Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Person of Interest (2011-present)


Κατάσταση: Η σειρά βρίσκεται στην 3η σεζόν!!!

Περίληψη: O Harold Finch (Michael Emerson) εφηύρε ένα κρυφό σύστημα παρακολούθησης που εντοπίζει τους ανθρώπους που πρόκειται να εμπλακούν σε εγκληματικές ενέργειες. Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα, γι' αυτό ο Finch προσλαμβάνει τον John Reese, πρώην πράκτορα της CIA που θεωρείται νεκρός, και μαζί παίρνουν το νόμο στα χέρια τους με μοναδικό σκοπό την αποτροπή των εγκλημάτων προτού συμβούν και να φέρουν τη δικαιοσύνη στην πόλη. Οι πράξεις τους θα επιστήσουν την προσοχή της αστυνομίας και όχι μόνο, αλλά αυτοί θα συνεχίσουν να δρουν μυστικά για το καλό των πολιτών. Έτσι με αμέτρητα εγκλήματα να αποτρέψουν, μαθαίνουν ότι ο σωστός άνθρωπος με τις σωστές πληροφορίες στο σωστό χρόνο μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.

Σχόλια: Υπερσειράρα από τις λίγες! Η αγαπημένη μου σειρά αυτή την στιγμή στην τηλεόραση! Παρακάτω παραθέτω τους 5 βασικούς λόγους που με έκαναν να πωρωθώ με αυτή τη σειρά:

1ο) Το 1ο πράγμα που με τράβηξε ήταν το απίστευτο καστ, με τον ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Μichael Emerson, γνωστό από τον ρόλο του στο Lost ως Ben Linus που άμα τον έπαιζε άλλος ηθοποιός θα ήταν μακράν ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας σε σειρά EVER, αλλά ο Michael Emerson κατάφερε να βάλει μια πινελιά στο ρόλο που ό,τι και να έκανε καταβάθος νοιαζόσουν και δεν ήθελες να πάθει κάτι και να αποχωρήσει από τη σειρά. Δεν είναι τυχαίο που ο ρόλος είχε γραφτεί μόνο για λίγα επεισόδια στη 2η σεζόν αλλά λόγω της φανταστικής του ερμηνείας οι παραγωγοί αποφάσισαν να τον επεκτείνουν μέχρι.... το τέλος!
Επίσης έχουμε τον Jim Caviezel, γνωστό από το ρόλο του στην ταινία "Τα Πάθη του Ιησού" που υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό. Το βασικό καστ συμπληρώνουν η Taraji P. Henson και ο Kevin Chapman που αρχικά δε με ενθουσίαζαν σαν ονόματα (δεν τους είχα δει κάπου αλλού) αλλά τελικά αποδείχθηκαν μεγάλοι ηθοποιοί και οι 2.

2o) Οι χαρακτήρες που παίζουν οι 4 προαναφερθέντες ηθοποιοί. Ο καθένας για το δικό του λόγο με τράβηξαν από την αρχή της σειράς και έγιναν μεγάλες συμπάθειες όλοι τους. Σίγουρα κάποιος μπορεί να μην τους συμπαθήσει όλους, αλλά και οι 4 έχουν κάτι που θα σου τραβήξουν την προσοχή με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο και σίγουρα δε θα μείνουν αδιάφοροι. Επίσης οι σχέσεις που αναπτύσσουν μεταξύ τους, ο καθένας από αυτούς με τον άλλον, είναι μοναδικές και σίγουρα αποτελεί μεγάλο ατού για την σειρά! Πέρα από αυτό βλέπουμε και πολλούς δευτερεύοντες χαρακτήρες να μας συντροφεύουν για λίγα επεισόδια και σίγουρα έχουν ενδιαφέρον όλοι τους.

3o) Τα αυτοτελή επεισόδια. Σίγουρα ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν είναι φαν των αυτοτελών επεισοδίων, αλλά για έναν περίεργο λόγο αυτής της σειράς είχαν κάτι που με τράβηξαν. Ίσως το γεγονός ότι μου θύμιζαν λίγο "περιπέτειες του Μπάτμαν", έβαλε και ο Jonathan Nolan το χεράκι του γι' αυτό. Ο Reese και ο Finch δρουν σαν τον Batman και τον Bruce Wayne αντίστοιχα! Φυσικά έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι σώζουν τους πολίτες αφιλοκερδώς, μετά από ένα άσχημο γεγονός που τους έχει μείνει σημάδι και θέλουν να διασφαλίσουν ότι δε θα πάθει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο (like Batman!). Το τέλος κάθε επεισοδίου σίγουρα αφήνει μια ικανοποίηση.

4o) Γαμάτα τα αυτοτελή επεισόδια και δε θα με πείραζε να μείνουμε εκεί, αλλά μετά άρχισε να αναπτύσσετε η μυθολογία της σειράς και γλυκάθηκα. Το κύριο θέμα της κεντρικής ιστορίας είναι η "μηχανή" που έφτιαξε ο Φιντς και όλοι αυτοί που την περιτριγυρίζουν από την κυβέρνηση και θέλουν να την κρατήσουν μυστική. Πέρα από την μηχανή, η οποία όσο περίεργο και να φαίνεται έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πράγματα να μας πουν και να μάθουμε γι' αυτήν, υπάρχουν πολλά παράλληλα plots σαν κεντρική ιστορία που αφορούν κυρίως χαρακτήρες από το παρελθόν ή παρόν των ηρώων μας, το HR με τους βρώμικους μπάτσους, τον μαφιόζο Carl Elias, το κυνήγι του FBI και της CIA ενάντιας στον Reese και κυρίως τις σχέσεις που αναπτύσσουν οι 4 πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια της σειράς.

5o) Η μουσική της. Σίγουρα ανήκει στις σειρές που ακούγονται τα πιο γαμάτα soundtracks γεμάτα μυστήριο, αγωνία και χίλια δύο άλλα αισθήματα που σου βγάζουν. Να μην σχολιάσω και τις τραγουδάρες που ακούμε στο τέλος κάθε επεισοδίου!!!

Τέλος να πούμε, ότι η σειρά, μετά την προβολή των 10 πρώτων επεισοδίων της, κέρδισε ένα βραβείο στα People Choice Award ως η αγαπημένη καινούρια δραματική σειρά!!!

Δείτε το "Behind the Scenes" που με πώρωσε αρχικά, και μετά δείτε το trailer.

 


137 σχόλια:

  1. πολύ καλό φαίνεται (είναι και αυτό στο watchlist μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι απλά "πολύ καλό", γαμάτο είναι!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αμφιβάλω, απλά τώρα δεν έχω χρόνο, στο Fringe ακόμα στο 3χ2 είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μενα η καλυτερη καινουργια σειρα της σαιζον που τελειωνει.
    Καλυτερη απο ολες και οταν λεω ολες εννοω ολες. Και GoT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το δω το καλοκαίρι! Έχω ακούσει σχετικά καλά σχόλια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω-πω Σταυρο,τι ανεβασες τωρα????????ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ(Emerson-Caviezel)ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pani Kon  ναι ρε 'συ δε σου 'πα τώρα! Με το πάσο σου... χαλαρά! Εξάλλου η 2η σεζόν αργεί ακόμα!!! 

    ThodwrisShady  δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο... 

    @Fotis333  ξεκίνα την, δε θα χάσεις!!! 

    @kelly  ευχαριστώ!!! Συμφωνώ σε όλα! (φαίνεται νομίζω :p) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλω:) Βασικα εγω,οταν ειδα οτι ο Emerson παιζει σε καινουργια σειρα,την ειδα κατευθειαν,δν ειδα ουτε τρειλερ,ουτε τους αλλους ηθοποιους,λεω:Emerson=Lost=υπερσειρα...αρα και η καινουργια του,υπερσειρα θα ηταν.ενταξει και οι αλλοι ειναι καταπληκτικοι,δν την κραταει μονο αυτος την σειρα και οι αλλοι ειναι καταπληκτικοι..νομιζω πως αν το Cbs την διαχειριστει καλα την σειρα,θα γινει η καινουργια τοπ σειρα της αμερικης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστή η σκέψη σου και εγώ κάπως έτσι σκέφτηκα! Μόνο που ανυπομονούσα τόσο που είδα και τα τρέιλερ (τέτοια εποχή ήταν!). Προσωπικά πιστεύω ότι το CBS είναι το καλύτερο κανάλι που θα μπορούσε να παίζει αυτή τη σειρά! Άμα παιζόταν στο Fox θα έκανε χάλια νούμερα, οπότε θα είχε κοπεί!  Στο ΝΒC δεν το συζητώ... Στο ABC, who knows? Ενώ το CBS το εμπιστεύονται περισσότερο οι Αμερικάνοι και μέχρι τώρα κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα!!! Οπότε θα μας κρατάει παρέα για χρόνια αυτή η σειράρα!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα συμφωνήσω με stavrosLost, ThodwrisShady και kelly . ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω δει μόνο το πρώτο επ. Πολλές σειρές ρε παιδιά ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα τη ξαναδώ χαλαρά το καλοκαίρι, για 3η φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Anonymous  θα σε ακολουθήσω, αλλά για 2η φορά εγώ! Μόνο κάποια επεισόδια έχω δει 2η φορά και κάποιες σκηνές τις έχω δει 10+ φορές! 

    @Bolivia-Brazil 5-0  σε καταλαβαίνω πλήρως :) ... αλλά για αυτήν πρέπει να βρεις χρόνο (θυσίασε αυτήν που σου αρέσει λιγότερο :P ) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και εγώ τόσο ήθελα να του βάλω αλλά κρατήθηκα! Εδώ στο Lost έβαλα 9,9... τελικά είμαι πολύ αυστηρός! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οκ με πείσατε!
     http://i.imgur.com/gd6jM.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχαχα ωραίος! Κατέβασε και το 1ο για επανάληψη :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ypopsin bolibia apo to 9o k meta gynete teleia seira me synexeia sthn ypothesh apo ta gegonota pou gynontai sto 9o.eno mexri to 8o htan kalh seira san aytotelh epeisodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρώτο το είδα πριν 1 εβδομάδα!  Ναι το έχω διαβάσει παντού ότι μετα το 10 παίρνει μπρος και έχει σουπερ φινάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε stavrosLost γιατι εβαλες στο λοστ 9.9?που θα βαλεις δεκα στο Λοστ 2?εισαι πολυ αυστηρος..κοιτα σιγουρα ειναι το καλυτερο καναλι και ολες οι σειρες του εχουν μεγαλη τηλεθεαση..αλλα με αυτη την τηλεθεαση,αν παιζοταν στο fox θα το ανανεωναν κατευθειαν για 3 επομενες σεζον..εχει να δει καλα νουμερα το fox...απο τις δοξες του House....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι αλλά στο Fox δε θα έκανε ποτέ τέτοια νούμερα :) . Στο Lost έβαλα τόσο γιατί θέλω να ελπίζω ότι θα βγει μια καλύτερη σειρά στο μακρινό μέλλον!!! Και όπως και να το κάνουμε, πόσο θα του έβαζα αν δεν είχαν κάνει την πατατιά με τα flashsideways (σπατάλησε λίγο άσκοπο χρόνο) και αν δεν είχε τη Σαν;;;;; :P 
    Εντάξει ίσως ήμουνα λίγο αυστηρός... 9.99999999999999999 αξίζει :) .... όχι το παίρνω πίσω 10άκι! Αλλά ήθελα να είμαι αντικειμενικός! Υπάρχουν και λίγοι που δεν τους άρεσε, αντιστοιχούν στο 1%. :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νταξει αυτη η σειρα ειναι απλα γαματη αλλα.... ----------------------------------------SPOILER------------------------------------------
    Γιατι στο τελευταιο επεισοδιο να μην βγαλει το νουμερο του Χαρολντ? απο την αλλη θα μου πεις υποτιθεται οτι ειναι νεκρος αλλα υποτιθεται ακομα οτι μιλαμε για την Μηχανη-Θεο.... τελος παντων περιμενω πως και πως την 2 σεζον.... και για οσους λενε οτι ο Caviezel δεν πειθει για badass, εμενα μια χαρα με πειθει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω ο Χάρολντ έχει φροντίσει να μην υπάρχει κανένα στοιχείο του! Από την άλλη στο 2.01 λογικά θα έχουμε κάτι σαν νούμερο του Χάρολντ μάλλον (από το τηλέφωνο που σήκωσε ο Ρις). Εγώ χάρηκα που είδαμε Ρουτ πάντως, καιρός ήταν!!! 
    Και εμένα με πείθει για Badass, άσε που είναι και silent killer ο τύπος!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. stavrosLost thelo na se rothso kati idiaiteros pou mporo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπορείς στην πάνω πάνω μπάρα που λέει "επικοινωνία" .... επίσης μπορείς πλέον να στείλεις μήνυμα και στη σελίδα του facebook :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. esteila ekei pou leei epikoinonia apo to proi then to phres??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. A sorry τώρα το είδα, είχε πάει στα spam! Σου απάντησα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παιδια το person of interest απλα δεν υπαρχει. τι να πεις για τον εναν και μοναδικο michael emerson; για τον bad-ass jim caviezel; αλλα και η καρτερ με τον φασκο αν και δεν τους εχω ξαναδει καπου με εντυπωσιασαν.το τελευταιο επεισοδιο της σεζον ηταν πραγματικα τρομερο ,ηταν απιστευτο που εβαλαν μια τετοια ανατροπη στο φιναλε και δεν αναφερομαι μονο στην αιχμαλωσια ουσιαστικα του χαρολντ αλλα και στο οτι ειχαμε να δουμε καποιον που φαινεται να ειναι θυμα στο τελος να αποδυκνειεται θυτης απο τον καρλ ελαιας.τελος εμεινα αναυδος οταν αρχισε και μιλουσε ο ρις στην μηχανη με αποκορυφωμα εκει που χτυπησε το τηλεφωνο
    οσοι δεν την εχετε δει ειναι επιτακτικη αναγκη να την δειτε .ελπιζω σε μια ακομα καλυτερη δευτερη σεζον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα (φαίνεται νομίζω και από την ανάρτηση!). Επίσης το τέλος ήταν γαμάτο και επειδή έδωσαν γνωστό πρόσωπο σαν Person of Interest και όχι κάποιον τυχαίο! Η τελευταία σκηνή απλά επική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29.  οντως η τελευταια σκηνη ηταν επικη αραγε ποιος θα μιλησει στο τηλεφωνο;;;;;;;;;;;εχω διαβασει πολλες αποψεις για το τελευταιο επεισοδιο καταπληκτικο μεν αλλα υπαρχει μια ενσταση για το πως θα κυλησει η σεζον αν υποθεσουμε οτι στα πρωτα επεισοδια ο χαρολντ θα ειναι αιχμαλωτος της ρουτ γιατι δεν νομιζω οτι η ρουτ δεν θα εχει παρει τα μετρα της ωστε να ειναι σιγουρη οτι ο ρις δεν θα τους βρει και με τον χαρολντ μαζι της εχει προσβαση στην Μηχανη αλλα who knows σιγουρα ο χαρολντ και η Μηχανη του εχουν πολλους ασσους στα μανικια τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπορεί να είναι ο Nathan Ingram στο τηλέφωνο και να είναι ζωντανός! Ο Φιντς είχε πει ότι σε περίπτωση που πάθει κάτι θα έχει κάποιον να αναλάβει τη δουλειά του, οπότε στη 2η σεζόν νομίζω ήρθε η ώρα να τον δούμε!!! Η ρουτ μπορεί να μην ξέρει τα πάντα περί μηχανής και τι άσσους μπορεί να κρύβει ο Φιντς στο μανίκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31.  Δεν νομιζω οτι ο nathan ingram ειναι ζωντανος γιατι στο επεισοδιο 18 (αν θυμαμαι καλα) identity crisis οταν ο χαρολντ ηταν σε μια καταστασης μαστουρας και ηταν λιγο εξω απο την συνιθησμενη συμπεριφορα του οταν του ειπε καληνυκτα ο Ρις του απαντησε <> δειχνοντας ισως οτι ο συνεργατης του εχει πια φυγει για τα καλα και οτι του λειπει.Επισης στο επεισοδιο 11(super) στο τελος η ΜΗΧΑΝΗ ειχε υποδειξει τον Nathan ως πιθανη απειλη για την Μηχανη οποτε θεωρω δυσκολο να επεζησε αν κινηθηκε εναντιον της ποσο μαλλον να αναλαβει την δουλεια του Χαρολντ !!!!!Απλα μια υποθεση.We ll see......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ότι είπε "καληνύχτα nathan" ίσως δηλώνει ότι είναι ακόμα ζωντανός και κρατάνε ακόμα επαφές! Βέβαια πιστεύω στο 2.01 θα λυθεί η συγκεκριμένη απορία γιατί πρέπει να μας δείξουν ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Χάρολντ σε περίπτωση που πάθει κάτι! Τώρα για τον Νέιθαν πρέπει να μάθουμε πολλά και όσο αφορά την "απειλή" και όσο αφορά το άμα είναι ζωντανός ή όχι (λογικά θα τον έφαγαν!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. θα ηθελα να σε ρωτησω σε ποιο επεισοδιο ειπε οτι αν παθει κατι θα εχει καποιον να αναλαβει την δουλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στο 1.22, αφού λέει στον Ριζ για τον νέο person of Interest τον ρωτάει πληροφορίες ο Ριζ για τη μηχανή και του το λέει (μπορεί για να τον αποφύγει!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35.  βασικα ο ρις τον ρωταει οτι ειναι πια καιρος να μαθει πως ο φιντς επικοινωνει με την Μηχανη ωστε εαν παθει κατι να μπορει να συνεχισει την δουλεια του και ο φιντς του απανταει με δισταγμο οτι εαν παθει κατι εχει σχεδιο εκτακτης αναγκης .Ειναι ματαιο να προσπαθουμε να καταλαβουμε ποια θα εινα η εξελιξη σε μια επικη σειρα οπως το Person of Interest αλλα μεχρι τον σεπτεμβρη το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υποθεσεις αν σκεφτεις ποσο λιγα spoiler βγαινουν για αυτη την σειρα.τελος πρεπει να σημειωσουμε οτι δεν μας εχει αναφερθει τιποτα για τον θανατο του νειθαν παρα μονο οτι ηταν τραγικος και ηταν πριν απο ενα χρονο.Ισως σχετιζεται καπως με το ατυχημα του φιντς που του αφησε το προβλημα στο ποδι.τοσες πολλες ερωτησεις, μου θυμιζει κατι απο Lost.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ναι ρε 'συ Lostara μου θυμίζει και εμένα, απορίες για τους χαρακτήρες και το παρελθόν τους! Επίσης και οι μεταξύ τους σχέσεις μου θυμίζουν λίγο Lostara! Το πρωταγωνιστικό δίδυμο έχει απίστευτη χημεία!!!! Το ότι δεν βγαίνουν πολλά σπόιλερ είναι άκρως θετικό :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Oντως ειναι γεγονος οτι τα σποιλερ εινα ενοχλητικα,ειδικα σε εξαιρετικες σειρες οπως το Person of Interest ειναι ευτυχημα το οτι δεν εχουμε παρα ελαχιστα.Σκεψου τι θα γινει του χρονου ποσα αναπαντητα ερωτηματα εχουμε τι συνεβη μεταξυ του χαρολντ και του νειθαν,η καρα σταντον (η πρωην συνεργατιδα του ρις στην CIA) με τον μαρκ σνοου πιθανον να κινηθουν εναντιον του ρις, η ρουτ η οποια οπως διαβασα σε ενα φορουμ και μου αρεσε ο χαρακτηρισμος εμοιαζε σαν θαυμαστρια ετσι οπως κοιταζε τον τιτανομεγιστο χαρολντ και πολλα αλλα αληθεια τι αλλο θελει κανεις απο μια σειρα ;εμεις τα βλεπουμε ολα ανθρωπινες σχεσεις δραση προδοσιες ανατροπες μυστηριο αβεβαιοτητα τοσο για το παρελθον οσο και για το μελλον ατακες (το χιουμορ των ρις φιντς δεν υπαρχει, η ατακα στο 14 επεισοδιο της σεζον απο τον φιντς <>  ηταν πραγματικη εμπνευση απο τον σεναριογραφο) θα εχουμε ενα πολυ μακρυ καλοκαιρι μπροστα ζω για τον σεπτεμβρη αλλα δυστηχως αργει υπομονη για μια καλυτερη σεζον. Αληθεια ποσο καλυτερη μπορει να ειναι;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγώ και αυτά τα ελάχιστα που έχουμε δεν τα διαβάζω, ούτε τα πρόμο βλέπω (εκτός από κάποιες φορές που παρασύρομαι). Ναι ρε 'συ όντως η Ρουτ μοιάζει σα να τον θαυμάζει τον Φιντς, γι' αυτό του είχε συστηθεί κιόλας στο 1.13, και ο Χάρολντ φαινόταν να την θαυμάζει λίγο και να την βλέπει σαν πρόκληση (είχε ρίξει ένα γελάκι στο τέλος του 13ου). 
    Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!!! Πολλά μυστήρια και θα έρθουν άλλα τόσα, και το καλό είναι ότι υπάρχουν απαντήσεις για όλα!!!! 

    @Bolivia-Brazil 5-0  πως σου 'χουν φανεί μέχρι τώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39.  Δεν αντεχω να μην δω προμο αλλα και αυτα δεν φανερωνουν πολλα (χαχαχα καλυτερα).λες να σκοτωσε ο χαρολντ τον νειθαν και να τραυματιστηκε σε αυτην την προσπαθεια επειδη αποτελουσε κινδυνο για την μηχανη η απλα τους κυνηγησαν κυβερνητικοι(οι οποιοι οπως ειπε ο χαρολντ στο 1.22 θα εκαναν τα παντα για να προστατεψουν την μηχανη) οι οποιοι σκοτωσαν τον νειθαν αλλα ο χαρολντ γλυτωσε απο του χαρου τα δοντια(απο εκει μπορει να απεκτησε το χτυπημα στο ποδι) και μετα σκηνοθετησε τον θανατο του για να ειναι σιγουρος οτι θα μεινει ασφαλης;;παντως περιμενω εναν bad-ass reese  στις αρχες της δευτερης σεζον ο οποιος θα κανει τα παντα για να παρει τον φιντς πισω.Ενα σου λεω σταυρο κανω ολικη επαναληψη το επος του Lost  δεν υπαρχει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ναι αυτό είναι αλήθεια για τα πρόμο! Και εγώ που έχω δει μερικά, βλέπεις κάποια πράγματα αλλά τελικά εξελίσσεται το επεισόδιο τελείως διαφορετικά (καλό αυτό!). 
    Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες για τον Χάρολντ να σκότωσε τον Νέιθαν αλλά από την άλλη μου φαίνεται για καλός ο Νέιθαν, δημιούργησε και ένα backdoor σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Σίγουρα η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ένα από τα πράγματα που περιμένουμε στη νέα σεζόν! 
    Είναι ωραίο πάντως που ενώ δεν ανοίγονται ο ένας στον άλλον (Φιντς και Ριζ), εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και ποτέ δεν εγκαταλείπουν τον συνεργάτη τους (όπως έκανε και ο Φιντς στο 1.10 και πολλές άλλες φορές!). Έτσι κάνει τώρα και ο Ρις! 
    Και εγώ το καλοκαίρι θα κάνω επανάληψη το Έπος να πωρωθώ για άλλη μια φορά!!!!!!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41.  Φιλε σε προσκυναω που ανεφερες το 1.10.Για εμενα το επεισοδιο 1.10 (number crunch) ηταν απο τα καλυτερα της σεζον!!!τα τελευταια 4-5 λεπτα ηταν απο τα καλυτερα που ειχαμε δει μεχρι τοτε.Η συναντηση προσωπο με προσωπο του ρις με τον σνοου αλλα πιο πολλη με την καρτερ ηταν συγκλονιστικη ο διαλογος μεταξυ ρις-σνοου απιστευτος (επικες οι ατακες του τζον ειδικα οταν του ειπε ο μαρκ οτι ειναι καιρος να γυρισεις σπιτι και εκεινος απαντησε you know that ll never και μετα τον πυροβολησαν).Συγκινητικος ο διαλογος ρις-φιντς με ατακες οπως σε ευχαριστω για την δευτερη ευκαιρια που μου εδωσες και η μαχητικοτητα του φιντς για να τον σωσει παρολο που εκεινος του λεει να μην το ρισκαρει,Στο τελος οταν πια συναντιουνται και τους προλαβαινει η καρτερ γινεται η ανατροπη και το τραγουδι(when things explode) που επαιζε τι να πεις τα λογια εινα περιττα.Mια ερωτηση εχεις δει το βιντεο απο την παρουσιαση του Person of Interest στο Comic Con;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και εμένα το 1.10 είναι από τα αγαπημένα μου... το 2ο αγαπημένο μου για την ακρίβεια μετά το φινάλε! Την τελευταία σκηνή την έχω δει άπειρες φορές! Απλά απίστευτη για όλους τους διαλόγους αλλά και το τραγούδι στο τέλος όπως ανέφερες και εσύ!!!! Θυμάμαι κιόλας που είχαμε διακοπή για τα Χριστούγεννα τότε και έπρεπε να περιμένουμε κανα μήνα για τη συνέχεια!!! 
    Ναι την είχα δει! Πέρυσι το καλοκαίρι είχα πάθει ψύχωση με αυτή τη σειρά και την περίμενα πως και πως και έβλεπα όλα τα promo-trailers και όλες τις συνεντεύξεις που έβγαιναν (μανία με Michael Emerson!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43.  Σου εκανα αυτην τυην ερωτηση γιατι απο το αρθρο σου φαινεται οτι εισαι και εσυ φαν του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ MICHAEL EMERSON και φανταζομαι οτι θα θυμασαι οτι η παρουσιαστρια οταν ειχε ερθει η ωρα να παρουσιασει τον Michael Emerson ειπε do  i need to give this guy a credit Michael Emerson ηταν πορωση ετσι οπως το ειπε.Επειτα οταν εδωσαν στο κοινο τον λογο ωστε να κανουν ερωτησεις και καποιος φαν πηγε να κανει ερωτηση στον Michael Emerson δεν ηξερε τι να πει σαστισε και ειπε οτι τον εχει σαν θεο!!!!!!Και αν μπορω να προσθεσω με το δικιο του αλλωστε και εγω ειμαι φαν του καθως ειναι ισως ο καλυτερος ηθοποιος για δραματικες σειρες ειχε τιμηθει και με βραβειο EMMY.ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χαχαχα ναι το θυμάμαι, ειδικά εκείνο τον θαυμαστή που μίλησε μου έχει μείνει στο μυαλό! Και εμείς έτσι λες να κάναμε αν τον συναντούσαμε;;; :P 
    Μεγάλος φαν του και εγώ και συμφωνώ απόλυτα!!! Είχε πάρει και ο Terry O Quinn ένα emmy, αυτοί οι 2 ήταν οι καλύτεροι ηθοποιοί του Lost και έκανα φοβερό δίδυμο! Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις άλλα ήταν να κάνουν μια σειρά για την περασμένη σεζόν αυτοί οι 2 αλλά τελικά δεν προχώρησαν τα πλάνα τους! Θα ήταν φοβερό να τους ξαναβλέπαμε μαζί... αλλά τώρα που ήρθε ο Emerson στο PoI δύσκολο να γίνει! Δεν πειράζει, γιατί το PoI είναι φοβερό και δε θέλω να τελειώσει ακόμα!!!!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45.  Ναι το ειχα διαβασει και απογοητευτηκα προσωρινα αλλα το Person of Interest μας αποζημιωσε.Παντως θα ηταν τρομερο να επανενωθουν οι Michael Emerson,Terry O Quinn, J.J Abrams.Σου παραθετω λινκ για την σειρα http://en.wikipedia.org/wiki/Odd_Jobs_%28TV_series%29. Φιλε μου αν εβλεπα μπροστα μου τον Michael Emerson το πιο πιθανο θα ηταν να τραυλιζα για λιγη ωρα και μετα να λιποθυμουσα (ακραιο σεναριο) η μαλλον θα ειχα την αντιδραση του συγκεκριμενου φαν που ουτε και εκεινος ηξερε τι ελεγε!!!! χαχαχα .Μακαρι το PoI να παει οσες σεζον οσες το Lost και με την ιδια επιτυχια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι μας αποζημίωσε και με το παραπάνω! Ο Terry O Quinn θα κάνει άλλη σειρά τώρα για το ABC, το 666 park Aveneu (
    http://www.youtube.com/watch?v=_rL4GSQfU60), θα κάνει τον κακό, ο ρόλος που του πάει!!! Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσίασε το τρέιλερ αλλά σίγουρα θα το δω για χατίρι του!!!! 
    Χαχαχαχαχα σε καταλαβαίνω, όλοι κάπως έτσι θα ήμασταν!Λόγω CBS πιστεύω θα πάει πολλές σεζόν (παραπάνω από 6), άμα κρατήσει το επίπεδο γιατί όχι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Από καλοκαιρινές μόνο το Breaking Bad βλέπω που είναι πάρα πολύ καλό!!! Αν εννοείς καινούριες είδα τα τρέιλερ όλων αλλά καμία δε μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα για ακόμα ένα καλοκαίρι να αρκεστώ στο Breaking Bad! Θα κάνω και μια επανάληψη Lost, λίγο 24 και την 1η του Person of Interest! 

    Άμα θες από παλιές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα Review - Σχόλια που έχω στην πάνω μπάρα αν σου τραβάει τίποτα το ενδιαφέρον! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. οκ ευχαριστω αν παντως δεν εχεις τιποτα να δεις προτεινω Falling skies http://www.imdb.com/title/tt1462059/  το οποιο βλεπει ενας φιλος μου και ειπα να το δω και εγω και  Teen Wolf  http://www.imdb.com/title/tt1567432/ το οποιο εχει ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. για το Falling Skies έχω ακούσει ανάμεικτα σχόλια... αλλά από την άλλη θα παίξει και ο Terry O Quinn σε κάποια επεισόδια της 2ης οπότε μπορεί να του ρίξω μια ματιά! 
    Teen Wolf βλέπεις;;; φοβάμαι μην είναι σε στυλ vampire diaries που αν και το βλέπω το βαριέμαι λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τότε μπορεί να του ρίξω μια ματιά του Teen Wolf ... αλλά είναι και αυτό που λες, στις καλοκαιρινές δεν υπάρχουν και πολλές καλής ποιότητας, μέτρια πράγματα γενικά! Γι' αυτό καμιά φορά προτιμώ να βλέπω καμιά επαναληψούλα το καλοκαίρι ή να αρχίζω καμιά ολοκληρωμένη σεζόν που παιζόταν μέσα στο χρόνο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Συμφωνω με το τελευταιο.Δεν εχω δει ολοκληρο το Once upon a time και σημερα κατεβασα ολα τα επεισοδια ωστε να το συνεχισω μεσα στο καλοκαιρι με επαναληψη 2-3 σειρες οπως Lost Prison break θα βγει και το καλοκαιρι και θα παμε φουλ για αλλη μια σεζον Peson of Interest!!!!!can't wait!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. thesto apo thn arxh to grimm.einai poly kalo.des 2-3 epeisodia ta prota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @person of interest  δες το ολόκληρο το Once Upon a Time, κάποια στιγμή με κούρασε στη μέση της σεζόν αλλά το τέλος ήταν πολύ ωραίο και σίγουρα η 2η σεζόν θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα όπως φαίνεται!!! Α και εγώ θέλω να κάνω επανάληψη το Prison Βreak κάποια στιγμή!!!!  I can't wait either!!!! 

    skyman36 να σου πω την αλήθεια δε με ενθουσιάζει και πολύ σαν ιδέα .. σίγουρα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί έχω παραλείψει πολλά αλλά δεν ψήνομαι να βλέπω και 2η supernatural-σειρά! Όταν τελειώσει το Supernatural μπορεί να του ρίξω καμιά ματιά (δεν είμαι και τρελός φαν του είδους!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα και σε σένα!!!! Είναι από τους σεναριογράφους του Lost γι' αυτό σίγουρα είναι αν μη τι άλλο, μια πολύ καλή σειρά σαν σύνολο!!!! 
    Δεν το έχω δει το Revenge καθόλου... έχω κατεβάσει το 1ο επεισόδιο αλλά δεν αξιώθηκα ακόμα! Θα το δω μέσα στο καλοκαίρι λογικά!!! Από την φετινή σεζόν θα παίζεται Κυριακές το Revenge... τι θα πρωτοβλέπω: Once Upon a time, Dexter, Homeland, 666 Park Av. και Revenge :) ... σίγουρα θα αφήνω κάποιες για μεσοβδόμαδα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. to revenge stayro me ekseresh to 1o epeisodio einai teleio.mazi pe to person of interest einai ta kalytera fethna gia mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. α ωραία, για να ξέρω να μην το παρατήσω στο 1ο επεισόδιο :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ναι ρε χαλαρα τα καλυτερα καινουρια φετινα μαζι και με το Once upon a time!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αλλά είπαμε το person ξεχωρίζει :) !!!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59.  Αξιζει να το δεις σταυρο ετσι και αλλιως μεσοβδομαδα δεν εχει πολλες καλες σειρες αν θυμαμαι καλα!!το καλο στο Revenge ειναι οι πολλες ανατροπες και οι πλεκτανες που συμβαινουν ελπιζω η δευτερη σεζον να ειναι ακομα καλυτερη γιατι καποια στιγμη στην πρωτη φανηκε να κουραζει(σε λιγα επεισοδια) παντως το πρωτο μισο ηταν εκπληκτικο και το fast forward ηταν καλη ιδεα ετσι οπως φανηκε στο φιναλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Θα το δω από βδομάδα! Τώρα 2 επεισόδια game of thrones μου έμειναν και 3 από Touch και ξέμεινα (έχω και 6 επεισόδια Walking Dead αλλά το βαριέμαι λίγο να σου πω την αλήθεια). 
    Ελπίζω μόνο να μην έχει πολλά αυτοτελή επεισόδια... αν και από τη θεματολογία δε φαίνεται κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Βλεπεις και game of thrones & the walking dead ???Και εγω ρε φιλε. ειδες το σημερινο Game of thrones ;;τρομερο επεισοδιο!!!!!!!!!! ειναι τα τελευταια 6 επεισοδια του twd;;; εχει καποιο στορυ ειδικα τα δυο τελευταια ειναι πολυ καλα σου προτεινω να τα δεις .Και ναι σαν το Person of Interest δεν υπαρχει τιποτα ειναι απλα μοναδικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Βλεπεις touch καλο;;;;;;;;;;;;   και οχι τα επεισοδια δεν ειναι αυτοτελη υπαρχει συνεχομενη πλοκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε θυμιατό θα μάς τρελάνεις , ούτε για λιβανιστήρι δεν κάνεις , μου κάνεις και κριτική για το falling skies , το supernatural υπάρχει μόνο γιατι το βλέπουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα . Ακου εκεί top σειρά το supernatural , μπαγλαμά , μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και μετά σχολιάζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Υπαρχει ελληνικο  blog  που ασχολειται με το Person of Interest αποκλειστικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. όχι δεν υπάρχει προς το παρόν! Σκεφτόμουνα να φτιάξω, αλλά δεν το έκανα για να αποφύγω  τα σπόιλερ (τα ελάχιστα που βγαίνουν!) και έτσι έφτιαξα αυτό το γενικό blog! Έχω κατά νου κανα 2 θεματάκια για Person of Interest μέσα στις διακοπές, και σίγουρα θα ασχοληθώ όσο μπορώ μέσα στη χρονιά (η πλέον αγαπημένη μου  σειρά είναι εξάλλου!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65.  Κανα 2 θεματακια τι εννοεις ;;;Συμφωνω οτι η σειρα εχει ελαχιστα σποιλερ αρα δεν ειναι αναγκαιο να φτιαχτει ολοκληρο blog !!! Απο την αλλη αξιζει μια τετοια σειρα να εχει δικο της blog για σχολιασμο επεισοδιων αναρτηση ειδησεων βιντεο φωτογραφιων συνεντευξεων κ.λ.π!!!!!! Επειδη ειναι η αγαπημενη μου σειρα η φωτογραφια αυτη ειναι φοντο στην επιφανεια εργασιας!!!!!!!!!!!!!! Σταυρο κανε οτι μπορεις!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναι θα κάνω! Αυτά τα 2 θεματάκια είναι κάτι σαν review από πράγματα που έχουμε δει! Όταν κάνω επανάληψη την 1η σεζόν μέσα στο καλοκαίρι θα τα κάνω!!! Άμα υπάρχει ανταπόκριση θα ανοίγω και θέμα για σχολιασμό επεισοδίων μέσα στη χρονιά!!!

    Εγώ για φόντο έχω ένα νησάκι (υπάρχει μέσα στα windows) :D 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67.  Ημουν σιγουρος οτι θα ηταν κατι που εχει σχεση με το Lost!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. χαχαχα δεν είναι του Lost πάντως, υπήρχε στο pc από την αρχή :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ναι οντως δεν ειναι,αλλα δεν σου το θυμιζει;;;; Η επαναληψη του Επους παει καλα ειμαι αρχες πεμπτης σεζον!!!!!!!!Υπαρχει βιασυνη λογω εξεταστικης!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Και εγώ θα βιαζόμουν να τα τελειώσω πριν την εξεταστική (να λόγος για λιώσιμο :P)! Η αρχή της 5ης είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια στο Lost!!!
    Μπορεί υποσυνειδητα να μου το θύμισε χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71.  Σιγουρα το υποσυνειδητο παιζει παιχνιδια οπως ειδαμε και στο Lost
    !!!!!!!!! Oντως η αρχη της 5ης ειναι απο τα καλυτερα σημεια καθως  ο
    Michael Emerson Kενταει ως Ben Linus !!!!!! Πρεπει να τελειωσω το Επος πριν αρχισω την εξεταστικη αλλιως παμε χαμενοι (GET LOST τυχαιο ;; δεν νομιζω ) !!!!!!!!!! Και ναι στην εξεταστικη υπαρχει τρελο λιωσιμο brother!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χαχαχα ναι, το νησί παίζει παιχνίδια μαζί μου! Έχω μπει και 2 φορές στο Room 23 :P 
    Ο Michael Emerson σε όλες τις σεζόν κεντάει, αλλά στο φινάλε της 5ης... δεν έχω λόγια!!! Γενικά κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ή τον δείχνει απλά η κάμερα είναι επική στιγμή!!!!Άσχετο αλλά έχω μπλούζα "Get Lost" :) . Ενημερωτικά πάντως, στην εξεταστική ό,τι και να βλέπεις το εκτιμάς 10 φορές παραπάνω απ' ότι άμα το έβλεπες σε μη εξεταστική περίοδο!!! Αποδεδειγμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73.  Ενημερωτικά πάντως, στην εξεταστική ό,τι και να βλέπεις το εκτιμάς 10
    φορές παραπάνω απ' ότι άμα το έβλεπες σε μη εξεταστική περίοδο!!! Σοφα λογια!!!!!!!!!!! Οντως ακομα και οταν απλα τον δειχνει η καμερα λες και συμβαινει κατι σημαντικο !!!!!!!!!! Ετσι ειναι οι μεγαλοι ηθοποιοι !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. stavrosLost s xw steilei sto fringegr mail p exeis to logo 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ευχαριστώ Φοίβο, θα το δω αμέσως!!! 

    @person of interest  έτσι ακριβώς είναι :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76.  http://tvline.com/2012/06/07/comic-con-panels-list-2012-schedule-released/  εδω ειναι το προγραμμα του comic-con θελω ενα πολυ ωραιο sneak preview για το Person of Interest για την νεα σεζον!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Και εγώ θέλω ένα πωρωτικό να το αναλύσουμε λιγάκι :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78.  Ο,τι και να παιξει θα ειναι πωρωση!!!!!!!!!! Μετα απο αυτη την στερηση που θα υποστουμε για εναν ακομα μηνα κατι ειναι και αυτο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ακριβώς, από τη μία δε θέλω να μας αποκαλύψουν και πολλά αλλά από την άλλη αγωνιώ! μπορεί να κάνουν κάτι σαν review ό,τι έχουμε δει!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μπα θεωρω οτι θα βγει ενα μικρο sneak peek με σκηνη χαρολντ ρουτ!!!!!!!!! Απλα ας βγει κατι εχω παθει στερηση !!!!!!!!!!!!!  Τρια επεισοδια για το φιναλε του Επους θα τα δω ολα σημερα !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. χαχαχαχα στην άκρη το διάβασμα, τώρα έχει Lost!!!!!!!!!!!!!!! Δε νομίζω να βγει κάτι τέτοιο, τα γυρίσματα δεν πρέπει να έχουν προλάβει να αρχίσουν εκτός και αν γυρίσουν τίποτα στα γρήγορα για να μας δείξουν (συνήθως Ιούλιο ξεκινάνε!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ενταξει εχω γραψει δυο μαθηματα μου μενουν αλλα πεντε για το επομενο μαθημα εχω τρεις μερες κενο οποτε ηρεμια!!!!!! Ας δειξουν απλα κατι καλο να χαρουμε και εμεις οι στερημενοι !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μακάρι!! Καλά είσαι, εγώ Δευτέρα αρχίζω... 8 μαθήματα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ενταξει καλος εισαι !!!!!!!!! Καλη επιτυχια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ευχαριστώ, επίσης!!! Να δούμε τον Σεπτέμβριο πόσα θα μαζευτούν (έχω ήδη 6 χαχαχαχα) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86.   Ειχες πει κατι για δεκα μαθηματα αυτα τι ηταν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ήταν τα 6 χειμερινά και τα 3 εαρινά που χρωστάω :) (9 στο σύνολο, τα 5 καινούρια εαρινά δεν το είχα υπολογίσει καθόλου στα χρωστούμενα!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ενταξει καλα ειναι !!!!! Χθες το βραδυ τελειωσα το Επος ρε φιλε πολλη συγκινηση !!!!!! Η ατακα του Τζακ στον Ντεσμοντ ηταν πετυχημενη !!!!!!! I ll see you in another life brother!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Το φινάλε το έχω δει πάνω από 10 φορές... συγκίνηση σε όλο της το μεγαλείο!!!! Γαμάτη ατάκα, γενικά οι ατάκες πέφτουν βροχή στο Έπος των Επών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ναι ρε δεν μπορεις καν να τις θυμασαι !!!!!!!!! It's jusy awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ναι ρε ειναι τοσες πολλες που δεν μπορεις καν να τις θυμασαι !!!!!!!!! Lost is just AWESOME!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. I totally agree!!!!!!!!!! Άντε κατά τον Αύγουστο ξεκινάω και εγώ επανάληψη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Εχεις πολυ καιρο ακομα υπομονη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94.  http://tvline.com/2012/06/30/ultimate-bad-boy-bracket-tournament-day-6/  Jim Caviezel is losing ? Seriously people? Μπορει να μην βλεπω την αλλη σειρα για να ξερω τον χαρακτηρα αλλα θα το πω  οσο πιο ευγενικα μπορω . Ποιο ειναι αυτο το γατακι μπροστα στον Mr.Reese ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. χαχα έλα ρε 'συ δεν βλέπεις fringe;;; είναι ο Πήτερ αγαπημένος χαρακτήρας και αυτός, αλλά δεν θέλω να ψηφίσω κάποιον από τους 2! Τους συμπαθώ και τους 2 πολύ!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96.  Δεν νομιζω οτι μου ταιριαζει το Fringe .Σε ο,τι αφορα τον χαρακτηρα τι να πω δεν τον ξερω αλλα δεν νομιζω οτι συγκρινεται με τον John-bad-ass-Reese !!! Δαγκωτο Reese !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πάντως μη σε παρασύρει η φωτογραφία που του έχουν βάλει, είναι ωραίος χαρακτήρας! Ευέλικτος και με έξυπνες ατάκες! Και ο ηθοποιός πολύ καλός! Στη φωτογραφία μοιάζει λίγο σαν μπούλης για να λέμε την αλήθεια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Να πω την αληθεια δεν την προσεξα καν την φωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η πρεμιερα της δευτερης σεζον του Person of Interest ειναι στις 27 σεπτεμβριου!!!!! Ποσες μερες εμειναν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 78 και λίγες ώρες για την προβολή στην Αμερική (όπως σου είπα και στο άλλο θέμα :P ) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101.  http://tvline.com/2012/07/23/person-of-interest-ken-leung/  Επιτελους μια ειδηση για την υπερσειρα !!! Καλα γκεστ αντε σιγα σιγα να φερνουμε ηθοποιους απο το Lost!!! Θα γινει χαμος στην πρεμιερα!!! Ποσες ωρες εμειναν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ω ρε ωραίο νέο! Αλλά δεν περίμενα ότι στο 1ο επεισόδιο θα δούμε νέο αριθμό! Λες το τηλέφωνο απλά να λέει τους αριθμός, σαν πρόγραμμα χωρίς να υπάρχει άνθρωπος στην άλλη γραμμή (το σκέφτηκα στην επανάληψη, συνήθως τα πράγματα είναι πιο απλά απ' ότι τα φανταζόμαστε!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103.  Κια εγω το σκεφτηκα οτι απλα μπορει να ειναι προγραμμα γιατι δεν νομιζω οτι η κυβερνηση θα επετρεπε σε καποιον να εχει προσβαση στην Μηχανη απο την αλλη εκεινοι την ελεγχουν βαζουν δικους τους που εμπιστευονται !!!Ολα (τροπος του λεγειν) θα ξεκαθαρισουν στο πρωτο επεισοδιο και εγω εκανα εκτενη επαναληψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Βασικά δεν το είχα σκεφτεί καθόλου να έχει βαλτό ο Φιντς στην κυβέρνηση! Μάλλον πρόγραμμα όμως είναι για να δώσουν στην μηχανή μια πιο "ζωντανή" μορφή όσο γίνεται! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Να εχει κατασκοπο;;; Μπα δυσκολο το βλεπω καθως δεν εμιστευεται κανεναν εκτος απο τον Ρις τωρα πια πριν ηταν και ο Νειθαν!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μπορεί να τον έχει παρακολουθήσει και να ξέρει πολλά γι' αυτόν! Μην ξεχνάς στο 22ο επεισόδιο έδωσε ένα hint ότι ίσως υπάρχει κάποιος για να τον αντικαταστήσει αν πάθει κάτι! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107.  Ενταξει τα εχουμε ξαναπει δεν αναφερθηκε σε προσωπο ειπε οτι υπαρχει σχεδιο εκτακτης αναγκης στα αγγλικα Contingency plan δηλαδη ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου θα δουμε επιτελους ποιο ειναι αυτο το σχεδιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ναι σωστά! Απλά μου 'χει κολλήσει, σκέφτομαι τον Νέιθαν να κάθεται σε μια καρέκλα και να λέει αριθμούς :P. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. χαχαχα οντως!!!  οταν λεει οτι εχει πλανο εκτακτης αναγκης το λεει διστακτικα κατι αλλο παιζει λες να ζει ο Νειθαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Διόλου απίθανο! Είδα όλο το βίντεο από το κομικ-κον! Κάποιος έκανε την ερώτηση αν είναι ζωντανός ο Νέιθαν, πολύ ανοιχτή η απάντηση, οπότε ή δε θέλουν να είμαστε σίγουροι μέχρι να το δούμε ή κάτι άλλο παίζει! 
    Εντωμεταξύ ο Καβίζελ πολύ φάση ο τύπος, όπως λέει και ένας στα σχόλια "one-line-guy"... φοβερές ατάκες! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ναι καλα δεν παιζεται ο Καβιζελ !!! Και περσι στο κομικ κον τον ρωτησαν κατι για την ταινια με τον Ιησου και ειχε απαντησει η γυναικα μου ξερει οτι δεν περπαταω στο νερο !!! Και το φετινο ηταν καλο He is the smart one i just shoot people !!!!  Σε ποιο σημειο ηταν η ερωτηση;;;ντροπη μου αλλα δεν το προσεξα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. στα σχόλια στο youtube εννοώ! Εμένα μου άρεσε που λέει "πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως guest star" ή εκεί που πάει να μιλήσει από μόνος του και είχε κολλήσει και τελικά λέει "I have nothing to say" :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ναι ρε το καταλαβα στα σχολια γραφει καποιος για αυτη που εκανε τις ερωτησεις οτι ειναι σαν τρολ !!! χαχαχα !!!  Χαχαχ ναι απιθανες ατακες η το αλλο που εγινε μια ερωτηση την απαντησε ο Emerson  και λεει ο Καβιζελ What he said !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. χαχαχαχα ναι βαριέται να μιλήσει! Πολύ αφασία όντως ο τύπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Φέτος ποια μέρα θα παίζεται το Person of interest?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αντε παιδια καντε share  http://www.spoilertv.com/2012/08/cbs-flock-to-unlock.html μπας και δουμε καμια φωτογραφια απο την νεα σεζον της αγαπημενης μας σειρας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Είπαμε όχι spoiler αλλά νομίζω για το 2.01 όλα επιτρέπονται λόγω αναμονής! Γαμώτο δεν έχω twiiter εγώ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ενταξει τι spoiler πια μπορει να βγαλει μια φωτογραφια;;;; Σιγα απλα ειναι το πρωτο επεισοδιο της σεζον να μπουμε στο κλιμα εχει συμπληρωθει ηδη το 45% λογικα σε λιγες μερες αν διαδωθει παιζει και πιο γρηγορα θα εχουμε καποιες φωτο να σχολιασουμε !!!! Σταυρο που ειναι τα review για το Person of interest που μας υποσχεθηκες ;;;;;; Δυστυχως ουτε εγω εχω twitter !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εντάξει ανάλογα την φωτογραφία! Μπορεί να δούμε καμιά κρίσιμη συνάντηση στη φώτο! Αλλά είπαμε για το 2.01 επιτρέπονται, από εκεί και πέρα πρέπει να προσέχουμε!!! 
    Το Review είναι αυτό το θέμα εδώ :D ... αλλά σας είχα υποσχεθεί ένα Recap για την 1η σεζόν, το έχω αρχίσει, μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα είναι έτοιμο (απλά είναι λίγο μεγάλο!).Θέλω να κάνω και ένα σύντομο episode guide πρώτα, γιατί στη 2η σεζόν θα προσπαθήσω να κάνω review για όλα τα επεισόδια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120.  Το Review είναι αυτό το θέμα εδώ :D ... αλλά σας είχα υποσχεθεί ένα Recap για την 1η σεζόν  that's right my fault !!! Οταν λες μεγαλο ;;;; :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Δε μπορώ να στο μετρήσω με σελίδες :P, αλλά σε όγκο είναι πιο μεγάλο από το review της σειράς! Με λίγα λόγια είναι μια περίληψη της κεντρικής υπόθεσης ανά 4 μεγάλες κατηγορίες! Επίσης, μετά το recap θα φτιάξω άλλο ένα θεματάκι συμπληρωματικό ;) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. I tаke pleaѕuге іn, leаԁ tο I dіscοvered
    just what Ι was looκing for. You havе endеd my 4 day long hunt!

    Goԁ Bless yоu man. Have а nice day.
    Byehttρ://dj.bеatрort.com/evеnts/40110
    Also visit my webpage - Downton Abbey Season 3 Episode 0 Series 3 Christmas Special

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. What's up to every body, it's my first pay a quick visit of thіѕ wеbpаgе; this weblog саrriеs remaгκable and truly eхcellent matеrial іn
    fаvor of visitors.http://tvshowonline010613.οrbѕ.
    сom/Grеen+Lanteгn+online+Sеaѕon+1+Episode+16
    my web page :: Watch Green Lantern: The Animated Series Season 1 Episode 16 Online

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Το καλυτερο που υπαρχει ειναι να βλεπεις ηθοποιο σειρας σε ταινια και το αναποδο.Ειδα το Escape plan! Παιζει ο Caviezel και μου θυμισε Person of Interest (και ο Σβατζενεγκερ εξαιρετικος! ). Λεω να δω τωρα! (Ασε που διαφημησε και μια ταινια με Mathiew Fox και Tom Lee Jones) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ναι ρε φίλε... ειδικά άμα τον ξέρεις από την σειρά και τον έχεις συνηθίσει σε έναν ρόλο είναι άλλη φάση (ειδικά άμα έχει τελειώσει η σειρά και σου λείπει ο ηθοποιός ή ακόμα και ο χαρακτήρας!). Κι εγώ θέλω να τα δω αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δες την ταινια με τον Καβιζιελ εχει πολυ πλακα και περιπετεια!Τωρα την αλλη με τον πολεμο δεν ξερω αν λεει αλλα θα την δω μονο για τον Τζακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ωραία, θα τις δω και τις 2!!! Τον πεθύμησα λίγο και τον Mathew Fox οπότε θα το δω (είχα δει και το Alex Cross που έκανε τον κατά συρροήν δολοφόνο, καλό ήταν!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. χαχαχαχα, θα το δω αυτό κι ας μην παίζει πολύ ο Φοξ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ας μην παιζει καθολου πρεπει να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Σωστός! Εξάλλου είναι ένα είδος που βλέπεται αρκετά ευχάριστα για μένα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. θελω να την ξεκινησω αλλα δεν μου αρεσουν τα αυτοτελη επεισοδεια :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή