Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Chuck (2007-2012)

Σεζόν: 5
Επεισόδια: 91

Περίληψη: Ο Τσακ Μπαρτόφσκι είναι ένας ντροπαλός νέρντουλας. Όλα αλλάζουν όταν ο πρώην συμφοιτητής του κλέβει μία βάση δεδομένων από τη CIA γνωστή ως "διακομιστή" και την στέλνει στον Τσακ με e-mail προτού την καταστρέψει. Όταν ο Τσακ ανοίγει το e-mail όλες οι κρυφές πληροφορίες μπαίνουν στο κεφάλι του και γίνεται απειλή για το σώμα.  Έτσι στέλνεται η Σάρα από την CIA και ο Κέισι από την NSA για δούνε πόσο επικίνδυνος είναι, να τον παρακολουθούν, και να δούνε αν μπορεί να τους χρησιμεύσει σε κάτι με τις πληροφορίες που έχει. Και κάπως έτσι η περιπέτεια ξεκινά!

Σχόλια: Πρόκειται για μία πολύ καλή και διασκεδαστική σειρά. Το κατασκοπευτικό κομμάτι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μας έχει χαρίσει άπλετες σκηνές γέλιου. Σίγουρα η βασική πλοκή εξελίσσεται γύρω από την κατασκοπεία αλλά αυτό που τράβηξε εμένα είναι η κωμωδία. Όχι τόσο ο Τσακ, όσο οι νερντουλες φίλοι του στο μαγαζί, όπως επίσης και το αφεντικό του, Big Mike, ήταν πολύ αστείοι με τις πράξεις τους! Από την άλλη, υπήρχε η όμορφη νεαρή πράκτορας Σάρα Γουόκερ ως το φλερτ του Τσακ και ο άγριος Τζον Κέισι που πρόσφεραν και αυτοί πολλές σκηνές γέλιου και ας ήταν οι πιο σοβαροί στη σειρά. (αλλά και η σοβαρότητα δεν είναι αστεία;)

 Βέβαια σε κάποιο σημείο στην 4η σεζόν έκανε κοιλιά η σειρά, κατά τη γνώμη μου λόγω των πολλών επεισοδίων (24 είχε), αλλά η τελευταία σεζόν πιστεύω μας αποζημίωσε, αν και δε μου άρεσε το φινάλε.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για την 1η σεζόν...



Συνολική βαθμολογία: 7/10

24 σχόλια:

  1. Ωραία η σειρά,με πολύ γέλιο, όντως κούρασε σε μια φάση αλλα η τελευταία σεζόν γαμάτη.
    Ωραία και η Σάρα αλλα εμένα μ άρεσε περισσότερο η κανονική Σάρα (η "αδερφή του")
    Γούστα είναι αυτα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως γαμάτη η τελευταία σεζόν αλλά με χάλασε ότι ενώ έκλεισε ωραία με όλους τους χαρακτήρες (ειδικά με τον Τζεφ), δε μου άρεσε το κλείσιμο που έκανε σε Τσακ και Σάρα, στους πρωταγωνιστές δηλαδή! Λίγο ανοιχτό μου φάνηκε! 
    Βέβαια είναι γούστα, εμένα με τράβηξε από την αρχή η ξανθούλα! Και η αδερφή του ωραία πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως, μπορούσαν να το κάνουν και διαφορετικά ναι, εμένα με ικανοποίησε πάντως και πιστεύω θυμήθηκε με το magical kiss!  :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πιστεύω δε θυμήθηκε αλλά θα τον εμπιστευτεί και θα αρχίσουν από την αρχή! Θα μπορούσαν να βάλουν το κλισέ τέλος "ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" και στην προκειμένη περίπτωση θα μου άρεσε! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα, αστειευόμενος το πα αυτό με το magical (που είμαστε στο ouat;) κ εγώ αυτό που λές πιστεύω έγινε. (Μ' αρέσει που μιλάμε λες και συνέβει στ αλήθεια,χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι το κατάλαβα... τι;; δε συνέβη;;; :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an then yphrxe o 5os kyklos pou htan gia petama tha milousame gia foverh seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου άρεσε περισσότερο η 4η σεζόν από την 5η;;; εμένα από την 5η λίγα επεισόδια βαρέθηκα προς το τέλος κυρίως και το φινάλε δε μου άρεσε καθόλου... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai file o 5os kyklos pernei 0.o 4os pernei 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω στον 4ο από τη μέση και μετά είχα βαρεθεί πολύ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περιττό να πω ότι τα περισσότερα από αυτά που είπες δεν τα θυμάμαι :) ... δεν ήμουν και τρελός φαν της σειράς! Εμένα με κούρασε λίγο ο 4ος κυρίως από τη μέση και μετά! 
    Η σκηνή στην όπερα στο φινάλε μου άρεσε και εμένα, αλλά γενικά σαν φινάλε λίγο ανοιχτό μου φάνηκε... όπως είπα και παραπάνω στα σχόλια θα προτιμούσα ένα κλισέ happy ending!!! 
    Δε δίνω ευρώ για ταινία :P (άμα γίνει θα ρίξω μια ματιά βέβαια!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12.  Δεν ειπα να δωσεις απλα προσπαθησα να δειξω την προσπαθεια που γινεται (στην Ελλαδα υπαρχουν καποιος αριθμος ατομων που εβλεπαν τσακ και πιστευω οτι δεν εχει μαθευτει εδω) το ποσο που εχει μαζευτει δειχνει την αγαπη των οπαδων του τσακ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι μωρέ το κατάλαβα απλά μίλησα για τον εαυτό μου και την επιθυμία μου για ταινία :) . Ούτε εγώ το ήξερα πάντως ότι γίνεται τέτοια προσπάθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι πολυ καλη προσπαθεια μαγκια τους!!!!!!!!!! ειδες ποσα εχουν μαζεψει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα η Yvonne-freaking-Strahovski η πιο απλα η Σαρα του Τσακ θα εχει ρολο σε πολλα φετινα επεισοδια του Dexter !!! It's just awesome !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό λέω και εγώ, AWESOME!!! Με κεφαλαία να ακουστεί!!! Βλέπεις και Dexter;;; για πες εντυπώσεις.... εμένα μαζί με το Person of Interest είναι από τις αγαπημένες μου σειρές που παίζονται αυτή τη στιγμή (αν και είχε μερικές σεναριακές ευκολίες που μου έσπασαν τα νεύρα αλλά είναι από τις σειρές που ευχαριστιέμαι να βλέπω!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι το awesome πηγαινε για το γκεστ δεν βλεπω την σειρα αν και τωρα καλοκαιρι σκεφτομαι να την αρχισω μου αρεσει το στορυ σκεφτομουν να την ξεκινησω πριν κατι χρονια αλλα δεν βρηκα ποτε την ευκαιρια . Φανταζομαι αξιζει !!! Πως εγραψες σημερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι για το guest εννοούσα και εγώ :) ... της έχω πολύ αδυναμία της Yvonne!!! Ξεκίνα την, αξίζει, το σενάριο είναι λίγο αργό αλλά έχει κάποιες αρκετά δυνατές σκηνές!! Εντάξει ψιλοσκατά και στα 2 μαθήματα :PPP , πάμε γι' άλλα τώρα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρομερη η Yvonne και εγω της εχω αδυναμια !!! Οκ θα κατεβασω την πρωτη σεζον και βλεπουμε !!! Σκατα ;;; ενταξει δεν πειραζει αν τα εχεις παει καλα στα προηγουμενα η αν τα πας καλα στα επομενα σωζεσαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα γίνεται να μην της έχεις;;; πολύ όμορφη γυναίκα και γλυκιά!!! Η 1η σεζόν για μένα είναι η χειρότερη πάντως, αλλά δες την... μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργη στην αρχή αλλά για μένα από το 1.06 και μετά γίνεται καλύτερη! Ναι εντάξει δεν πειράζει, το ένα το έχω τον Σεπτέμβριο χαλαρά (αρκεί να μην συμπέσει πάλι με άλλο!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21.  She is freaking hot !!! Ενταξει συμφωνω γλυκια ομορφη αξιοπρεπης πανω απο ολα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. E για το αξιοπρεπής δεν ξέρουμε.... http://cdn2.maxim.com/maxim/files/maxim2/Maxim/Images/2011/09/yvonne_strahovski4_L.jpg

    http://chuckalos.blogspot.gr/2012/01/h-yvonne-lifewater.html#more (εδώ έχει ντυθεί νησί του Lost!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε σχεση με κατι αλλες παντα μιλωντας ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε ειναι μια χαρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι μωρέ εντάξει καλούλα είναι... δεν ξέρω ιδιαίτερα τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά εντάξει μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή