Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πιθανότητα για συνέχεια του "Lost"


O Lindelof ισχυρίζεται ότι θα υπάρξει κάποια συνέχεια του Lost. O ίδιος είπε ότι δε θέλει να συμμετάσχει σε κάτι νέο, αλλά παραδέχτηκε ότι το ABC ίσως ψάχνει τρόπους να επαναφέρει το Lost με κάποιο τρόπο.

Πηγές: Digital Spy, Darkufo

Δεν γίνεται αυτό! Μία μέρα ανοίγει το blog και την άλλη μαθαίνουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει η σειράρα, it's destiny!!! Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα κάποια νέα. Εσείς θα θέλατε να επιστρέψει; και αν ναι με ποιο τρόπο; με νέα σειρά ή ταινία;

17 σχόλια:

  1. Αλήθεια?Καλά έτσι και ξαναβγεί,θα τις ξεχάσω όλες τις άλλες σειρές και θα βλέπω μόνο λόστ..!!Μακάρι πάντως..μου έχει λείψει..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σε ποιον δεν είχε λείψει... ας βγάλουν κάτι να πωρωθούμε και όπως λες και εσύ θα ξεχάσουμε τις υπόλοιπες σειρές και θα έχουμε πλήρη αφοσίωση!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari na epeistrepsh h teleioterh k kalyterh seira ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειμαι οπαδος του Lost αλλα μου αρεσε πολυ μια αλλη σειρα που αρεσει σε οπαδους του lost,το the river που εχει να κανει κ αυτο με καποιους που χανονται στη ζουγκλα και συμβαινουν ενα σωρο ανεξηγητα,αν δεν το εχεις δει tv island τσεκαρε το αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το έχω δει ολόκληρο, αλλά έχω δει λίγο τον πιλότο, αλλά το έκλεισα γιατί μου τη δίνει το όλο στυλ με την κάμερα (ούτε ταινίες ίδιου στυλ μου αρέσουν, paranormal, cloverfield κτλ.). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  Matthew Fox http://i.imgur.com/ujxLw.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όχι ρε 'συ!!! Πως τον κάναν έτσι;;;; χαχαχαχαχαχαχα, από το τατουάζ μόνο τον αναγνωρίζεις :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ayta einai super nea! Makari na to synexisoun! Alla to telos pou eixe den nomizw na einai katallilo gia synexeia giati katalavame oti oloi tous itan nekroi.. An kanoun mia nea sezon , se ti tha mporousan na anaferthoun? Pali se flash backs mono.. Den ginetai na tous ksanazwntanepsoun.. ektos ki an kanoun kati se tribute, san tiletainia opws lete kai na mas deiksoun ola osa eidame mazemena ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήταν ωραίο ένα tribute σαν τις αφηγήσεις που κάνανε στα special επεισόδια! Απλά άμα είναι να βγάλουν κάτι καινούριο σίγουρα μια ταινία θα ήταν πέρα για πέρα καλύτερη! Μην ξεχνάς, ξέρουμε ότι πεθαίνουν όλοι (λογικό) αλλά δεν ξέρουμε το πως... αν και δε με απασχολεί προσωπικά, αλλά γενικά πιστεύω υπάρχουν θέματα που θα μπορούσαν να γίνουν ταινία... κάτι πρόχειρο που μου έρχεται στο μυαλό "Lost: The Life and Death of Henry Gale" 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορούν επίσης να κάνουν ταινία την ίδια ιστορία με ένα πιο επίσημο τρόπο, γιατί όχι? Δεν θα με χάλαγε να το ξαναδώ και ως ταινία πάντως.. Θέλω Μπέν, Λοκ, Σαγίντ πίσω άμεσα :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εννοείς με άλλους ηθοποιούς;;; δε θα 'θελα... και νομίζω δεν χωράνε όλα όσα είδαμε σε ταινία, σίγουρα θα είναι ελλιπής και δε θα καλύψει το κενό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια νέα ιστορία Lost ίσως; Ο τζέικομπ έφερνε ανθρώπους στο νησί για χιλιάδες χρόνια...Εμείς μάθαμε πράγματα μόνο για τους τελευταίους (και λίγα για τον Ρίτσαρντ και πολύ λιγότερα για τους Αιγύπτιους που χτίσανε το άγαλμα). Θα μου άρεσε η ιστορία των Αιγυπτίων, πώς πήγαν στο νησί, τι κάνανε, γιατί φτιάξανε το άγαλμα κλπ κλπ, ή κάτι σχετικά με τη DHARMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι όντως θα μπορούσαν να ασχοληθούν με έναν οποιοδήποτε πολιτισμό , οποιαδήποτε χρονική στιγμή... υπάρχουν πολλοί (ενδιαφέρον) τρόποι να συνεχιστεί η Lostara!!!... για Dharma νομίζω ξέρουμε τα κύρια σημεία, οπότε δε θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!! Περισσότερο όμως θα ήθελα να δω τη "βασιλεία" του Χιούγκο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η βασιλεία του Dudeman μαζί με τον Best No2 θα ΄ναι σίγουρα τέλεια και μ' ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να βρουν και κάποιον κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εύκολο αυτό... θα μπουν και οι Ajira 6 στο παιχνίδι (Frank, Kate, Sawyer, Clair, Miles, Richard) ... Σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών όταν ανακαλυφθεί ότι 3 ήταν επιβάτες της Oceanic 815, και μάλιστα η Kate έπεσε και 2η φορά το αεροπλάνο (που στον έξω κόσμο λογικά θα έγινε γνωστό ότι η Ajira 316 είχε επιβάτες τους Oceanic 6) ... οπότε λογικά κάποιος θα αρχίσει να ψάχνει και ίσως ο Χιούγκο θα πρέπει να προστατεύσει το νησί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή