Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Κόπηκε το Alcatraz / Ανανεώθηκε το Touch


Όπως λέει και ο τίτλος, κόπηκε το Alcatraz, ενώ ανανεώθηκε το Touch για 2η σεζόν. Δυστυχώς καμία από τις 2 σειρές δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να είχε συμβεί το αντίθετο, να ακυρωθεί το Touch και να ανανεωθεί το Alcatraz.

18 σχόλια:

  1. καλά από το Touch είδα το μισό πρώτο επεισόδιο και το σταμάτησα.... δεν μου έλεγε κάτι.... όσο για το Alcatraz... δεν ήταν ΟΥΑΟΥ... αλλά οκ... είχε ωραίο story... αλλά πιστεύω το μείον του ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο... (χαχαχα COPY-PASTE)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα! Καλά σου απαντάω εδώ! 
    Το Αλκατραζ πιστεύω θα βελτιωνόταν, όπως έκανε και το fringe... και θα εμβάθυνε στους χαρακτήρες! Εμένα μου άρεσε το πρωταγωνιστικό τρίο, το μείον του για μένα ήταν τα πολλά αυτοτελή που μερικά δεν είχαν τόσο ενδιαφέροντες κακούς! 
    Το 1ο επεισόδιο του Touch ωραίο ήταν, και το 2ο και το 3ο... απλά όσο προχωράει έχω την εντύπωση ότι πέφτει όλο και περισσότερο (δηλαδή το κάθε επεισόδιο είναι χειρότερο από το προηγούμενο!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα καλά έκανα και δεν το συνέχισα το Touch.... και έλεγα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν ακούω καλά λόγια από κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι καλά έκανες! Αλλά τα 3 πρώτα επεισόδια ήταν πολύ ωραία και συγκινητικά! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι δεν ήθελα να ανανεωθεί καμία από τις 2 σειρές ! Το Touch δεν άξιζε 2η season από τα 5 επεισόδια που είδα, ενώ το Alcatraz όπως έχω ξαναπεί καλύτερα θα ήταν να ολοκλήρωνε τον κύκλο σαν σειρά σε μία season 22 επεισοδίων αντί για 13, ακόμα και το φινάλε δεν μας έδωσε κάτι το δυνατό, να πεις άξιζε μια 2η season όπου θα γινόταν πάταγος ας πούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγο άσχετο με την ανάρτηση αλλά η ταινία 24 πηγαίνει για τέλη 2013 δηλαδή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pani_kon  γι' αυτό το λόγο το Αλκατράζ θα μπορούσε να πάει σε μία 2η σεζόν των 13 επεισοδίων! Τι 22 τι 26 επεισόδια; το ίδιο είναι! Και όποιον τον κούραζε θα μπορούσε απλά να μην την δει... εξάλλου και τώρα κομμένη είναι οπότε δε θα άλλαζε κάτι για τον ίδιο! Ενώ η συνέχεια του Touch από την άλλη -όχι αδιάφορη- αλλά εμπόδιο είναι για την ταινιάρα!!! Μπορεί να πάει και για το 2014... πάντως πιστεύω στη 2η σεζόν θα κοπεί το Touch! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8.  pani_kon αν αρχίσουν τα γυρίσματα την άνοιξη του 2013, η ταινία θα βγει τέλη 2013 με αρχές-μέσα 2014... Το θέμα είναι αρχίσουν τα γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το είχα πει και στην ανάρτηση των Heroes πως δεν θα ακυρωθεί το Touch μόνο και μόνο λόγω του Sutherland (αν πρωταγωνιστούσε
    κάποιος άλλος θα είχε πολύ χαμηλότερα νούμερα και θα είχε ήδη κοπεί)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω ειδα το 1ο επεισοδιο του Touch και δεν με τρελανε αλλα νταξει μετα δεν ετυχε να την συνεχισω για να εχω περισσοτερη αποψη... τωρα για το Alcatraz πιστευω οτι αμα πηγαινε για 2η σεζον σιγουρα θα ηταν καλυτερη μας αφησαν σε ενα σημειο που θα βλεπαμε πολλα καινουρια και ενδιαφεροντα πραγματα πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. CineTV-world  το γκαντέμιασες λίγο :P , εγώ ήθελα ακριβώς το αντίθετο όπως είχα πει στην ίδια ανάρτηση! Άντε να δούμε την ταινιάρα γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!!! Μη σου πω ότι μετά τις αποτυχίες του Fox πρέπει να σκεφτούν μία 9η σεζόν!!!! 

    Evhh συμφωνώ απόλυτα για το Αλκατραζ!!!! Για το Touch θα σου έλεγα μην το συνεχίσεις, το 1ο επεισόδιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη μου! Άμα γίνει γαμάτο μέχρι το φινάλε θα στο πω (που αποκλείεται να γίνει!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12.  Δεν το γκαντέμιασα καθόλου, το αναμενόμενο είπα (δεν γινόταν να κοπεί σειρά με τον Sutherland από την 1η της σεζόν)... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όντως δεν γινόταν... είναι κορυφή ο τύπος! Άντε να τον δούμε και στον παλιό του ρόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνω απολυτα, το Touch δεν λεει τιποτα, λιγο πολυ το ιδιο πραγμα γινεται σε καθε επεισοδιο, μαλλον θα δω το φιναλε και απο κει και περα θα αποφασισω αν θα τη συνεχισω ή οχι.
    Το Alcatraz ειχε αρκετα μετρια επεισοδια και ειχε και μερικα πολυ καλα. Πιστευω πως αν συνεχιζοταν θα βλεπαμε πολλα πραγματα γυρω απ την υποθεση, και το στορυ γυρω απ το time-jump  και θα μαθαιναμε και περισσοτερα για τους χαρακτηρες. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ το Touch πάντως το συνεχίζω μέχρι το τέλος της σεζόν , για 2η θα δείξει... (κάθε επεισόδιο στην αρχή είναι λίγο βαρετούλι, αλλά έχουν ωραίο τέλος τα περισσότερα).
    Στα του Αλκατραζ συμφωνώ απόλυτα... θα μπορούσε να γίνει ένα νέο fringe, βέβαια έπρεπε να γίνουν αρκετές βελτιώσεις αλλά είχε περιθώρια (το πρωταγωνιστικό τρίο πάντως μου άρεσε πολύ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. aisxos.ekopsan mia poly kalh seira to 
    Alcatraz k synexizoun aythn thn ahdia to touch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το Alcatraz δεν ενδιαφέρθηκε κανένα άλλο κανάλι; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τόσες σειρές που κόβονται *τσουπ* πετάγονται κανάλια ότι ενδιαφέρονται, για το Αλκατραζ τίποτα απολύτως... κάτι είπαν ότι μπορεί να συνεχίσουν τη σειρά με online επεισόδια (αλλά δύσκολο να γίνει, ήδη τα έχουν παρατήσει, δεν τους βλέπω να θέλουν να συνεχίσουν τη σειρά και οι ίδιοι οι παραγωγοί!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή