Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Smallville (2001-2010)

Σεζόν: 10
Επεισόδια: 218

Περίληψη: Η σειρά μας αφηγείται το ταξίδι του νεαρού Clark Kent στο να γίνει ο άνθρωπος ατσάλι  που ξέρουμε όλοι σήμερα ως Superman. Στην αρχή της σειράς μαθαίνουμε τους χαρακτήρες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του όπως επίσης και τον ίδιο τον Κλαρκ να ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και να προσπαθεί να προσαρμοστεί στην εξωγήινη καταγωγή του. 

Σχόλια: Μία αρκετά καλή σειρά, άρχισε πολύ καλά αλλά κούρασε μετά από κάποιο σημείο της μεγάλης πορείας των 10 χρόνων , κάνοντας την την μακροβιότερη σειρά sci-fi που έχει παιχτεί ποτέ στην Αμερικάνικη τηλεόραση! 

Σίγουρα μια σειρά τόσων χρόνων ήταν αδιανόητο να μείνει πιστή στην μυθολογία του ήρωα και έτσι ακολούθησε τη δική της πορεία στα πρώτα βήματα του ήρωα, κρατώντας τους βασικούς χαρακτήρες από τα κόμικς αλλά προσθέτοντας και άλλους με μεγάλη επιτυχία. Κλασσικό παράδειγμα η προσθήκη του φοβερού αντιπάλου Lionel Luthor, πατέρα του γνωστού Lex Luthor από τα κομικς, όπως επίσης και της Chloe.

Η σειρά πέρα το γεγονός ότι ήταν νεανική είχε πολύ καλές ερμηνείες συγκαταλέγοντας τους Tom Welling, Michael Rosenbaum, Justin Hartley, Erica Durance, Kristin Kreuk και τους μεγαλύτερους John Glover και John Schneider.

Δείτε μερικές σκηνές για τη σειρά καθ' όλη την πορεία της...


Συνολική βαθμολογία: 7/10 (θα έβαζα παραπάνω εάν όλο αυτό που είδαμε σε 10 σεζόν, το βλέπαμε σε 5-6 κόβοντας μέρος από τα αυτοτελή επεισόδια). Όπως και να το κάνεις κουράζουν τα πολλά αυτοτελή! 

11 σχόλια:

  1. Εγώ μέχρι τον 6ο είχα δεί...Μετά δν ξέρω τι έγινε....!!!Βασικά δν ξέρω αν ήταν ο 6ος μέχρι εκεί πάντως που έφυγε ο Λέξ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι εκεί που είδες αξίζει κατά τη γνώμη μου, από τότε που έφυγε ο Λεξ χάλασε λίγο η σειρά! Απ' όσο θυμάμαι στον 7ο έφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7os?ok nai mexri ekei.toulaxiston eixe kalo telos?asxeto egine melos sto blog:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ωραία να τα λέμε επαγγελματικά :) . Το τέλος νομίζω ήταν αυτό που περιμέναμε όλοι... είδαμε Superman! Ωραία πάντως η τελευταία σκηνή! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα έγραψες. Μη ξεχνάμε πως βγήκε και 11 σεζόν σε κόμικ (εχουν βγεί ήδη 2 τεύχη) απ την DC (ποια άλλη...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι έχει πάρει το μάτι μου... λες και δεν τους έφταναν οι 10 σεζόν :P! Ίσως ρίξω μια ματιά όταν ολοκληρωθεί (νομίζω 12 τεύχη θα έχει!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασικα το 1 τευχος είναι μέχρι τωρα αλλα βγήκε σε 3 κομμάτια και τον άλλο μήνα θα βγεί κανονικά και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα τευχή αρχές κάθε μήνα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α δηλαδή σε έναν χρόνο θα ολοκληρωθεί! Οπότε έχουμε καιρό :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ayth h seira eixe 2 koyfa kateme ton poio kseneroto superman pou bgeike pote.k tous kalyteroys kakous pou eida pote Lionel Luthor- Lex Luthor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννοείς από θέμα ηθοποιίας ή σαν Σούπερμαν;;; εμένα ο ηθοποιός μου άρεσε πάντως! Οι 2 κακοί όντως ήταν φοβεροί και με φοβερές ερμηνείες... δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που έφυγαν χάλασε η σειρά.... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. [url=http://teniesonline.ucoz.com/load/seires_online/smallville_2001_1o_k_klo/17-1-0-2347]Smallville (2001) 1ος Κύκλος[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή