Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αναφορές σε Lost στο 4ο season finale του Fringe!!!


Όπως όλοι οι Lost fans που είδατε το season finale του Fringe, θα παρατηρήσατε, υπήρχαν μπόλικες αναφορές σε Lost στο φετινό season finale του Fringe. Για να δούμε μερικές... (προσοχή, περιέχει σπόιλερ για τις 4 σεζόν του fringe και για όλο το Lost)

4 - Σάρλοτ / Τζέσικα: Εντάξει δε νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι, όλοι όταν είδαμε την ηθοποιό Rebecca Mader να λέει τις ασυναρτησίες της στην ανάκριση, πιστεύω θυμηθήκαμε την αντίστοιχη σκηνή της ηθοποιού στο Lost!



8 - They are coming: Εντάξει πασίγνωστη ατάκα που ακούστηκε από τον Jacob, τον αρχηγό - την μεγάλη μούρη του νησιού. Σίγουρα ο Τζέικομπ και ο Καπνός στο Lost ήταν ό,τι είναι οι Observers στο Fringe... ίσως είναι λίγο καλύτεροι οι 2 πρώτοι και ζήλεψαν οι Observers τις ατάκες τους. Αλλά όπως και να 'χει δεν ξέραμε που αναφερόταν ο Jacob τότε , ενώ τώρα είναι πασιφανές ότι ο Σεπτέμβριος αναφερόταν στους υπόλοιπους Observers. Αν μη τι άλλο, το Lost μας χάρισε τουλάχιστον αυτή τη φοβερή σκηνή:

 

15 - Τρικυμία: Δεν ξέρω αν ήμουν ο μόνος, πάντως στην σκηνή με το πλοίο και τριγύρω να γίνεται κατακλυσμός έλεγα μήπως ψάχνει κανα νησί ο μπαρμπα-Μπέλι. Πιο συγκεκριμένα πίστεψα ότι υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσουν κάτι τέτοιο στη διαδρομή.


16 - Αδάμ και Εύα: Όχι δεν έχει το Lost τα δικαιώματα γι' αυτά τα ονόματα αλλά όταν συνδέονται με χαρακτήρες της σειράς... εντάξει είναι δυνατόν στους φανατικούς οπαδούς της Lostαρας να ξυπνήσουν ωραίες αναμνήσεις. (φυσικά δεν αναφέρομαι σ' αυτούς, αλλά σ' αυτούς!)


23 - Glyph Code: Ναι ακόμα και το Glyph Code είχε παραπομπή στο Lost, αναφερόταν στο Purge, που εξολόθρευσαν ο Benjamin Linus και οι others τους Dharmίτες! Εξάλλου 9 Μαΐου είχε παιχτεί το επεισόδιο 3.20 - The Man Behind the Curtain που μάθαμε για το Purge, οπότε ήταν η πιο κοντινή ημερομηνία η 11η Μαΐου (που παίχτηκε το season finale του fringe) για να αποδώσουν τα εύσημα στο Lost.



42 - Observer γατάκι: Τόσο καιρό μας λες ότι έχεις δει κάθε πιθανή εκδοχή και η Ολίβια πρέπει να πεθάνει... μα καλά δε μπορούσες να δεις ότι λίγο αργότερα ανασταίνεται;;; τζάμπα την τρόμαξες την κοπέλα! Εκτός και αν δεν το ήξερες ότι θα ζωντανέψει... μόνο μία εξήγηση υπάρχει γι' αυτό: 

"Όταν ο Observer παρακολουθούσε την Ολίβια, ο Τζέικομπ την είχε ήδη αγγίξει" 


Υ.Γ. Άμα παρατηρήσατε και εσείς τίποτα άλλο μπορείτε να το πείτε.

Υ.Γ. 2. Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης έχει γίνει περισσότερο για πλάκα, οπότε μην παρεξηγηθεί κάποιος αν "μειώνουμε" την αγαπημένη του σειρά! Και οι 2 σειρές είναι φανταστικές! 

22 σχόλια:

  1. Respect για την αναρτηση φοβερη χαχαχαχαχα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όταν ο Observer παρακολουθούσε την Ολίβια, ο Τζέικομπ την είχε ήδη αγγίξει" 

    χαχαχαχα φοβερή ατάκα !!! Και φοβερή ανάρτηση !! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελειο,μπραβο Σταυρο!!!Υπηρχαν νομιζω αναφορες στο λοστ,σε προηγουμενες σεζον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ! Ναι Κέλλυ υπήρχαν , κλασσικό παράδειγμα αυτό 
    http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/07/fringe-lost.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εξάλλου 9 Μαΐου είχε παιχτεί το επεισόδιο 3.20 - The Man Behind the
    Curtain που μάθαμε για το Purge, οπότε ήταν η πιο κοντινή ημερομηνία η
    11η Μαΐου" χαχαχαχαχα και μετά λες εμένα κολλημένο με το 24...!!! :p Γαμάτη ανάρτηση! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα ευχαριστώ! Ναι αλλά εγώ την κοίταξα την ημερομηνία (κάπου το Μάη θα 'ταν λογικά), εσύ φαντάζομαι ξέρεις κάθε δευτερόλεπτο από το ρολόι του 24 (από κάθε σεζόν), την ακριβή ώρα που αντιστοιχούσε την στιγμή που παιζόταν στην Αμερική :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  χαχαχαχαχαχα... κι όμως όχι! Μόνο πότε προβλήθηκε το series finale ξέρω που είναι πανεύκολο (γενικά δεν συγκρατώ εύκολα αριθμούς - τον αριθμό του κινητού μου έκανα καιρό να τον μάθω και πάλι καλά που έχω και πανεύκολη ημερομηνία γενεθλίων:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lost wins μου φαινεται! Ποιανου ιδεα ειναι αυτο το blog??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. CineTV-world εγώ ξέρω πότε άρχισε και πότε τελείωσε το Lost. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να θυμηθώ και όλες τις ημερομηνίες της 6ης σεζόν :) . Τώρα με αναγκάζεις να σε ρωτήσω πότε γεννήθηκες... :P , άμα είχε 24 μήνες ο χρόνος θα είχες γεννηθεί στις 24/24 :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι νικάει για λίγο ... δική μου :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11.  Αφού σου είπα πως είναι η πιο εύκολη ημερομηνία... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ημέρα είναι 24 πάντως :p , o μήνας είναι ο Ιανουάριος έτσι ώστε να έχεις γενέθλια 24/1, που είναι σαν διαίρεση 24 προς 1 = 24!!! Το πέτυχα;;; :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  Όχι βέβαια! :P Όταν λέω η πιο εύκολη εννοώ για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για μένα (πρωτοχρονιά δηλαδή)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έλα ρε 'συ , αλήθεια; μπράβο σου! Κοίτα πως τυχαίνει καμιά φορά... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. xaxa tromeroi einai autoi oi senariografoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Fringe και το Lost έχουν τον ίδιο δημιουργό (J.J. Abrams) οπότε δεν μου κάνει εντύπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και πάλι, πρέπει να ανανεώνονται οι ιδέες του... :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή