βρισκόμαστε στο 1984 και η ζωή δεν είναι εύκολη για την Carrie, αφού η μητέρα της πέθανε. η μικρότερη αδερφή της κάνει την επανάσταση της και ο πατέρας της πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του με 2 κόρες. Η άφιξη ενός νέου μαθητή στο σχολείο αλλάζει τη ζωή της Carrie. 

Σχόλια: Πρόκειται για prequel του Sex and the City, οπότε δε θα το δω! Άμα κάποιος έβλεπε το Sex and the City πιστεύω αξίζει να του δώσει μια ευκαιρία!

Trailer:


The Following

Περίληψη: Όταν ο κακόφημος serial killer, Joe Carroll, γλιτώνει από θανατική ποινή και ξεκινά μία νέα σειρά δολοφονιών, το FBI καλεί τον πρώην πράκτορα Ryan Hardy να βοηθήσει στην υπόθεση.Ο Hardy ήταν υπεύθυνος για τη σύλληψη του Carroll πριν 9 χρόνια.αφού είχε σκοτώσει 14 μαθήτριες. Ο Hardy ξέρει τα πάντα γι' αυτόν, τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Αλλά τι γίνεται όταν μαθαίνει ότι ο Carroll έχει επικοινωνία με μια ολόκληρη σπείρα από serial killer;;; Πλέον ο Hardy και το FBI δεν έχουν να αντιμετωπίσουν έναν, αλλά μια ολόκληρη σπείρα από serial killers!!!  

Σχόλια: Η σειρά με μια πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με πολύ καλούς ηθοποιούς. Το ερώτημα όμως είναι πως θα σερβιριστεί. Θα έχουμε αυτοτελή επεισόδια; έναν serial killer ανά επεισόδιο; για πόσο θα μπορεί να συνεχιστεί έτσι η υπόθεση;;;

Trailer: εδώ

The Mob Doctor

Περίληψη: Πρόκειται για ένα ιατρικό δράμα, με την πρωταγωνίστρια να είναι μια λαμπρή καρδιοχειρουργός η οποία κάνει συμφωνία "κάτω από το τραπέζι" να εργάζεται για τη μαφία, προκειμένου να σώσει τον αδερφό της από κάτι χρέη που θα κόστιζαν ακόμα και τη ζωή του.

Σχόλια: Στο πρώτο λεπτό του trailer φαίνεται ότι το Fox ψάχνει το καινούριο House, με μια περίεργη γυναίκα γιατρό... όμως συνεχίζοντας το, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό! Δεν πρόκειται απλά για την "περίεργη" γιατρό αλλά και για το "που" είναι μπλεγμένη και τι αναγκάζεται να κάνει. Αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα, θα περιμένω σχόλια.

Trailer: εδώ

Vegas

Περίληψη: Η σειρά βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Ralph Lamb, πρώην σερίφη του Las Vegas την δεκαετία του '60. Ο Ralph Lamb προτιμάει να δουλεύει στο ράντζο του ήσυχα αλλά η διασκέδαση, τα τυχερά παιχνίδια και η διαφθορά στο Las Vegas δεν του το επιτρέπουν. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον Ralph όταν θα φτάσει στο Λας Βέγκας ο Savino, ένας αδίστακτος γκάνγκστερ που θέλει να κάνει το Las Vegas δικό του. Έτσι ο Lamb και ο Savino θα είναι οι 2 πιο ισχυροί άνθρωποι στην πόλη και θα ξεκινήσει μια μάχη μεταξύ τους για τον έλεγχο του Vegas.

Σχόλια: Κάτι μου λέει πως πρόκειται για το Best New Drama! Τέλειο καστ (ειδικά ο Michael Chiklis σε ρόλο που του ταιριάζει) και είναι από τους δημιουργούς του Godfellas οπότε αναμένουμε κάτι καλό!!! Θα μας χαρίσει απίστευτες στιγμές αυτή η σειρά!

Trailer: εδώ

Zero Hour

Περίληψη: Όταν η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής στο κατάστημα με τα ρολόγια που έχει, ο Hank έρχεται αντιμέτωπος με ένα από τα πιο σημαντικά μυστήρια της ιστορίας. Ένας χάρτης θησαυρού περιέχεται μέσα σε ένα από τα ρολόγια της γυναίκας του και θα μπορούσε να οδηγεί σε καταστροφικά πράγματα. Τώρα πρέπει ο Χανκ να αποκρυπτογραφήσει τα σύμβολα και να ανακαλύψει τα μυστικά του χάρτη, ενώ παράλληλα πρέπει να διασφαλίσει ότι οι απαντήσεις δε θα πέσουν σε λάθος χέρια. Έτσι ο Χανκ μαζί με τους 2 νέους συνεργάτες του και μία πράκτορα του FBI θα αγωνιστούν για να βρουν τη γυναίκα του Χανκ και να σώσουν τον κόσμο.

Σχόλια: Αρκετά ενδιαφέρον σενάριο, γεμάτο μυστήριο και πιθανόν αγωνία. Απ' ότι φαίνεται θα έχουμε flashbacks και μυθολογία από πίσω που συνδέεται με την ιστορία του παρελθόντος. Θα ρίξω μια ματιά, ελπίζω να μην τραβήξει πολύ η υπόθεση χωρίς λόγο. (άμα έχουν πράγματα να πουν, ευχαρίστως!)

Trailer: εδώ

Δείτε επίσης: Τις πρώτες κριτικές για τις σειρές του ABC, του CBS και του CW. Επίσης διαβάστε για κριτικές για τα Revolution και The Following

76 σχόλια:

  1. Θα δω σίγουρα Arrow,Revolution και θα ριξω μια ματιά στις 666 Park Aveneu,Elementary (αν και πιστεύω ότι θα κοπεί από τα πρώτα επ. (δεν είναι bbc)), The Following.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικα θα δω 666 Park Avenue μονο και μονο για τον Terry o Quinn!!!!!!!!! Το στορυ δεν με ενθουσιαζει αλλα θα δειξει πως θα παει,ελπιζω απλα να δωσει τα ρεστα του ο Terry o Quinn οπως παντα!!!! Επισης θα δω Arrow γιατι μου αρεσουν ιστοριες απο κομικς.Σταυρο σιγουρα το PoI δεν ειναι κομικς αλλα η υπαρξη του παραγωγου του Batman Jona (Jonathan) Nolan ισως προσθετει ενα τετοιο στοιχειο στην σειρα.Ετσι και αλλιως ο Finch και ο Reese θυμιζουν κατι απο Batman μονο που ειναι και οι δυο Batman δεν εχουμε Robin. Ακομα θα δω Last Resort,το τρειλερ φανηκε ενδιαφερον και το καστ ειναι πολυ καλο αλλα δεν νομιζω οτι θα πετυχει καθως παιζεται σε δυσκολη μερα απεναντι στις δυνατες κωμωδιες του CBS .Θα δω Revolution που για εμενα ειναι ενα κραμα Falling skies,TWD,Terra Nova θα παει καλα λογικα ΓΙΑΤΙ θα εχει για lead in το The Voice το τρειλερ ηταν καλο αναμενουμε.Τελος  μπορει να δω Vegas λογω της Carrie Anne Moss και Zero Hour καθως ηταν ωραιο το τρειλερ αλλα δυστηχως μου θυμισε κωδικα ντα βιντσι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα με τράβηξαν τα εξής :: The Following , Arrow , Revolution , Zero hour & κάπως το Elementary..
    Βέβαια θα περιμένω και κριτικές γιατί υπάρχουν και οι εκπλήξεις αλλά και τις καλωδιακές.. ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διακρίνω έναν σνομπισμό στις γυναικείες σειρές ???? χαχαχαχαχα άσε θα τς δούμε εμείς και θα σχολιάσουμε ....Πιλότο θα δω σε όλες και βλέπουμε ...Πάντως εντύπωση μου έκανε το Zero hour και ανυπομονώ να το δω (μου αρέσει και πρωταγωνιστής από τότε που ήταν στο ER). Φυσικά ανυπομονώ και για revolution ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Bolivia-Brazil 5-0  δε νομίζω να κοπεί, CBS είναι αυτό, 1ο σε τηλεθεάσεις σε όλα τα procedurals!!!! 


    @person of interest  και εγώ περιμένω να ευχαριστηθούμε Τέρρυ, θα κάνει πάταγο πάλι!!! Μακάρι να πάει καλά το Last Resort γιατί τώρα που ξαναείδα το τρέιλερ μου άρεσε παραπάνω σαν θέμα, αλλά δε θέλω να κοπεί! Για το Revolution φοβάμαι ότι δεν ξέρουν που το πάνε και θα ξεχειλώσει με την 1η ευκαιρία (άμα καταφέρει και γλυτώσει το κόψιμο!). Το Zero Hour πρέπει να έχει αρκετό ενδιαφέρον, μυστήριο και δράση, μου θυμίζει λίγο και περιπέτειες του Τεν-Τεν. 
    Για το PoI συμφωνώ, όπως είπα και στην ανάρτηση του, ο Ριζ και ο Φιντς μου θυμίζουν Batman και Bruce Wayne αντίστοιχα!!! Η Κάρτερ είναι ο James Gordon (θα γίνει αρχηγός κάποτε η Κάρτερ, θυμήσου το!) και ο Φάσκο ο Μπούλοκ (διεφθαρμένος μπάτσος, μόνο που τώρα είναι με το μέρος μας!). Η Ζώη θα μπορούσε να γίνει η Batgirl, η Ρουτ η Κατγουμαν (ούτε καλή, ούτε κακή, κάτι ενδιάμεσο!). Ελπίζω να βρεθεί και ένας Ρόμπιν κάποια στιγμή (όχι ακόμα, είναι νωρίς :) ). 

    @Fania  σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις όπως και απογοητεύσεις! Από ένα trailer και μόνο δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα! Από καλωδιακές έχω βάλει κανα 2 στο μάτι, θα περιμένω trailer και θα τα συζητήσουμε... :)

    Rosa@abouttvseries  χαχαχαχα, λογικό δεν είναι;;; δεν είναι του γούστου μου τι να κάνω;;; απλά έπρεπε να τις αναφέρω και αυτές! Πολύ ωραία περιπέτεια φαίνεται το Zero Hour!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poly kalo post stavrosLost perimenw k alla paromoia!

    auta ta post einai oti prepei gia n vgazoume akrh ti seires vgainoun k ti 8a mas endiefere na doume :)

    pantws apoles..exw dei kapoia trailer k h alh8eia einai oti me prwth matia(k mesw twn trailer p exw dei) mono to The Following m fainetai kapws kalo k endiaferon paroti stis astunomikes dn exw kamia idiaiterh latreia.

    apo kei k pera pisteuw oti yparxei megalh metriothta.alla perimenoume k apo alla kanalia swsta? k alles kathgories

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Εξαιρετικό αφιέρωμα! Εγώ θυμάσαι ποιες σειρές είχα ξεχωρίσει... τελικά αφού είδα και τα trailers, θα δώσω ευκαιρία στις εξής 5: Revolution, The Following, Hannibal, Vegas και Last Resort (αν και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το trailer του, αλλά είναι από τον δημιουργό των The Shield, Terriers και The Chicago Code και δεν μπορώ να μην του δώσω ευκαιρία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ Φοίβο!!! Περιμένουμε ακόμα και τις σειρές των καλωδιακών. Οι καλωδιακές έχουν μισές σεζόν (μέχρι 13 επεισόδια συνήθως). Όταν λέω "δραματικές" εννοώ από όλες τις κατηγορίες (sci-fi, action, fantasy, procedural κτλ), απλά λέω "δραματικές" για να τις ξεχωρίσω από τις κωμωδίες (που δεν βλέπω γι' αυτό δεν τις έβαλα στη λίστα! 

    Ωραίο φαίνεται το Following, η μόνη μου ένσταση όπως αναφέρω παραπάνω είναι το αν θα είναι αυτοτελή τα επεισόδια ή όχι. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ! Ναι θυμάμαι :) ... στο 666 P.A. δε θα δώσεις ευκαιρία;;; 
    Για το Last Resort διάβασα ότι θα εστιάσει στη ζωή τους στο νησί που προσπαθούν να προσαρμοστούν και να καθαρίσουν τα ονόματα τους και όχι στο υποβρύχιο οπότε αποφάσισα να το δω! Φαίνεται ωραία σειρά χαρακτήρων! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χχαχαχαχα Σταυρο εισαι θεος...μου αρεσε η περιγραφη που εκανες στις σειρες που δν σου αρεσουν..χαχαχα..λοιπον εγω θελω να δω το Vegas,revolution,666(locke for ever),Arrow και μπορει και Hannibal...Καλα ελεος δν προλαβε να τελεισει ο HOuse και ψαχνουν αντικαταστατη?.....Θα βλεπω πολλες του χρονου...Μν ξεχναμε και POI και Fringe και ολη τη τρελοπαρεα..Συγγνωμη στο "MIstresses"αυτη ειναι η Σαν??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ε όχι και θεός, μην προσβάλουμε τα θεία... Ημίθεος είπαμε :) (δεν το 'παμε;;) 
    Ναι η Σαν είναι αυτή, 42 λόγοι παραπάνω για μη δούμε τη σειρά!!!! Ναι αντικαταστάτη ψάχνουν, σιγά μην πετύχει, μου αρέσει που έβαλαν και κόμμα πριν το "MD" για να φαίνεται διαφορά!!! 
    Ενημέρωσε με για το Revolution αν λέει τίποτα!
    Και εννοείται οι παλιές σειρές δεν ξεχνιούνται, είναι σταθερή αξία!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12.  χαχααααχχαχα ενταξει ημιθεος..χαχαχχα καλα ουτε νεκρος δν θα την εβλεπες την σειρα με την Σαν(ετσι και αλλιως βλακεια φαινεται..) α δν θα το δεις το revolution?γαμωτο φοβαμαι οτι θα καταληξει σα το Terra nova και το Alcatraz πολυ το φοβαμαι....Φυσικα οι παλιες ειναι σταθερη αξια,ανυπομονω να ξεκινησουν...Να σου πω ημιθεε,αυτο με τον Σερλοκ μαλλον δν θα το δω,δν μου αρεσει αυτος ο χλεμπουρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  Φοβαμαι οτι το Revolution καθως ειναι στο NBC θα εχει την τυχη των Terra Nova & Alcatraz τα οποια αν και ξεκινησαν με μεγαλες προσδοκιες και τρελο προμοτιον απο το FOX στο τελος (η μαλλον απο την αρχη) αποδειχθηκαν κατω του μετριου (για τα επεισοδια που ειδα τουλαχιστον γιατι σε κανενα δεν πηγα πανω απο 7 επεισοδια) !!!   Και εννοείται οι παλιές σειρές δεν ξεχνιούνται, είναι σταθερή αξία!!!! You know that will never happen (like Reese)!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά νεκρός τίποτα δε θα μπορούσα να δω... πάλι καλά που είμαι ημίθεος και δεν ανησυχώ για κάτι τέτοιο :) 
    Για το Revolution λέω να περιμένω να ακούσω μερικά σχόλια προτού το αρχίσω γιατί το φοβάμαι και δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε κιόλας το τρέιλερ (ούτε το καστ!). 
    Ναι μην δεις Σέρλοκ, ούτε εγώ θα δω... γενικά δε μου αρέσει ο Σέρλοκ! Αν μου κολλήσει μετά από χρόνια μπορεί και να το δω!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  Χαχαχα συμφωνω απολυτα στο χλεμπουρας !!! Αν και το Elementary ειναι του CBS και εχουν ενισχυσει και το προγραμμα της πεμπτης bing bang theory,two and a half men, Person of Interest & elementary και θα εχει καλο lead in φαινεται κακο για τα δεδομενα του καναλιου !!! Οσο για την σειρα της Σαν δυσκολα θα κανει κατι καλο φαινεται κιολας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16.  Έτσι λέω (το trailer δεν μου άρεσε)... εκτός κι αν ακούσω πολύ θετικά σχόλια... Και 5 πιλότοι πολλοί μου φαίνονται...
    Μακάρι να είναι καλό το Last Resort, αλλά και να μην είναι δεν θα χαλαστώ! Μια σειρά λιγότερη... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ στο Τέρρα Νόβα μόνο το 2πλο πιλότο είδα, μετά βαρέθηκα τα υπόλοιπα :P. Και εγώ το ίδιο φοβάμαι για το Revolution, ίσως βοηθήσει που το έχουν βάλει στις 10, αλλά και πάλι δεν εμπιστεύομαι το NBC, το χειρότερο κανάλι από το 5. Αυτό για τη σειρά της Σαν μην το λες, γιατί εκεί ήταν και το Desperate housewifes που έπιανε καλές τηλεθεάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωστός! Όλα αυτά δε θα προλαβαίνουμε να τα δούμε :) , εγώ σαν 1ο πλάνο έχω τις 3 που ανέφερα στο CineTv-World (Vegas, Arrow και 666) ... για τις υπόλοιπες θα περιμένω σχόλια και να μαζευτούν λίγα επεισόδια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σταυρο molis arxise to Continuum k fenetai kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποτε δεν ειχα ιδιαιτερη εκτιμηση στην Σαν ακομα και στο Επος !!!! Θα
    παει καλα το Revolution γιατι θα εχει για lead in το The Voice που κανει
    καλα νουμερα!!!Οντως το NBC εχει καταληξει χειροτερο και απο το CW!!!! Και εγω 7 επεισοδια πολλα ηταν που αντεξα να το βλεπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι μακράν χειρότερο! Το Cw βλέπω σαν να προσπαθεί να βελτιώσει τις σειρές του (arrow, cult) , ξεφεύγουν από τα καθαρόαιμα teen dramas! 
    Εμένα μου την έσπαγαν τα Sun-Centrics, ειδικά το Package, εκτός από κανα 2-3 γαμάτες σκηνές που είχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε με ενθουσίασε σαν θεματολογία, αλλά άμα ακούσω ότι συνεχίζει καλά θα του ρίξω μια ματιά!!! Κράτα μας ενήμερους!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ε τι να πω και εγω, κανει αυτος για Σερλοκ?Πω-πω το προγραμμα της Πεμπτης στο Cbs ειαι πολυ δυνατο μαλλο θα εχει τηλεθεαση...παλυ καλα που πηρε και το Vegas το CBS.... η Σαν πηγε στην σειρα που της αξιζει(δλδ αλλον μαπα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σταυρο,σορρυ που βγαινουν ετσι τα σχολια μου..Βλεπεις το πληκτρολογιο δν με υπακουει!!!:(:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25.  Σιγουρα δεν κανει για Σερλοκ!!!!! Παλι καλα που εχει δυνατο προγραμμα την πεμπτη ωστε να ανεβασει και αλλο τα νουμερα του το PoI!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι @person of interest μακαρι,.,αυτη η σειρα αξιζει ακομα πιο ψηλα νουμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @kelly  χαχαχαχα ναι της αξίζει, τουλάχιστον άμα απασχολείται εκεί δεν υπάρχει ο κίνδυνος να τη δούμε αλλού! Μια χαρά είναι τα σχόλια σου!!! 

    @person of interest  δεν έχει ανάγκη το PoI από τον Σέρλοκ :P , αλλά όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα, να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε για χρόνια τους φίλους μας για παρέα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ειπα οτι το PoI εχει αναγκη τον σερλοκ  αντιθετα εκεινος μας εχει αναγκη !!!! Απλα οσο υψηλοτερα νουμερα κανουμε τοσο τοσο το καλυτερο ωστε να παρουμε κα αλλες σεζον !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οντως αλλα το τερας  greys anatomy δεν λυγιζει απο οτι φαινεται και φετος θα εχουμε αντιπαλο και το glee αλλα με το lead in που εχουμε πρεπει να κανουμε καλυτερα νουμερα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι το κατάλαβα! Δεν λυγίζουμε σε τίποτα εμείς!!! Τους σκίσαμε φέτος, θα τους σκίσουμε και του χρόνου!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το ξερω ρε ειμαστε αθανατοι εμεις!!! Ειχαμε πολυ καλα νουμερα για πρωτη χρονια και του χρονου θα ειμαστε ακμα καλυτεροι θελω να το διαλυσουμε το greys anatomy ειμαστε το καλυτερο νεο δραμα της σεζον τυχαιο; δεν νομιζω του χρονου αναμενουμε το καλυτερα!!!!!!!!!!!!! Person of Interst go get them !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τυχαίο;;; Νο, it's Destiny!!!!!!!! Φέτος για μένα πέρα από Best New Drama, είμαστε και Best Drama Series!!! 
    Του χρόνου τα πάντα θα διαλύσαμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ετσι ρε ψυχαρα Σταυρο πες και αλλα να μας πωρωσεις για την αρρωστια του Person of Interest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ηθελα να το πω μην φανω υπερβολικος αλλα και εγω το πιστευω οτι ειμασταν σιγουρα το καλυτερο δραμα της σεζον ισως και η καλυτερη καινουρια σειρα !!!! Του χρονου θελω να σαρωσουμε τους παντες κα τα παντα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι άλλο να πω; τα 'πα όλα :) ... έχοντας δει τη σειρά από την αρχή δε σε βρίσκω καθόλου υπερβολικό! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35.  Δεν πειραζει τοσο καιρο τα λεμε  !!!!!!!!!!  Vide et credere.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. έμα... τι είναι τούτο;;; :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. einai kalo stayro to  Continuum thesto.an k exoun antigrapsi kati apo to person of interest.thesto k tha katalabhs ti ennoo.pazei k o theos o William B. Davis (smokin man-x-files)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. skyman36  βαριέμαι λίγο... πλησιάζει και η εξεταστική οπότε ό,τι δω θα είναι μετά τον Ιούνιο! Θα σε ξαναρωτήσω τότε να μου πεις πώς τα πάει... 

    @person of interest  το "Vide et credere" , είμαι λίγο αγράμματος :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39.  Το vide et credere ειναι μια λατινικη φραση που σημαινει δες και πιστεψε  το εγραψα με αφορμη αυτα που λεγαμε για το Person of Interest
    οτι εχοντας δει την πρωτη σεζον φαινεται να ειναι η καλυτερη νεα σειρα
    που υπηρχε φετος!!!!!! Ετσι ρε τιμαω και την φιλολογια που σπουδαζω !!!!!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. χαχαχαχαχα καλά κάνεις, εγώ από λατινικά ξέρω μόνο το "veni vidi vici" :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο,τι ξερει κανεις ειναι καλο!!!!!!!! πω ρε εχεις και εσυ εξεταστικη;;; καλη τυχη σε οσα παιδια γραφουν !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι συμφωνώ (φράση από το PoI... Carl Elias!)... ναι και εγώ έχω από την άλλη Δευτέρα!!! Καλή τύχη και σε σένα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγω ξεκιναω αυτη την Τεταρτη !!! Μορφη ο καρλ ταλαιπωρημενος και εκεινος απο τον πατερα του οπως ο τζον !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ωχ με άγχωσες τώρα :P ... ναι μεγάλη μορφή, πιστεύω θα επιστρέψει ο Ελάιας, δεν έχει τελειώσει ακόμα η σειρά με αυτόν!!!! Α ρε Τζον Λοκ Γίγαντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εσυ εχεις καποιο περιθωριο ακομα, δεν ξερω τι γραφεις οποτε ναι μπορει να αγχωθηκες αν ειναι κατι δυσκολο !!!!
    Και εγω θεωρω οτι θα  επιστρεψει ισως θα τον βγαλει ο συνεργατης του (ξερουμε το ονομα του ;) !!! Σε ολους λειπει ο τεραστιος τζον !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εννοείς αυτόν με την ουλή;;; Νομίζω βρώμικος μπάτσος είναι αυτός... όπως και να το κάνουμε έχει ανθρώπους να τον βγάλουν! Ούτε εγώ θυμάμαι τι γράφω :) ... τίποτα λογιστικά θα γράφω! Τεράστιος Χαρακτήρας ο Λοκ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ναι αυτος με την ουλη !!! Ναι ηταν διεφθαρμενος αστυνομικος αλλα ηταν μονιμο η απλα οποτε τον βολευε;;;  Λογιστικα ;;; oh boy !!!!!! Tιτανομεγιστος ο λοκ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το δεξί του χέρι πρέπει να 'ταν!! Ναι άσε δύσκολα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι να γινει καθε σχολη εχει και τα δυσκολα μαθηματα της σε αυτο το εξαμηνο ειναι πανω κατω ολα!!!!!!!!!! Ναι ηταν κατι σαν υπαρχηγος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ναι λογικό αυτό, άμα ήταν εύκολα δε θα 'χε και νόημα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51.  Ναι δεν αντιλεγω αλλα αν ειναι ετσι απο το δευτερο εξαμηνο πτυχιο δεν θα παρουμε ποτε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Season premiere for Teen Wolf,Season Finale for Game of Thrones  δεν θα διαβασουμε και σημερα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εντάξει μικρός είσαι ακόμα, εγώ στο 6ο εξάμηνο είμαι!!! Εγώ θα δω το Game of Thrones σήμερα, και την περίοδο της εξεταστικής λέω να την βγάλω μόνο με το Revenge!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το προηγουμενο επεισοδιο ηταν καλυτερο στο GoT αλλα και αυτο καλο ειναι.Το τελος ειναι ολα τα λεφτα και εχει πολλες ωραιες σκηνες .Δες Revenge
    αξιζει!!!!!!!!! 6ο εξαμηνο;;;καλος εισαι αν δεν χρωστας πολλα σε ενα χρονο τελειωσες!!!!Αντε και καλο πτυχιο !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55.  Ακομα ειχαμε πρεμιερα για το Teen Wolf φαινεται καλυτερο απο περυσι αν θελεις ριξε μια ματια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μπορεί να το αφήσω για του χρόνου... μετά το Revenge που θα το βλέπω χαλαρά λόγω εξεταστικής , θέλω να ρίξω μια ματιά στον Σπάρτακο μιας και πάει στην τελευταία σεζόν (μην βλέπουμε όλο σειρές που έχουν μέλλον και γεμίσουμε :P ). Ευχαριστώ, επίσης!! Εντάξει χρωστάω καμιά 10αριά, με λίγο διάβασμα φεύγουν εύκολα τα περισσότερα αλλά που όρεξη;;; :) Θα το δω σε καμιά ώρα το Game of Thrones και θα σου πω, αλλά το περίμενα να μην είναι τόσο δυνατό όσο το 2.09! Και πέρυσι το 1.09 ήταν το αποκορύφωμα!!! Το τελευταίο επεισόδιο είναι κάτι σαν επίλογος του βιβλίου απ' ότι έχω καταλάβει! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ενταξει δεκα μαθηματα δεν ειναι πολλα και αν διαβασεις τα εβγαλες !!!! Μπορει να μην ειναι σαν το προηγουμενο  αλλα εχει ωραιες σκηνες δες το και πες μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό ισχύει, το θέμα είναι να διαβάσεις :) ... είδα και το game of thrones, καλούτσικο ήταν με εντυπωσιακό τέλος! Δεν περίμενα βέβαια και τίποτα παραπάνω, είπαμε το αποκορύφωμα είναι τα ένατα επεισόδια!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλημερα!!! Το τελος δεν θυμιζε λιγο The Walking Dead ;;; Οι εντυπωσιακες στιγμες του επεισοδιου ηταν ο πυρινος λογος του προδοτη Theon Greyjoy και το χτυπημα απο τον συνεργατη του ενα πραγμα που δεν καταλαβα θα τον παραδωσουν η οχι;;;;; Επισης η στιγμη που οι δρακοι της Daenerys Targaryen αρχισαν επιτελους να πετανε φωτιες (τωρα το παιχνιδι αλλαζει προς την πλευρα της γιατι του χρονου και πλοιο θα εχει και μαζι με τους δρακους μεγαλους και δυνατους πια αν καταφερει να φτιαξει και στρατο κατι καλο θα γινει).Τελος η τελευταια σκηνη που δειχνει οτι θα εχουμε πολυ ψωμι του χρονου και με δεκα επεισοδια την σεζον σε καμια δεκαρια χρονια θα τελειωσει το GoT (μακαρι απλα θελω περισσοτερα επεισοδια την σεζον).Ενταξει υπηρχαν  και αλλες αξιολογες στιγμες οπως ο Ζακεν Χ'καρ (που ηταν απο τις μορφες του δευτερου κυκλου) να αλλαζει προσωπο, ο γαμος του Ρομπ , η Μπριεν να σκοτωνει τρεις αντρες των Σταρκ κ.λ.π !!!!!!!!!!!!! Αρκετα καλο επεισοδιο δεν ειχε την ενταση του 9 αλλα σωζεται και απο το φιναλε !!!!! What is dead may  never die !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ωραία η φράση στο τέλος! Ναι θα συμφωνήσω σε κάποια, ήταν ωραίες σκηνές, εγώ γαμώτο έχω φάει μερικά σπόιλερ από άτομα που διαβάζουν τα βιβλία και κάποια πράγματα δε με εντυπωσιάζουν γιατί ξέρω το τελικό αποτέλεσμα! Βλακεία, ε; Π.χ. ήξερα ότι ο νάνος δεν πέθανε στη μαχαιριά (στο ιντερνετ διάβαζα σχόλια που έλεγαν ότι πέθανε... επίσης έχω διαβάσει κάτι για τον Τζόφρυ σε περίοδο βασιλείας οπότε ήξερα ότι δε θα χάσει από τον Στάνις). Ο Ζακ φοβερός και η σκηνή που αλλάζει φάτσα τρομερή!!!! Η επόμενη σεζόν θα είναι ο α' τόμος από το 3ο βιβλίο!!! και η 4η ο β' τόμος!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τρομερη η φραση οντως με νοημα !!!! Δεν εχω διαβασει τα βιβλια το θεωρω καλυτερο αλλα εχω σκοπο καποια στιγμη να τα διαβασω !!!Εχεις διαβασει τα βιβλια;;; Jaqer H'ghar is just awesome !!!! Hταν τρομερος ολη την σεζον απλα δεν εχει αντιπαλο ειναι μαγος κατα καποιον τροπο ;;; Βασικα περιμενα οτι η Αρια θα του εδινε το ονομα του Ταιγουιν Λανιστερ αλλα δεν το εκανε !!! Αναμενουμε τα καλυτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ναι ρε και εγώ το περίμενα να του δώσει το όνομα του Τάιγουιν! Δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία, μόνο τα σπόιλερ έχω φάει :) ... εγώ δεν θέλω να τα διαβάσω, προτιμώ να είμαι θεατής παρά αναγνώστης της σειράς! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63.  Καλησπερα!!! Δεν βλεπω ποτε σποιλερ για το GoT !!! Δεν προτιθεμαι να
    διαβασω τα βιβλια πριν τελειωσει η σειρα (σε καμια δεκαρια χρονια
    δηλαδη). Εγραψα το ενα εμειναν εξι μαθηματα !!!!!!!!!! Εξαιρετικα τα νουμερα του φιναλε !!! Βλεπω μονο 4 επεισοδια την ημερα Lost επειδη διαβαζω ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Όταν θα τελειώσει η σειρά (σε καμιά 10αριά χρόνια!) θα βαρεθείς να διαβάσεις και τα βιβλία! Εγώ τώρα κάνω μια μικρή επανάληψη το 24 και μετά θα κάνω και τη Lostara (τα έχω όλα σε DVD οπότε θα πέσει ωραίο λιώσιμο!). χαχαχα, άμα ήταν για άλλη σειρά θα σου έλεγα ότι 4 επεισόδια είναι πολλά, αλλά για lost είναι λίγα, δεν χορταίνεται αυτή η σειρά!!!! 
    Καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στα άλλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ναι ρε φιλε μου φαινονται ελαχιστα !!! Ειμαι στην εκτη σεζον στο 6ο
    επεισοδιο αλλα δεν κρατιεμαι θελω να τα δω ολα αλλα δεν θα βγει σε καλο
    ..... Καλη επιτυχια και σε σενα !!!!!!!! Δεκα σεζον μηπως ειναι λιγες
    ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γαμάτο τέλος το 6.06!!! Άντε να περιμένεις μία εβδομάδα... είχα σαλτάρει!!! Ακόμα θυμάμαι την αντίδραση που είχα όταν τελείωνε κάθε επεισοδιάρα της Λοστάρας!!! Ευχαριστώ!!! 
    10 ακόμα + 2 που έχει δείξει = 12, μια χαρά είναι!!! Θα δούμε τον Μπραν παππού άμα το συνεχίσουν κιάλλο :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σε  πεντε εως εξι σεζον αφου θα εχουν σφαχτει ολοι οι Αρχοντες στο Kings Landing θα ερθει πια η Νταινερις με τους δρακους της πια μεγαλους και θα καψει τους παντες. Αυτο που ειναι γαματο με τους Σταρκς ειναι οι λυκοι ολες οι σκηνες που τους δειχνουν απλα σε εντυπωσιαζουν!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εντάξει δεν τους έχουν δείξει και πάρα πολύ όμως... θέλω να τους δω σε δράση (σε μεγάλη μάχη!). Αλλά η σκηνή με τον Τζέιμι Λάνιστερ και τον λύκο άξιζε πολύ!!!! 
    Πάταγο θα κάνει η Καλίσι, με Fire and Blood θα πάρει το θρόνο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69.  Αλλά η σκηνή με τον Τζέιμι Λάνιστερ και τον λύκο άξιζε πολύ!!!! 
    Πάταγο θα κάνει η Καλίσι, με Fire and Blood θα πάρει το θρόνο!!!!!!!!!! Συμφωνων απολυτα και στα δυο στην σκηνη με τον Kingslayer ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα τον κατασπαραξει αλλα δυστηχως  μονο τον τρομαξε . Η Καλισι εχει περασει δια πυρος και σιδηρου (ειχε για αδερφο εναν ηλιθιο ανικανο , στην αρχη ο Καλ Ντρογκο της συμπεριφεροταν σαν να ηταν ζωο , εχασε το παιδι της, τον αντρα της μπηκε  στην φωτια και δεν καηκε, περασε απο την ερημο, πεινα διξα, ταλαιπωρια, της πηραν τους δρακους της ) . It's time for some payback !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Και εγώ το ίδιο νόμιζα... δεν έχω φάει και κανένα σπόιλερ για τον Kingslayer (ωραίο παρατσούκλι!) οπότε δεν γνωρίζω τίποτα για την τύχη του! 
    Συμφωνώ στα υπόλοιπα περί Καλίσι.... θέλουμε Καλίσι στον Iron Throne και Robb Stark για King in the North!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι ρε φιλε αυτοι οι δυο αξιζουν να ειναι στην εξουσια γιατι ειναι ηγετες !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ακριβώς!!! Εμπνέουν όραμα :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. The Wolf and the Mother of Dragons!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. What's up, just wanted to tell you, I liked this article. It was funny. Keep on posting!

    my weblog - password hack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Very soon this web page will be famous amid all blogging
    users, due to it's pleasant articles or reviews

    Feel free to surf to my web blog: password Recovery

    ΑπάντησηΔιαγραφή